הזבל שמשום מה לא מתבייש ומכנה את עצמו נשיא מדינת ישראל

אומר כל יום שלא החזרנו את הפלשתינים כשלנו.
ומה ב7.10 לא כשלתם?
הרי בגלל שכשלתם ב7.10 יש חטופים לא? אם לא הייתם נכשלים וכושלים ובוגדים לא היו חטופים ולא היו נרצחים ומסיבת הנובה הייתה מסתיימת ותושבי שדרות לא היו צועקים מהחלונות אמא הם ירו בניידת משטרה שעברה עכשיו . ולא היו מוטלות גופות של יהודים ברחובות שדרות ואופקים לא?
אם לא היית שמאלני ולא היית תומך באוסלו ובהתנתקות ומעלים עין מהפשעים הפליליים שעשו רבין וחבורת הבוגדים שלו כדי שיהיה לו רוב של קול אחד כדי להעביר את אוסלו ואם לא היית תומך בהשמדת גוש קטיף לא היית עומד שם ומתבכיין. למי אתה מתבכיין? למי אדוני הנשיא?
למה שלא תעשה חשבון נפש אישי ותתקע לעצמך כדור בראש ותשאיר מכתב שבו אתה מבקש סליחה ואומר כשלתי חטאתי פשעתי כלפי העם שלי ואני משלם את המחיר בדרך הכי נכונה שנראית לי.
כשחתמת על אוסלו חתיכת סמרטוט נעל הסכמת לשקר שיש עם פלשתיני ושהייתה לו מדינה שאתה והעם היהודי כבשתם אותה את פלשתין ואתם מוכנים להתחלק עם הפלשתינים ולהקים להם מדינה בארץ ישראל . והפכת את עצמך ואותנו העם היהודי לכובש קולוניאלי .

אז אדוני העלוב אל תאשים אותי ותגיד כשלנו. אני מעולם לא כשלתי ואני לא אשם בטבח ה7.10 ואני יהודי כמוך ואולי יותר ממך .אני לא חבר שלך ולא במיליה שלך ולא כשלתי ולא בטיח. 64 מנדטים ימנים לא כשלו. חצי מהעם הזה לא כשל.

צביקה5311

Well-known member
אומר כל יום שלא החזרנו את הפלשתינים כשלנו.
ומה ב7.10 לא כשלתם?
הרי בגלל שכשלתם ב7.10 יש חטופים לא? אם לא הייתם נכשלים וכושלים ובוגדים לא היו חטופים ולא היו נרצחים ומסיבת הנובה הייתה מסתיימת ותושבי שדרות לא היו צועקים מהחלונות אמא הם ירו בניידת משטרה שעברה עכשיו . ולא היו מוטלות גופות של יהודים ברחובות שדרות ואופקים לא?
אם לא היית שמאלני ולא היית תומך באוסלו ובהתנתקות ומעלים עין מהפשעים הפליליים שעשו רבין וחבורת הבוגדים שלו כדי שיהיה לו רוב של קול אחד כדי להעביר את אוסלו ואם לא היית תומך בהשמדת גוש קטיף לא היית עומד שם ומתבכיין. למי אתה מתבכיין? למי אדוני הנשיא?
למה שלא תעשה חשבון נפש אישי ותתקע לעצמך כדור בראש ותשאיר מכתב שבו אתה מבקש סליחה ואומר כשלתי חטאתי פשעתי כלפי העם שלי ואני משלם את המחיר בדרך הכי נכונה שנראית לי.
כשחתמת על אוסלו חתיכת סמרטוט נעל הסכמת לשקר שיש עם פלשתיני ושהייתה לו מדינה שאתה והעם היהודי כבשתם אותה את פלשתין ואתם מוכנים להתחלק עם הפלשתינים ולהקים להם מדינה בארץ ישראל . והפכת את עצמך ואותנו העם היהודי לכובש קולוניאלי .

אז אדוני העלוב אל תאשים אותי ותגיד כשלנו. אני מעולם לא כשלתי ואני לא אשם בטבח ה7.10 ואני יהודי כמוך ואולי יותר ממך .אני לא חבר שלך ולא במיליה שלך ולא כשלתי ולא בטיח. 64 מנדטים ימנים לא כשלו. חצי מהעם הזה לא כשל.
תגיד לי,השתבשת? כמו כל "הביביסטים"?
שמאל זה אוייב? תתעוררו רבבאק, ברגע שתסתיים המלחמה בחמאס וחיזבאללא, תפתח מלחמת ימין-שמאל? מה נסגר אתכם? שיכורים?
נשיא המדינה "זבל"? עד לאן השיח יכול להתדרדר?
מי שנגדכם "אוייב" אתם "ביביסטים" ו "כהניסטים"
רוצים להיות חתומים על השמדת המדינה?
כי בדיוק לכיוון הזה זה הולך. זה בעליל, שיתוף פעולה עם האוייב האמיתי. תרגיעו עם הרעל הזה.
אתם 51% מהעם, רוב זעום, תתאפסו על עצמכם.
אתה באמת רוצה למצוא את עצמך מכוון נשק לכיוונו של "אוייב שמאלני"? כן?

