הו שלום פורום יקר.. שאלה לי אליכם:)

הו שלום פורום יקר.. שאלה לי אליכם:)

תהיתי מה נסגר עם נייטוויש.. הם מצאו מחליפה? מי היא? איך היא? איפה אפשר לשמוע הקלטות חדשות? ואם לא.. ממ הם מתכוונים להמשיך לחפש או שהם סוגרים ת'בסטה והולכים איש איש לדרכו? אווו שבכלל הם הולכים על סולחה עם טריה (לא,הא? חבל..
)? ד"א אני קוראת כאן מידי פעם..
פורום נחמד.. אממ תודה לעונים..

אז תצטרפי לפורום אם אנחנו נחמדים:)

כתוב באתר שלהם שהם קיבלו המון פניות מכאלו שרוצות להחליף את טאריה, ושב15.1 הם מתחילים לבחון מחדש, ככה שלא, עוד לא מצאו מחליפה, והם חוזרים לחפש בקרוב:)

blacknwhite

New member
הי, זה אומר שאני כבר לא הכי חדשה פה

? נחמד
בכל מקרה, ברוכה הבאה

../images/Emo6.gif זה מעמד חשוב כאילו?

ותודה..
אה ושכחתי, חלק מהטירוף הוא שבין היתר למדתי פינית.. אז אם צריך תרגומים או משהו.. שאלות.. וכו' אני יכולה לנסות לעזור עם זה..

Amir Noy

New member
נאדיר...

גם לי בא...:) אבל גרמנית עכשיו יותר בראש שלי P:

אהה גרמנית!

היא גם מגניבה.. אני מתכננת גם ללמוד אותה מתישהו.. הדרך הכי טובה ללמוד שפה היא פשוט לשמוע אותה הרבה או פשוט שיחון,לקנות שיחון או אפילו לעשות חיפוש קל בגוגל.. יש מצב שתמצא אתרים שיכולים לעזור.. (ד"א זו לא שפה קשה במיוחד.. להבדיל מפינית..) בהצלחה!

Amir Noy

New member
יאפ

גרמנית לא כל כך קשה.. גם רוב המילים נקראות כפי שהן כתובות.. רק צריך לעבוד על הגיית העיצורים וכו'... שפה מעניינת =]

blacknwhite

New member
זה כמו שערבית זה שפה שאם אתה לא

יודע להקיא, אתה לא יכול לדבר...

Amir Noy

New member
יפה אמרת...P:

אבל לא רק יריקות.. גם גרגורים והעלת לכות וכו' וכו'... הכל מתבטא במבטא הכבד P:

*_____________________________*

את יודעת פינית? *_________________________________________* ~מוסיפה אותך למסנג'ר (ואז הולכת לאכול
)~

אמממ...

סולחה עם טאריה?נעעע
אני רואה שג'ים כבר ענה לך,אז אין לי מה להוסיף חוץ מ-ברוכה הבאה!

LadySilkworm

New member
הם בעיצומן של הקלטות לאלבום החדש :)

הם לאחרונה חזרו מההקלטות של התזמורת בלונדון[ואני אתלהב מזה שוב, באותו אולפן שבו הקליטו את הפסקול לשר הטבעות!! D:]. אז הם ממש לא סוגרים את הבסטה. ואממממ ברוכה הבאה D:

למעלה