הזדמנות אחרונה לרישום לטור התפוח

מסלול אטרקטיבי, ארגון מתוקתק,זול, פתוח לכולם

מרוץ השלבים המסורתי מבית היוצר של עידו סירקין: מסלול אטרקטיבי ומגוון, ארגון מתוקתק, מחיר זול, פתוח לכולם.

לא נשארו תירוצים למה לא להגיע למעט שלא מצריך סידורי טיסה לחו"ל, לא צריך להיפרד מאלפי יורו, שם המרוץ עברי ואולי לא יהיו סטאטוסים מגניבים בפיסטוק...

YotamKa

New member
יש לך איזה סטטוס מגניב מהרכיבה עם יוחנן?

הוא לקח אותך לאן שרצה בסוף?

כן, הסיבוב הרגיל על 2 עד פולג וחזרה דרך 4 עד

מורשה

oferlev9

New member
והנה דברים שכתב עידו סירקין מארגן המרוץ:

שלום לכולם
אני בדרך כלל לא כותב משהו אישי על התחרויות אבל הפעם אני פונה באופן אישי לכל מנהל או מאמן לגבי השתתפות רוכבים במירוץ התפוח.
אני מקיים מירוצים במסגרת המועדון כבר עשור. אני אישית מחובר לתחרויות כבר 30 שנה. זה מה שעושה את זה בשבילי בעולם האופניים. אני אוהב ונהנה לראות אנשים נהנים מרכיבה אבל כמאמן ומנהל מועדון אופניים מירוצים זו המטרה. אני מעודד את כל חברי המועדון להשתתף. היום קיימנו שיחת הכנה לקראת המירוץ. כל אחד אמר מה המטרה שלו למירוץ. בקשתי בתחילת השיחה מכולם לספר את האמת שלהם ולקחת אותה למירוץ. מי שבא לנצח ולקרוע את עצמו ומי שבא לטייל. אני חושב באמת ובצורה הכי כנה ששניהם שווים מבחינה ספורטיווית ושניהם בונים את הענף. חשוב לי מאוד שכל החברה שבאים לטייל ולהיות סוג של עממי בתחרותי ירגישו בנוח לזנק ולסיים ולא יהיו יוצאי דופן. לצידם המורעלים ינסו לנצח את עצמם ואת המתחרים. הגישה הזו היא בעיניי אפשרות לצמיחה ולחיזוק הענף שהשפיע על חיי ונתן לי אפשרויות וניסיון חיים מדהימים באוסף כל אחד ממאות הזינוקים שעשיתי.
אני לא יודע בדיוק מה השיחה של כל אחד מכם עם הרוכבים. אני יכול רק להציע שהגישה שתבחרו תעזור להם להחליט לקחת חלק. להיות שותף להתאצמות של כולנו ולהרים גבוהה את שלל ההתנסויות והשריטות שהביאו אותנו להתאהב ולהלחם על הענף שלנו.
כולנו השנה בתפוח זו הססמא שבחרתי השנה. אני מקווה לראותכם בחמישי אחר הצהריים עומדים יחד ומצהירים כל אחד מהמקום האמיתי שלו שענף האופניים חי קיים ויהיה פה לנצח.
שלכם
עידו

ItsikH

Member
התחרויות של סירקין הן ברמה בינ"ל גם מבחינת הדרישות מהרוכבים וגם... מבחינת הנוף.

למעלה