הזאטוט מאושפז מאז אתמול בבית חולים

הזאטוט מאושפז מאז אתמול בבית חולים

הוא נדקר במסמר - שחדר דרך סוליית הנעל. יש זיהום חמור - אנטיביוטיקה לוריד לשלושה ימים ואז יחליטו על המשך טיפול. חזרתי הביתה להיות עם הבכורה שתיכף תחזור מתנועת הנוער. הזאטוט ובעלי עכשיו יחד - כל הזמן יש ביקורים, ממתקים, מתנות, פינוקים (הלך החינוך .....) החלמה מהירה לכולם.

hag70

New member
רק בריאות../images/Emo101.gif../images/Emo193.gif

שירגיש טוב מהר

Master Stav

New member
אאוצק .....

שיהי בריא ....מאיהפ הם מצליחים לעשות כאלו דברים והכוונה בעיקר להתקפי הלב האלו שהם גורמים לנו כל פעם
החלמה שלמה ומהירה

אנחנו בבית עייפים, מרוצים ומחלימים.

תודה לכולם על הברכות, איחולים,מסרים ותמיכה .

akavishon

New member
השטויות שעשינו כילדים

בתור ילד, בנו בית במגרש על יד הבית שלנו. אתר הבניה היה גן המשחקים שלנו (מי גידר פעם אתרי בניה...) אחי הגדול לקח קרש עם מסמר ותקע את המסמר בסוליה של הנעל. אני רציתי להראות שגם אני יכול, אז בכל הכח, נעצתי את הרגל בקשר עם מסמר... וזה נגמר במיון.. את אמא שלי הכירו במיון "הנה זאת עם ארבעת הבנים...".

MrCheff

New member
תחרות שטויות שעשינו כילדים?

בבנין חדש שבנו ליד הבית שלנו, בנו מדרגה בגובה חצי מטר בין הבנין לחניה. חשבו שבן-אדם מבוגר יכול לרדת בקלות. שכחו שיש ילדים עם אופניים. אני לתומי חשבתי שזה כמו כל מדרגה ונסעתי שם מהר, מתוך כוונה פשוט לדלג על המדרגה כמו שתמיד עשיתי. רק באויר הבנתי שזה קצת גבוה מהרגיל
התרסקתי עם האופניים על הכניסה לחניה... האופניים התעקמו לגמרי ואני יצאתי, למזלי, רק עם שפשופים ושריטות... עד כמה שאני זוכר, לא נאצלתי לגרום להוריי לבלות איתי במיון בשל פציעות מהשתובבויות
אבל חבלות רבות היו גם היו...

Master Stav

New member
ילה בסדר ....

נתניה ילד בן 11 קומה חמישית בבניין שבונים צניחה חופשית לתוך ערימת חול .... לא קרה לי כלום ההוא שקפץ אחרי ....שבר את הרגלים ואת האגן

akavishon

New member
הנה מה שאני זוכר

פעם שרפתי מתקן בגן המשחקים. אני והשכנה שלי החלטו להדליק מדורה קטנה בתוך המתקן (חלה על זה התיישנות, נכון?). רצתי מהאוטו עם שני בקבוקי בירה לכיוון חדר המדרגות. הממטרות עבדו וריצפת השיש היתה רטובה לגמרי. נגמר עם תפרים. הכנסתי פעם גולגלך של איזדרכת לתוך האף. עד היום אני זוכר שהחדירו לי משהו לגרון והוציאו לי את זה מהאף (בבית חולים כמובן) פעם, זרקתי קלח תירס על חלון של מכונית נוסעת. או שגילגלתי צמיג של אופנים לכביש בזמן שעברו מכוניות. להמשיך? כי יש עוד המון שטויות...

MrCheff

New member
יחסית לחנון מחשבים היית די פרוע ../images/Emo122.gif

אני הייתי בטיול כיתה, וביקרנו במוזיאון צה"ל. נכנסתי לטנק ושיצאתי, נסגרה דלת הטנק על האצבע האמצעית שלי
היה לי חתך די עמוק והייתי כמה ימים עם תחבושת שגרמה לי להיראות כאילו אני עושה אצבע משולשת לכולם
היום.. יש רק צלקת קטנטנה...

schlomitsmile

Member
מנהל
כל האחיות בחדר ניתוח, רצו לראות מי זאת הילדה הגדולה (בת 11) שבלעה נעץ ../images/Emo9.gif שיחקתי בנעץ תוך כדי צפייה בטלויזיה, ולפני שהבנתי מה קורה, הוא היה עמוק בגרוני... בחדר ניתוח אגב, כשלו המאמצים לשלוף אותו במלקחיים... בסוף הוא יצא בדרך הטבע, כמו שהכל יוצא... אבא שלי העניק לבעלי עם חתונתנו, את צילום הרנטגן בו רואים את הנעץ בקרביי...

יוסף בא

New member
אם התחלנו אז

בגיל ארבע בערך רציתי להוכיך להורי שאני צריך קסדה לאופניים כמו לחבר שלי וזה נגמר עם יד שבורה את הקסדה כבר לא קיבלתי......

למעלה