הזדהות?

L i n t u

New member
הזדהות?

בעיקרון עזבתי את הבית (בעיקרון כי עזבתי לחודשיים, חוזרת לשלושה שבועות להורים ואז עוזבת לגמרי), פעם ראשונה שלי עם שותפה בדירה (צבא לא נחשב), לצערי אנחנו חולקות חדר ביחד ואני חייבת להגיד שזה פשוט סיוט.
למזלי, עוד 4 ימים אני כבר חזרה בבית, אבל החודשיים האלה היו סיוט גמור וגרמו לי להחליט שאת הדירה הבאה אני שוכרת לבד.
אני לא יודעת אם זה בגלל שאני קטנונית ודברים ממש קטנים מפריעים לי או שזה נורמלי.
משגע אותי שהיא משאירה את הרצפה בחדר אמבטיה רטובה אחרי שהיא מתקלחת. משגע אותי שהיא משאירה שיערות על המדף של המברשות שיניים מתחת למראה. משגע אותי שהיא צורחת כשהיא מדברת בטלפון. משגע אותי שהיא כזו קמצנית וכשעומד להיגמר הסבון היא ממלאה כמעט את כל הבקבוק במים ואז אני צריכה בעצמי לקנות חדש כי זה מגעיל אותי. מעצבן אותי שלפניי יומיים היו 5 גליליי נייר טואלט בארון ואתמול הסתכלתי ואיכשהוא נשארו 3, דיי בטוחה שהם אצלה כי זה לא הגיוני בעליל. משגע אותי שהיא משאירה את הרצפה של המקלחת מלוכלכת אחרי שהיא מתקלחת. משגע אותי שהיא הולכת עם עקבים ברצפה וכל צעד שלה נשמע לי כאילו פיל מתקרב לרמוס אותי. משגע אותי שהיא צורחת כשהיא מדברת בסקייפ בזמן שאני מנסה להתרכז בלימודים. משגע אותי שהיא משאירה בדלי סיגריות על אדן החלון. משגע אותי הכל!
-סליחה, פריקה.-
הדבר היחידי שאני רוצה לדעת זה שאני בעצמי לא משוגעת שהדברים האלה מציקים לי! גם לכם זה קורה/קרה? אשמח לשמוע חוויות שותפים

AnandamiDemian

New member
לגיטימי לגמרי.

אני בנאדם שבאמת קשה לעצבן, ואני גם לא כזה פריק נקיון אבל יש פה תופעות ממש מסריחות. אני מניח שבעיקר הרעש. למרות שנתקלתי בהרבה דירות שותפים שאפשר לקנא ביחסים של הדיירים בינהם, כמובן. (תחשבו "חברים").

תשקלי אולי דירת סטודיו נחמדה. אני שוכר כבר שנתיים וזו הייתה התקופה הכי כיפית בחיים שלי, כי אתה יודע שכל האחריות על הדירה (בין אם לנקות ובין אם קניות או עיצוב) היא שלך, ובסופו של יום הרבה יותר כיף לבוא לדירה כזו

L i n t u

New member
כן, בדיוק מה שאני אעשה

באוגוסט יהיו לי עוד שבועיים של לגור עם 2 שותפים אבל אחרי זה - זהו! דירה משלי :)

EdisonGirl

New member
משתגעת מאמפתיה

אני מבינה אותך לגמרי! היא לא בן הזוג שלך שאת צריכה ללמוד להסתדר עם ה"שטיקים" שלו. אני גרה עם בעלי כבר יותר מ- 5 שנים (מתקרב ל- 6 בצעדי ענק כשחושבים על זה) ושנינו לומדים כל יום איך להסתדר אחד עם השני בקטעים האלה, הקטנים דווקא.

אם הייתי גרה לבד, מתוך ניסיון ב- לגור ביחד, אני מבטיחה לך שהייתי עושה שמיניות באוויר כדי לגור לגמרי לבד- בלי שותפים, ומוכנה לשלם על זה יותר!