marabo

Well-known member
שמאל זה אוייב? תתעוררו רבבאק, ברגע שתסתיים המלחמה בחמאס וחיזבאללא, תפתח מלחמת ימין-שמאל? מה נסגר אתכם? שיכורים?
כי בדיוק לכיוון הזה זה הולך. זה בעליל, שיתוף פעולה עם האוייב האמיתי. תרגיעו עם הרעל הזה.
אתה בא אלינו בטענות?
תראה מה קורה בקפלן? תקשיב להם, תראה מה הם עוללו, תראה את המערכות שהם שולטים בהם.
אנחנו לא הכתובת

צביקה5311

Well-known member
אתה בא אלינו בטענות?
תראה מה קורה בקפלן? תקשיב להם, תראה מה הם עוללו, תראה את המערכות שהם שולטים בהם.
אנחנו לא הכתובת
זה הופך אותנו לאוייב?
מה הבעיה לעשות רפורמה מוסכמת במערכת המשפט?
אתם דורשים לשנות את אופיה של המדינה.אין בעיה
לא ברוב של 64. זה רוב קטן שאינו מייצג קונסנזוס.
תשבו עם גנץ,לפיד וליברמן, הם מספיק ציוניים בשבילכם? אל תביאו אותם רק כדי לסמן V "ניסינו"
רק מה שמוסכם על כל סיעות הבית הציוניות, יהיה מקובל.
כל שיטה דמוקרטית מבוססת על איזונים.
מאחר ואין לנו חוקה כמו במדינות דמוקרטיות רבות
אנחנו חייבים הפרדת רשויות.
מאחר והכנסת (רשות מחוקקת) והממשלה (רשות מבצעת) הן לא ממש רשויות נפרדות בשיטה הפרלמנטרית שלנו, אז רק הרשות השופטת, חייבת להיות לאומתית לשלטון. לקבוע לו גבולות גיזרה.
אתה מתאר לעצמך שלטון שנבחר עושה ככל העולה על רוחו? כולל פגיעה באלה שלא הצביעו לו?
רוצים דיקטטורה, תגידו את זה בקול רם.
אני מבין, אתם רואים את הסקרים, נהיה לכם חושך בעיניים. אם זה תלוי בכם, לבטל את הבחירות לכנסת.
מה לעשות, תאשימו את הצבא, שב"כ, מוסד. את מי לא
בסוף 7/10 קרה במשמרת שלכם.
מאז שנבחרה הממשלה הזאת, אנחנו חיים במלחמה.
זה התחיל במלחמה בתוכינו,האוייב ניצל את ההזדמנות ותקף אותנו. אני מקבל את מה שטלי גוטליב אמרה אצל אופירה ולווינזון. לראש הממשלה יש אחריות "קונסטוקטיבית" . גם בזה הוא לא מודה.
האג הוציא נגדו ונגד גלנט צווי מעצר.
כל המשפטנים סבורים שאילו היינו מקימים וועדת חקירה ממלכתית, אולי, זה היה נחסך.
ממה אתם חוששים? אין בישראל שופט עליון שיהיה מקובל על רוב המחנות? ברור שיש. אתם חוששים להתמודד עם האמת? נכון, קל יותר להעיף קצינים
הם מונו. קשה יותר או בלתי אפשרי להעיף נבחרי העם
את זה רק הפתק בקלפי יכול לעשות.
אני לא מצפה מנבחרים שיש לנו כרגע, שיהיו להם מוסר בסיסי וערכים. הם צמאי שלטון מדי.
עד שסוף סוף יש להם שלטון ימני מלא מלא, זה לא יקרה שוב בדורינו. אנחנו רואים את התוצאות.
מאז סוף 2022 אנחנו רק במלחמות, או בינינו או עם האוייבים. פישלתם, תודו. מודה ועוזב, ירוחם

