הו כמה נחמד ולמה לא הייתי שם...

SurfeR Babe

New member
הו כמה נחמד ולמה לא הייתי שם...

אמא שלי סיפרה לחברה שלה באנגליה שאני מנדנדת לה על ההופעות של באסטד ומקפליי וכמובן השמיטה את העובדה שהיא מרושעת ולא נותנת לי ללכת, ואז חברה שלה שהתחלתי לחבב אפילו שהיא גדולה ממני בלוידעת כמה שנים, אמרה לה "הו וואט אה קווינסידנס!" (יעני איזה צירוף למי שלא הבין, לא הצלחתי לכתוב באנגלית), ושהם הופיעו בהופעה לציבור הרחב (יעני חינם) בלידס. עיר הולדתה של אמא שלי. מקום שאם הייתי הולכת לאנגליה הייתי בטוח הולכת לשם כי המשפחה שלה גרה שם. והיא אמרה כמה באסטד היו מצחיקים (???...) ואיזה מוזיקה טובה יש לשתי הלהקות או וואטאבר... אז עכשיו אני כל הזמן אומרת לאמא שלי שאפילו חברות שלה אוהבות את המוזיקה הזאת ואיזה סיבה טובה זה לטוס לאנגליה ולראות הופעה שלהם. לא עוזר לי ממש, אבל אני עדיין מנסה...

SurfeR Babe

New member
*צירוף מקרים*

המוכשרות גוברת... לא יכולתי לכתוב הודעה אחת בלי לשכוח כלום...

SurfeR Babe

New member
את יודעת שזה די יעזור לי?

אני עוד צריכה לשכנע קצת אבל אם הם ידעו שאני נוסעת עם מישהי שיותר גדולה ממני אז זה ממש עוזר... כי אני די מנדנדת להם והם כבר לא יכולו לסרב לי... אבל אני מקווה שזה יקרה מהר כי הכרטיסים נגמרים... לאיפה את מעדיפה? נראה לי שאני הולכת להופעה של מקפליי... אבל אולי יהיה לי מספיק כסף לשתי ההופעות, אפילו שאני בספק...

DesertRose7

New member
את לא נורמלית!!!!!!!!!!

אנ יהייתי אמורה לקנות כרטיסים להופעה של מקפליי ביום שהם התחילו להימכר.. אבל לא היה לי עם מי לטוס!! עכשיו את אומרת לי????????????????????????????????????....

fight star

New member
מה!????????

מה סתומרת לא היה לך עם מי לטוס!? אני באה בשנייה שמישהו פה רוצה לטוס!!! ואני ממש רצינית...!!! בשיא הרצינות!!! יש לי כסף,מרשים לי וממש אין לי בעיה לסדר את כל העניינים של הנסיעה והכל

DesertRose7

New member
מה?מה?מה?

אני שאלתי פה מי רוצה לבוא איתי.. ואף אחד לא ממש יכלה... אבל עכשיו נשארו כרטיסים גרועים בטח.. זה כבר לא שווה.. אם אני הולכת להופעה.. אז שיהיה עם כרטיסים טובים! אם הם מוסיפים תאריכים נלך! וחוץ מזה שרק לידע כללי.. בגלל שזה סוכות הטיסה עולה הרבה יותר!! ולי יש עוד פולין... אוף אני שונאת את המצב הזה!

SurfeR Babe

New member
אל תדאגי

יש מכירות לכרטיסים של מקפליי להופעה בלונדון ואם אני לא טועה זה מקומות טובים... אם לא גם אני לא הולכת...

DesertRose7

New member
ממה שאנ יראיתי..

נשארו מקומות לא הכי.. תחשבי שבאותו יום שהתחילו למכור כבר נגמרו הכרטיסים האחד המקומות.. ביום אחד! זה מעולה.. זה מדהים.. אבל זה אומר שהכרטיסים נמכרים במהירות מטורפת!! בגלל זה אני ירדתי מהרעיון...

SurfeR Babe

New member
אני יודעת...

פשוט זו די הזדמנות אחרונה לראות אותם מופיעים באלבום הזה... אבל בעיקרון יכול להיות יותר טוב כי אולי אני עובדת בפסח ואז יהיה לי גם יותר כסף בפעם הבאה... תלוי מתי היא תהיה... טוב נראה...

DesertRose7

New member
כנ"ל לגבי!

וגם אני חושבת בדויק כמוך.. חבל לי לא לראות הופעה של האלבום הזה.. אבל סבלנו כאלה דברים לפני.. ואני צריכה לחסוך כדי שיהיה לי עוד הרבה כסף!!! הגעתי להחלטה.. וקשה לי מאוד איתה.. אני לא קונה יותר עיתונים! את הכסף הזה אני אשמור לבריטניה.. עד היום קניתי 20 עיתונים שאם הייתי חוסכת את הכסף הזה היו לי עוד 680 שקל נוספים... לא חבל???????????? כי בכל זאת.. עם כל הכבוד.. זה רק חתיכת נייר.. וזה לא יעשה אותי פחות מעריצה! אב לעדין קשה לי עם זה..

למעלה