וסתם כמה דוגמאות כדי שתרגישי שאת נורמלית (לא שיש דבר כזה
)-
אני אוהבת תריסים פתוחים ואפילו חלונות פתוחים לרווחה בכל שעות היום- הוא מעדיף מעומעם בכל שעות היום והלילה (זו עוד פשרה לעומת סגור שהעדיף בעבר).
אני אוהבת מוזיקה X- הוא עלול להקיא ממנה אם לא יישמר מספיק
ועכשיו תחשבי מתי יש לי הזדמנות להאזין לה בכלל- אז זהו שאני יכולה לספור על 5 אצבעות את כל הפעמים כולם!
אני בלאגניסטית מטבעי, והוא אוהב סדר - תחשבי איזה סיוט זה בשבילו...
לא יוצא לי להיות לבד בבית כמעט אף פעם, כי אני זו שיוצאת יותר (לעבודה, לימודים וכל השיט), ותמיד כשאני מגיעה הוא שם. זה סבבה והכל אבל לפעמים בא לך גם קצת לבד "בחדר שלך", והחדר הזה הוא כבר לא רק שלך.
וזה כלום, באמת כלום לעומת מה שזוגות אחרים בטח נתקלים..........

L i n t u

New member
מותר להגיד שהיה לי כיף לקרוא את התגובה שלך? :

באמת הצלחת לעודד :)
ההבדל בלחיות עם בנזוג זה שכיף לעשות בשבילו דברים, הלכלוך לא מגעיל כמו אצל בנאדם שלא קרוב אלייך, אין בעיה להעיר וסביר להניח שהוא גם יקשיב וינסה לשנות, הכל שונה לטובה!
מבינה את הקטע של הלבד הזה, גם לי הוא חסר בייחוד כי אנחנו שתינו באותו חדר. יאללה עוד 3 ימים בית!

Purple Mushroom

New member
תיאוריה לחסרי ניסיון.

החוכמה בחיים וגם בקשר זוגי זה " להתסדר, ולהתפשר" :).

Purple Mushroom

New member
תכתוב,תציף, תשתף רק אם אתה באמת רוצה:)

זה רק הודעה אחת, והפורום מאופיין בהרבה הודעות ארוכות וחפרנים. אני הייתי הראשון (חלוץ). תבדוק מה גבול התווים שאפשר בתוכן הודעה אחת בפורום. נראה לי שזה לא מוגבל, כמו פוסט -רשומה בבלוג בתפוז
.
=]

NEO83

New member
זה הכל תלוי בשותפה

תחפשי אולי אחת אחרת? אחת שיותר הגיינית ופחות ערסית

ואיך אתן חולקות ביחד חדר? ישנות באותו החדר? נשמע לי לא נח בכלל!

L i n t u

New member
נה, אני עם שותפות סיימתי P:

באמת לא נוח החדר המשותף, אבל זו הייתה התפשרות וגם ידעתי שזה רק לחודשיים, אז נושכים שפתיים וממשיכים הלאה..

yairsvet

New member
ברור שעדיף לגור לבד

לא משנה עד כמה השותף יהיה מקסים, טוב, מחונך וכו' זה עדין בן אדם זר איתך בבית שצריך לחיות עם כל הרגלים שלו
אז ברוך השם שאת עוזת

מעצבן אבל..

יש אנשים שפשוט לא מודעים לכמה שהם לא נקיים\לא מסודרים . דיברת איתה על זה (ולפרטים.. כמו כאן)?
אני יודעת את זה כי לי היה חבר שהיה מאד מאד נקי ומסודר (הוא גם גדל בבית כזה) ואני זוכרת שהייתי עושה דברים (לא כזה נורא כמו שרשמת פה
) שהיו מעצבנים אותו כמו להשאיר את הפקק של השמפו פתוח או להוציא את המשחת השיניים מהאמצע ולא מהקצה התחתון שלה (
) ובתכ'לס ברגע שידעתי שזה מפריע לו , יותר הקפדתי על הדברים, פשוט לי לא היה כזה אכפת מזה.
זה הכל עניין של תקשורת.

L i n t u

New member
היא מודעת מאד..

האמת שאני שונאת להעיר לאנשים על דברים, אני יודעת שזה בטח יגרור לריב/וויכוח ואני מעדיפה לוותר מראש, זה באמת זמני. אם זה לא היה זמני זה כבר משהו אחר.
האמת שאני באתי מבית לא מסודר.. בגלל זה אני נורא רגישה לדברים האלה, אני כמו חבר שלך בקטע של המשחת שיניים חחח זה מעצבן אותי ממש!

mr friend

New member
כל הכבוד על הסבלנות

שהייתה לך עד עכשיו! רק מלקרוא את מה שכתבת פה בא לי לנער את השותפה שלך וללמד אותה את המשמעות של סדר ניקיון והתחשבות!

את ממש לא לבד בקטע הזה, הדברים הקטנים האלה יכולים להוציא אותי מדעתי, לגור לבד זה הכי כיף, בלי דין וחשבון לאף אחד, אין מי שיעצבן אותך, והכי חשוב שקט!

למעלה