הו שלום
התגעגעתם?

s n o r k y

New member
הו שלום ../images/Emo13.gif התגעגעתם?

וואו עברו רק שבועיים?? מדהים איך הזמן זוחל כשאתה בצבא... בכל אופן, בנוהל, הוספתי עוד שיר בדף היוצר שלי. אז... אל תהיו עצלניים ותקליקו על הקישור! ובבקשה בבקשה תגיבו! כי למרות שזה מאוד פשוט להעלות שירים ב"אוזן", זה קצת בעייתי להגיב שם (האמת שדי חקרתי את העניין לעומק ולא מצאתי שום דרך לעשות את זה
) אני מבטיחה לעבור על ה5 דפים האחרונים בפורום ולהגיב לאנשים בפרטי (אבל לא עכשיו כי אני מתה מעייפות
)!!! אל תייבשו אותי.... פליייייייז. http://www.o-zen.com/art/bands/824/index.php

randu

New member
וואי! ממש אהבתי את השירים!

קודם כל,לא התגעגתי,כי רק הרגע הצטרפתי לפורום, אז נעים להכיר-רן.
השיר שהכי אהבתי היה "בין הירח לכאן"...וואו,הוא באמת היה מרגש.

randu

New member
ווואווו!!

לא ראיתי את השירים האחרים, התמכתי ל"חלש"..ממש יפה!!

s n o r k y

New member
חחח רואה שהיה שווה את המאמץ? ../images/Emo8.gif

ממש ממש תודה
אני כל כך שמחה שאנשים מתחברים לשירים שלי... אני קצת חסרת ביטחון... לקח לי הרבה זמן עד שבכלל השמעתי את השירים שלי לאנשים... ועוד לשים אותם באינטרנט? שכולם יוכלו לשמוע? אני עדיין לא באמת מאמינה שעשיתי את זה... בכל אופן, "חלש" הוא בהחלט האהוב עלי מהשירים שהעלתי
אז שוב תודה!

A N I g M A

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

טוב, הקשבתי ל"נגמר". האיכות לא מי יודע מה, וקצת קשה להתעלם מזה כי זה מפריע להבין מה את שרה. ממה שכן הצלחתי לשמוע - יש לך קול מקסים, ואת מנגנת סבבה
שיהיה בהצלחה:]

s n o r k y

New member
מממ אני הזהרתי בקשר לאיכות... ../images/Emo13.gif

וכנראה שתצטרכו לסבול את זה לבינתיים (אני נאלצת להתוודות שאני לא ממש עושה משהו בנידון
) יש לי גם בעיה קלה של מימיקה (אני נוטה לבלוע מילים שאני שרה), אבל אני תמיד רושמת את המילים... ואם מקשיבים לשירים כשהמילים פתוחות ליד אז זה לא כזה נורא... באמת... באמת! ו... תודה

BolraK

New member
שירים יפים...

ממש אהבתי את הקול שלך. חבל רק שאת לא מגוונת קצת.. זה נשמע כאילו שלקחת איזה קצב מסויים וכמה אקורדים ועל זה ביססת את כל השירים שלך... אחרי ששומעים שיר אחד אפשר "לחזות" את שאר השירים וזה מרגיש כאילו אתה מכיר את השירים האחרים למרות שאתה שומע אותם בפעם הראשונה בחיים שלך. בכל מקרה, אהבתי את זה!

s n o r k y

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת!!!

אני מרגישה כל כך תקועה! אני מנגנת על גיטרה כמעט שנה (אני מודה שהיו כמה הפסקות משמעותיות באמצע...) אבל פשוט לא מסתדרת עם הקצב! כשהתחלתי ללמוד אז מישהו הראה לי פריטה מסויימת ופשוט נתקעתי איתה ושום דבר אחר לא מצליח לי! אני מניחה שאם(!) אני אחליט לעשות משהו יותר רציני עם השירים אז יהיה מנהל מוזיקלי (או משהו כזה) שאולי יוכל לעשות עם זה משהו... בראש שלי השירים נשמעים אחרת לגמרי. אני שמחה שאהבת את זה למרות הכל...

למעלה