הזדמנויות שבאות

• פותח הנושא GMjoy
  • פורסם בתאריך

GMjoy

New member
הזדמנויות שבאות

חוק המשיכה מסביר דבר אחד פשוט: אתה מבקש משהו - ומתחיל ליצור/למשוך את הדבר אליך. כלומר, משהו נוצר כבר כתוצאה מהמחשבות האלה. אך חוק המשיכה לא מביא לך את מה שביקשת, אלא את ההדמנויות שעליהם נפעל כדי להשיג את מבוקשנו. בנוסף לזה, אין צורך לשבת בחיבוק ידיים ולחכות לנס, אבל גם לא לפעול סתם - לחכות להזדמנות הנכונה. זה נשמע מאוד יפה במחשבה ראשונה...אבל במחשבה שנייה: כל ההזדמנויות - הזדמנויות טובות ? איך באמת אפשר לזהות את ההזדמנות כחלק מהבקשה שרצינו ? תגידו תחושות בטן ? אז איך זה שלפעמים תחושות בטן (אולי מאמונות) אומרות לך משהו אחד, ואתה מגלה שבכלל יצא אחרת -יותר טוב ? איך להבין את זה ? ומה באמת עלול אדם ללמוד כדי לזהות הזדמנות טובה, ולפעול ?

StopThisTrain

New member
אהמ אהמ....

כשאתה מבקש משהו היקום עונה. אם היקום עונה מתוך התת מודע שלנו הוא שולח לנו את מה שביקשנו. בהנחה שבתוך התת מודע שלנו קורים הרבה דברים, הבקשה יכולה להיות עם סייגים, התפצלויות, ספקות- בנוסף לאמונה ולחיוביות. אז אני יכול להניח מכך שנשלחים אלינו ההזדמנויות הטובות, וההזדמנויות הפחות טובות, לצד ההזדמנויות הרעות. איך נזהה את ההזדמנות הטובה? אין לי משהו יותר טוב מלהגיד מלהקשיב לבטן, לאינטואיציה, להזדמנות שהבטן שלך צועקת- כן!!!! הקושי הוא להבחין בין ההזדמנות שהבטן שלך צועקת אליה כן לבין זאת שהראש שלך מסתחרר מהמחשבה על איך התוצאה תראה. הראש יכול לעשות לך כל מיני טריקים- הוא יפעיל את כל החושים שלך כשההזדמנות תגיע ואתה יכול להיות מסונוור מזה ולראות את התוצאה- בזמן שבעמוק שם בתוך הבטן שלך החוש השישי שלך צועק ואומר לך- חכה רגע, תנשום... זה לא זה. ההזדמנויות הטובות ביותר יהיו אלו שכשהן יגיעו אליך אתה תשמור על שאת נפש, כי אתה פשוט תדע שזה זה....ושזה כבר אצלך ביד. אז אולי הבטן תרווה קצת נחת.

GMjoy

New member
מנסיון שצברתי בהצלחות שלי

אני שמתי לב שמעולם לא הסתחררתי כשדברים טובים היו בדרך (כשידעתי שהם בדרך) ושהצליחו! זה תמיד בא בהרגשה מאוד נינוחה, רגועה, מרגשת, ללא ספק, הרגשה של אושר! דווקא ברגעים שבהם הבטן "צועקת" - אני התאכזבתי מלא פעמים. כלומר, בדיוק בסיחרור ובתחושה שאולי זה-זה - אני הגעתי למצבים לא נינוחים ולא רגועים - הכל היה עם לחץ ותהיות אם כן או לא. קראתי אתמול על מישהי שפגשה בחור ממש מתאים (לדבריה) לה, ומרוב שהוא כזה מתאים ועושה לה רושם שזה גם מתפתח לכיוון רציני, היא לא יודעתמה לעשות עם עצמה. היא נורא לחוצה - היא רוצה שזה יצליח, והיא רועדת מכל צעד. עכשיו אני מנסה להבין, למה היא רועדת ? בדיוק כמו שהסברתי על עצמי - הדברים הטובים והמוצלחים לא הרגישו לי אחרת, אלא כמו משהו שאני מחזיק ולא משחרר יותר מהידיים. לא נלחץ שזה ילך או יגמר לי. ואצלה זה אי-נוחות. מצד שני היא ממש שמחה, ומצד שני, היא לגמרי עכשיו בהתעסקות ובמחשבות עליו... טוב אולי זה שונה כשמדובר בקשר עם אדם אחר, ולא משהו חומרי ועוד... למרות שאנחנו גם לא רועדים ולא מפחדים כמוצאים חבר אמיתי לחיים. אנחנו שמחים ומאושרים על זה, ולכן הקשר מתעצם ומתפתח לזוגיות גם - ומעצים את ההתרגשות והאושר :)

StopThisTrain

New member
בדיוק...

ואו נראה לי שברגע זה הפנמתי משהו מאוד חשוב ההצלחות שלי נינוחות ורגועות אני תמיד רגוע ושליו זה מתחבר לי עם לשחרר זה מתחבר לי עם להאמין בעומק נשמתך. בכל יום אני לומד משהו חדש

GMjoy

New member
על זה בדיוק מדבר המושג "לשחרר"-שהרבה לא מביני

מבינים. בדר"כ אנחנו נלחצים כשזה לא מתאים לנו. כל התהיות האלה - החששות והמתחים - הכל בא מחוסר ביטחון - חוסר ביטחון מעיד על אי-התאמה. אני לא זוכר אפילו פעם 1, בהצלחות הנהדרות שלי, שהייתי לחוץ עליהם. מעולם לא קרה לי דבר כזה. כל פעם שנלחצתי - אני זוכר שגם לא קרה משהו טוב מזה. כלומר, או שזו האינטואיציה שכל-כך בעדי ומאותת לי (אני כבר רגיל להרגיש אותה) או שזו המסקנה שהבאתי פה. שני הדברים גם טובים לחוד ויחד :)

למעלה