marabo

Well-known member
זה הופך אותנו לאוייב?
מה הבעיה לעשות רפורמה מוסכמת במערכת המשפט?
אתם דורשים לשנות את אופיה של המדינה.אין בעיה
לא ברוב של 64. זה רוב קטן שאינו מייצג קונסנזוס.
תשבו עם גנץ,לפיד וליברמן, הם מספיק ציוניים בשבילכם? אל תביאו אותם רק כדי לסמן V "ניסינו"
רק מה שמוסכם על כל סיעות הבית הציוניות, יהיה מקובל.
כל שיטה דמוקרטית מבוססת על איזונים.
מאחר ואין לנו חוקה כמו במדינות דמוקרטיות רבות
אנחנו חייבים הפרדת רשויות.
מאחר והכנסת (רשות מחוקקת) והממשלה (רשות מבצעת) הן לא ממש רשויות נפרדות בשיטה הפרלמנטרית שלנו, אז רק הרשות השופטת, חייבת להיות לאומתית לשלטון. לקבוע לו גבולות גיזרה.
אתה מתאר לעצמך שלטון שנבחר עושה ככל העולה על רוחו? כולל פגיעה באלה שלא הצביעו לו?
רוצים דיקטטורה, תגידו את זה בקול רם.
אני מבין, אתם רואים את הסקרים, נהיה לכם חושך בעיניים. אם זה תלוי בכם, לבטל את הבחירות לכנסת.
מה לעשות, תאשימו את הצבא, שב"כ, מוסד. את מי לא
בסוף 7/10 קרה במשמרת שלכם.
מאז שנבחרה הממשלה הזאת, אנחנו חיים במלחמה.
זה התחיל במלחמה בתוכינו,האוייב ניצל את ההזדמנות ותקף אותנו. אני מקבל את מה שטלי גוטליב אמרה אצל אופירה ולווינזון. לראש הממשלה יש אחריות "קונסטוקטיבית" . גם בזה הוא לא מודה.
האג הוציא נגדו ונגד גלנט צווי מעצר.
כל המשפטנים סבורים שאילו היינו מקימים וועדת חקירה ממלכתית, אולי, זה היה נחסך.
ממה אתם חוששים? אין בישראל שופט עליון שיהיה מקובל על רוב המחנות? ברור שיש. אתם חוששים להתמודד עם האמת? נכון, קל יותר להעיף קצינים
הם מונו. קשה יותר או בלתי אפשרי להעיף נבחרי העם
את זה רק הפתק בקלפי יכול לעשות.
אני לא מצפה מנבחרים שיש לנו כרגע, שיהיו להם מוסר בסיסי וערכים. הם צמאי שלטון מדי.
עד שסוף סוף יש להם שלטון ימני מלא מלא, זה לא יקרה שוב בדורינו. אנחנו רואים את התוצאות.
מאז סוף 2022 אנחנו רק במלחמות, או בינינו או עם האוייבים. פישלתם, תודו. מודה ועוזב, ירוחם
כשעשיתם את אוסלו שקרע את העם לגמרי חיפשתם הסכמה לאומית?
כשעשיתם את ההתנתקות שקרעה את העם חיפשתם הסכמה לאומית?
אל תדרוש מאתנו מה שלא דרשתם מעצמכם.

צביקה5311

Well-known member
כשעשיתם את אוסלו שקרע את העם לגמרי חיפשתם הסכמה לאומית?
כשעשיתם את ההתנתקות שקרעה את העם חיפשתם הסכמה לאומית?
אל תדרוש מאתנו מה שלא דרשתם מעצמכם.
אתה משווה מדיניות ממשלה נבחרת לשינוי אופייה של המדינה?
ביבי בשלטון 16 שנים כמעט ברצף, ואני לא מדבר על קדנציה שלפני. מישהו הפריע לו? היה קפלן? היה שד רוטשילד וזה נגע לימין לא פחות משמאל, כולם צריכים קורת גג.
אם תרצו להפנות משאבים למתנחלים במקום ערי פיתוח, זו מדיניות לגיטימית, אם תקחו מלגות מסטודנטים ותתנו אותן לחרדים, זה לגיטימי. בקלפי העם יאמר את דברו.
פה זה שינוי אופייה של המדינה.
אפרופו אוסלו, גם פושעי 7/10 לדין.
אנחנו לא ב 73, לא תפילו את הכל על הצבא.
כשצריך לקבוע מדיניות, השלטון מחליט, הצבא מבצע.
כשצריך לקחת אחריות ואשמה, הדרג המדיני נעלם.
סמכות=אחריות

ברור ששמאל זה אויב. זה עוד אויב יותר מסוכן משאר האויבים. הרבה יותר מסוכן מהממשל בוושינגטון. הרבה יותר מסוכן ממצרים מאיראן ומלבנון. שמאל = אויב לקיומה של מדינת ישראל כמדינת הלאום היהודי.
צריך במקביל למלחמה למגר את האויב הפנימי שזה הגייס החמישי ערביי ישראל והגייס השישי השמאל.

צביקה5311

Well-known member
ברור ששמאל זה אויב. זה עוד אויב יותר מסוכן משאר האויבים. הרבה יותר מסוכן מהממשל בוושינגטון. הרבה יותר מסוכן ממצרים מאיראן ומלבנון. שמאל = אויב לקיומה של מדינת ישראל כמדינת הלאום היהודי.
צריך במקביל למלחמה למגר את האויב הפנימי שזה הגייס החמישי ערביי ישראל והגייס השישי השמאל.
אם דעות כאלה אני לא מתווכח. לדעתי הסתכלות פסיכיאטרית לא תזיק לך. אני שמח שאתה במיעות ממש שולי. בן גביר יותר מתון ממך. עם אנשים כמוך יש רק אופציה אחת, להפגש ברחובות עם נשקים.

marabo

Well-known member
עד היום אני לא מבין את חברי הכנסת מהימין שבחרו בו לנשיאות ולא במרים פרץ
מה הם מצאו בשמאלני הזה?

למעלה