הו....

הו....

אני בנאדם פשוט בנאדם מתוסבך. ממש. איכשהו כל מי שמתקרב אלי נהיה הומו. מה הבעיה שלי??? עכשיו זה לא רק זה... אני בקשר ממש ממש ממש טוב עם מישהו שגדול ממני בארבע שנים.... וחצי... אין לי שמץ של מושג מה אני אעשה...הבה נסתכל בתיק שלפנינו: פגשתי מישהו מאוד נחמד ודוקא די חמוד... ונשארנו בקשר טלפוני מאז... ואז הוא הציע לי ללכת למקום ממש מאגניב כזה והסכמתי. קניתי כרטיס, הכל טוב ויפה... ועכשיו, איימ האבינג קולד פיט. אני פשוט לא יכולה ללכת. ואיכשהו כל פעם שדברים מתחילים להסתדר (וזה לא קורה הרבה) אני דופקת אותם מחדש! כלומר עכשיו המהצב הרבה יותר טוב מפעם... שהיו לי מחשבות על התאבדות... ולא רק מחשבות...

לירוי25

New member
יודעת איך מתחיל ספר בישול מרוקאי?

קודם כל תרגעי!! לגבי העובדה שאת מושכת הומואים, פשוט תפסיקי להסתובב במקומות של הומואים (גם הפורום הנ"ל נחשב). יש לי ידידה טובה שכולם היו משוכנעים שהיא לסבית גם מי שלא הכיר אותה! למה את שואלת? כי היא כל הזמן היתה מסתובבת איתי בקפקא או באאוט. איך שהיא הפסיקה המחזרים לא הפסיקו להתקשר! רגלים קרות לגבי מה? תני לעצמך שתי סטירות לחי בכדי להוציא את כל השטויות מהראש, קחי נשימה ארוכה ותעשי חיים!!

.m

New member
אורז

מה הקשר אין קשר. בדיוק כמו לציטוט הבא: "יש לי ידידה טובה שכולם היו משוכנעים שהיא לסבית גם מי שלא הכיר אותה! למה את שואלת? כי היא כל הזמן היתה מסתובבת איתי בקפקא או באאוט" חלק מחברי הטובים בותר הם גייז, ועצם בילוי משותף איתם בקפקא או בתיאו או בכל מקום אחר לא הופך אותי ללסבית. מקסימום הוא עלול להרחיק מחזרים פוטנציאלים שראו אותי מתחבקת עם גבר ולא יודעים הוא לא בן זוגי. mai

לירוי25

New member
לכי תתווכחי עם עובדות!

כי אני לא מתווכח איתן. עובדה שמרגע שהיא הפסיקה לצאת איתנו חל שינוי מסוים והמחזרים כן הגיעו. קשור או לא, עובדה. בלי שום קשר שאף לא הבנתי את הקטע של בנות והצורך שלהן להסתובב במקומות של גייז.

.m

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

"בלי שום קשר שאף לא הבנתי את הקטע של בנות והצורך שלהן להסתובב במקומות של גייז." קטע של בנות? אני לא מתימרת לדברר את המין הנשי אבל, אענה בשם עצמי - כן, ש לי הרבה חברים שהם גייז. כן, אני יוצאת איתם למקומות של גייז. וכן, אנחנו יוצאים גם למקומות של סטרייטים. מה זה אומר? שאנחנו קשובים לצרכים של שני הצדדים (או אולי שה"קטע" שלהם זה לצאת למקומות של סטרייטים...) הפואנטה - כיף לנו ביחד. האם זה באמת משנה איפה?

לירוי25

New member
לא קשור מאי

להיות קשובים אחד לשני זה אחלה, וגם אני יוצא למקומות של סטרייטים עם עדר מרעי הנשואים. הכוונה שלי התייחסה לבנות בעלות נטיה לא ברורה (כמו ידידתי) לצאת רק למקומות של גייז, לחוות רק את ההווי העליז, לרקוד רק במסיבות של גייז. לזה אני מתכוון! הסיבה או התירוץ שבדרך כלל מגיעים זה - "כי כל ההומואים חתיכים, רגישים, יודעים להתלבש וחולים על אילנה אביטל!".

MARMELAD

New member
יש דברים בג´ו.

סה"כ זה די הגיוני שבחורה שמבלה הרבה עם גייז תמצא את עצמה מתאהבת בהם. ולחלופין שבחורה שלא מכירה גייז בכלל לא תתאהב בהם.

pomelit

New member
ובהפוך על הפוך

יש מקום כלשהו להניח שיש בחורות שנוח להם להיות עם גייז כי הם לא כל כך מאיימים, וחוסכים ממנה את התהליך (הדי מייגע לעיתים) של זיהוי, חיזור, צפייה, מטרה, ציד, כיבוש - לאו דווקא בסדר הזה, ולאו דווקא כולם, אבל חלקם בטח. על עצמי אני יודעת שאהבת חיי האמיתית היתה עם גבר הומוסקסואל (אז חשבתי שאני לא יודעת), ואחר כך כמעט בשיטתיות ידעתי שכל גבר שאני נמשכת לחברתו, הוא גיי (מה שהוכיח את עצמו לא רע). אז כן, לקח לי זמן להבין שאני כנראה פוחדת ממשהו, ולנסות לבדוק אותו, ואחד הפתרונות היה להסתובב עם גייז.

MARMELAD

New member
פומלית יקירתי...

את צודקת, כמובן. רוב הבחורות הסטרייטיות שמסתובבות עם הומואים על בסיס קבוע עושות את זה מסיבה מסוימת - ולא כי "ככה יצא". למה? כי הן מפחדות ממחויבות מאינטימיות עם גבר מפחדות להיפגע חסרות בטחון עצמי בקשר לעצמן, למיניות שלהן, לאיך החברה תקבל אותן - כמובן, כל מקרה לגופו, אף אחת לא סובלת מכל הבעיות האלה, אבל אלה בהחלט סיבות שבגללן בחורה מבלה עם גייז בלבד. העניין הוא לא שזה רע. דווקא הקשרים של הומואים ובנות הם בד"כ טובים מאוד. אבל מה שאני חושב זה שאם מישהי מגלה שהיא נמצאת בחברה שבה כל הגברים הם גייז - אז יש בעייה. והיא צריכה לשבת עם עצמה ולטפל בבעייה הזו. להבדיל, זה דומה לזה שאני נמשך רק לסטרייטים - שוב, מקרה של מישהו שמבלה עם אנשים שללא ספק לא ייצא מהם שום דבר רציני. ולקח לי הרבה זמן לנתח את עצמי ולהבין למה אני ככה. ואחרי שהבנתי את הסיבה - עכשיו אני יכול להמשיך בחיים שלי הלאה - ואולי גם להיכנס לקשר עם גבר הומו - מה שפעם לא יכולתי לעשות. ככה זה, לכל דבר יש סיבה. צריך לחפש אותה טוב לפעמים, אבל היא תמיד קיימת. ואם נבין את הסיבות לדברים שאנחנו עושים יהיה לנו יותר קל בחיים. ולנושא ההודעה הראשית שממנה התחיל השרשור - יש לנו בעיה מסוימת. מצד אחד בחורה מתלוננת שכל הגברים שהיא פוגשת הם גייז, ומצד שני היא עושה את זה בפורום לגייז! אז אני לא אומר לה שתלך - אבל אני חושב שכדי לפתור את זה הא צריכה לחשוף את עצמה לקהל קצת אחר, ולנסות לעשות איזהשהוא שינוי. הגיוני?

למעלה