הזבנג הראשון נכשל

מצב
הנושא נעול.
הזבנג הראשון נכשל

הזבנג הראשון נכשל
חייתי באשליה שאם פעם אחת מצליחים אז יש בידי "מתכון מנצח" אבל טעיתי ובגדול. אתמול שלילי לאחר 3 שבועות של גונל F + כוריגון. רוצה את חוות דעתכן: * ביום קבלת הכוריגון הזקיק היה בגודל 17*18 סביר לדעתכם? או שהיה צריך לתת לו לגדול עוד קצת? * עובי רירית 16 מ"מ אולי עבה מידי? יש מצב כזה? יהיו שיאמרו לי עתה : צרות של עשירים ........ אה?

אמאלה2

New member
השאיפה עוד תתגשם

הזבנג הראשון נכשל
חייתי באשליה שאם פעם אחת מצליחים אז יש בידי "מתכון מנצח" אבל טעיתי ובגדול. אתמול שלילי לאחר 3 שבועות של גונל F + כוריגון. רוצה את חוות דעתכן: * ביום קבלת הכוריגון הזקיק היה בגודל 17*18 סביר לדעתכם? או שהיה צריך לתת לו לגדול עוד קצת? * עובי רירית 16 מ"מ אולי עבה מידי? יש מצב כזה? יהיו שיאמרו לי עתה : צרות של עשירים ........ אה?
השאיפה עוד תתגשם
אם הצליח פעם אז יצליח שוב. חייב להצליח. אולי לא בפעם הראשונה אבל מקווה בשבילך שבפעם הבאה. עובי הרירית נשמע מצויין. לגבי הזקיק אני מניחה, לפי מה שכתבת שאת לא עוברת שאיבה (מתנצלת מראש אם טעיתי) ולכן אני חושבת שזה בסדר. את הכוריגון נותנים כ- 36 שעות לפני רגע האמת ולכן מהבדיקה ועד אז יש סיכוי שהזקיק גדל עוד ועימו הביצית הבשילה. בכל מקרה זקיק מעל 18 מ"מ כבר נחשב זקיק בוגר. אז עם נתונים טובים כאלה זה חייב להצליח בפעם הבאה
לא צרות של עשירים בכלל, זה המקום לקטר ולקונן. מותר לנו כי זה המקום שגם מתעודדים בו

תמיד בטיפול הראשון יש ציפיות

הזבנג הראשון נכשל
תמיד בטיפול הראשון יש ציפיות
גבוהות. והנפילה אם נכשל:לא נעימה
חמודה מזדהה איתך,גם אני אחרי טיפול שכשל. ואני עכשיו לפני שאיבה שנייה(ביום ראשון) הכי חשוב:לא להתייאש,זה יגיע,טיפונת סבלנות
לגבי הזקיק:האחיות לוקחות בחשבון שביום השאיבה הזקיק יגדל לגודל הרצוי
ולא כל זקיק בשל ב20 מ"מ למשל או 17 מ"מ. פעם שאבו לי זקיק של 20 מ"מ,והוא לא היה בשל. פעם נוספת שאבו זקיק 17 מ"מ,ואותו זקיק התפתח להפרייה. לסיום:לא להתייאש,אפילו שזה כואב ומרגיז.

מצב
הנושא נעול.
למעלה