הזדמנות אחרונה

opherzili

New member
הזדמנות אחרונה

בסופה"ש הקרוב תערך הסדנה האחרונה של גולוקא בארץ, יש עדיין מקומות , הסדנה הקודמת הייתה אלוהית, המשתתפים ישמחו לחלוק את החוויה, פרטים אצל מיכל המקסימה [email protected]

caterpillar10

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

קיבלתי במייל מידע לסדנא לא ממש מתאים לי , אני מחפש סדנא שתערך בשעות הבוקר ושתערך כמה מפגשים . אם למישהו יש מידע אשמח לקבל במסרים. המשך יום נפלא

../images/Emo20.gifכדאי לפרט עוד...

לא ממש ברור, האם אתה מחפש סדנה לזוגות? ליחידים? אתה מעוניין בסדנה פרטית, או עם קבוצה? וגם... מדוע הסדנה של סוג'יי לא מתאימה לך? (כדי שנוכל לדעת טוב יותר, מה כן מתאים). אם אתה מחפש סדנה פרטית לזוג למשך מספר מפגשים, זו לא צריכה להיות בעיה כלל, אבל אם אתה מחפש עבודה עם קבוצה, מטבע הדברים הוא, שכל הסדנאות תיערכנה בערבים, או בסופי שבוע, כי מה לעשות... אנשים צריכים להתפרנס, וזה קורה בד"כ בשעות היום.

caterpillar10

New member
אהלן בן ואפרת

אני מחפש סדנא ליחידים (עדיין לא הצלחתי לשכנע את בת זוגתי להצטרף) סדנא עם מספר משתתפים שתערך בשעות הבוקר תודה

לדעתנו, הסיכוי היחיד...

...של סדנה ליחידים בשעות הבוקר, הוא אם אתה תגבש סביבך מספר גברים ונשים שכולם מעוניינים בשעות הבוקר, ואז ניתן לקיים דבר כזה באופן ייחודי. כמו שכתבנו, מרבית האנשים לא פנויים בשעות האלו של היום.

למעלה