הו, תראו מי באה להגיד שלום!

zfard

New member
הו, תראו מי באה להגיד שלום! ../images/Emo6.gif

היי, באתי להגיד שלום!

zfard

New member
אני כנראה היצור הכי מבולגן עלי אדמות,

ולא מצליחה אף פעם להשתלט על רשימת המטלות... איזה בלגן
אני עובדת מהבית אז הפיתוי לנסות להקדיש עוד זמן לעבודה הוא גדול (7 ימים בשבוע...), פעמיים בשבוע במהלך השנה נסעתי מהצפון לירושלים ללימודים (ולא ממש הקדשתי זמן ללימודים בשאר הימים כמו שהייתי צריכה...), פתאום נהייתי בכל כך הרבה פורומים בבת אחת שלא יכלתי לעמוד בקצב!
תגידו, כל אלה מכם שבארץ, גם אתם ראיתם סרטונים של שלג ביוטוב ונהיה לכם חשק ליסוע לארגנטינה?..
פתאום התחלתי להריץ שמות של מקומות ב- flickr כדי לראות תמונות, וכל כך בא לי ליסוע...

gallardo

New member
חייבים לארגן משהו בירושלים

את כל המשחקים ראיתי בסטארדאסט עם המון ארגנטינאים ועם אחלה אוירה רק שהמקום קטן ומלא לאללה. בקיצור חייבים משהו גרנדיוזי. אי לכך אני פונה בקריאה נרגשת לחברי הפורום הירושלמים תזיזו את עצמכם קצת לצורך מטרה נעלה זו.

zfard

New member
לא יודעת איפה זה הסטארדאסט,

את המשחק של ארגנטינה מול גרמניה במונדיאל ראיתי במקום הקטן שליד השושן ששכחתי איך קוראים לו (ודווקא את השושן אני זוכרת?!?). היה קטן אבל חמוד, נהניתי שם, והאוכל היה אחלה
אם אני לא טועה זה היה שישי אחרי הצהרים והיה כיף שהרחובות בחוץ היו שקטים ורגועים, והיה יום יפה כזה... רק חבל שהתקלקל היום מלראות את החבר'ה שלי מבואסים...
היה שם מסך גדול בחוץ, שווה אולי לברר אם הם ישימו גם הפעם. גם בבוניטה יש מצב שיהיה מסך, אבל מאז שהם עברו למרכז העיר זה נהיה מקום מגעיל, מלא ערסים מעשנים והמוזיקה הלטינית נהייתה סתם סיידקיק. דווקא כשהיה מלא לטינוס בבוניטה אחוז המעשנים היה נמוך בצורה מפתיעה, ונסבל אפילו בשביל הלא מעשנים, אבל זה כנראה כבר היסטוריה...

gallardo

New member
הסטארדאסט דווקא נמצא ברחוב ריבלין

שהוא אזור של ערסים אבל הבר עצמו הוא של אוהדי הפועל ירושלים כך שהקהל ממש לא מורכב מערסים. במשחקים של ארגנטינה ספציפית הקהל רובו ארגנטינאי כך שאוירה יש אם כי קצת מופרעת. הבעיה היא שהבר מפוצץ. אם בא לך על בר מלא ארגנטינאים ועוד כל מיני מוזרים לכי על זה, אם לא תעזרי לי לחפש מקום נורמלי

zfard

New member
הממ...אולי...

יש נדמה לי מסעדה, לא יודעת בדיוק כי לא הייתי שם אף פעם רק נתקלתי בזה פעם באינטרנט... אסאדו של... נדמה לי קוראים לו קלאודיו, יכול להיות? זה בתל אביב, שווה לבדוק אולי גם הוא שם מסך גדול ואם כן שם בטוח יהיו יותר ארגנטינאים מברזילאים
היי, הולך להיות שמייח באור הנר/ברור חיל
מישהו שמע על קלאודיו הזה ויודע?

gallardo

New member
אם הייתי באזור הייתי טס לאור הנר

מסעדת פטגוניה אצל חורחה משהו. עדיף ברים ממסעדות ככלל בגלל האוירה, ארגנטינאים שיכורים עושה לי את זה יותר ממלצר מתחנחן אלא אם כן מדובר בפטגוניה.

אלון 58

New member
בטח שבא לנסוע לשם...,

אך האם זה מעשי באופן מידי?בחודש הבא,ממש בשלהי הקיץ,אני אמור לשהות עם בתי כשבועיים בְּשְׁוֶדְיָה,נקוה שמזג-האויר יהיה מתון כפי שהיה כשהיינו שם לפני כמעט שנה,כשבישראל המשיכו לסבול מחום כבד.

zfard

New member
כלכלית, לא

אני נוסעת עוד 10 ימים לשלושה שבועות לארה"ב ומקסיקו, וכל השנה הקרובה עומדת להיות בסימן התשלומים על הכרטיסי טיסה האלה... אני כבר רואה איך התזונה שלי תהיה מורכבת מתפוחי אדמה פסטה וביצים (לחם הולך ומסתמן כמצרך לעשירים...). אם יקרה משהו מטורף והמצב הכלכלי שלי ישתפר פלאים, הלוואי הלוואי הלוואי שאני אוכל לעלות לי על מטוס לארגנטינה בסביבות ינואר או פברואר, ממילא ההוצאה המשמעותית היחידה שיש לי זה רק הכרטיס, אבל זה בכל זאת חתיכת הוצאה... כדי לממן את הטיול הקרוב (שכמו שאמרתי, עוד אין לי את כל הכסף בשבילו), חזרתי לגור כמעט שנה עם ההורים (ואני כבר ילדה גדולה), עם כל הכבוד לארגנטינה, אני לא רואה את עצמי עומדת בעוד שנה אצל ההורים

למעלה