הזדמנות לאנשים מאזור ואדי ערה

aviel11

New member
הזדמנות לאנשים מאזור ואדי ערה

שלום, אני נציג של חברה בינלאומית שנכנסת עכשיו למגזר הערבי בארץ. אנחנו מחפשים שותפים מאזור ואדי ערה שיעבדו איתנו יחד. להם זו הזדמנות עסקית בלתי רגילה. אנחנו צריכים אנשים או נשים (יותר מתאים לנשים) בגילאי 30+ שהם בעלי ראש עיסקי, עצמאיים באופיים שמחפשים עוד ערוץ הכנסה. אין צורך בשום ידע מוקדם, אנחנו מלווים וחונכים את מי שיעבוד איתנו. העבודה מתאימה גם בתור משרה חלקית. אם אתם יכולים להמליץ לי על דרכים או אנשי קשר ליצירת שיתוף פעולה זה- אשמח. בברכה, נחשון עמיר [email protected]

האם לקחת בחשבון את עתיד האזור?

זאת שאלה של זמן בלבד עד שוואדי ערה יהיה חלק בלתי-נפרד מפלסטין שמעבר לגבול. לא עדיף כבר להשקיע ישירות בחבל ג'נין?

יקרה, יקרה - עוד בימי חלדנו

אחרי הבחירות הבאות יהיו יחסי כוחות אחרים. ואם זה לא יקרה אז, אז אחרי הבחירות שלאחריהן. ליהוד מתחיל להימאס מהחג' אמינים ואלה שהולכים אחריהם. הם מתחו את החבל הרבה יותר מדי.

זה יקרה רק כשתקום מעצמת היי-טק פלסטינית

כזו שגם ערים יהודיות יחלמו להסתפח אליה.. או במילים אחרות: למרבה הצער, לא בקדנציה שלנו.

המעצמה הפלסטינית היחידה שקמה עד היום.........

היתה מעצמת היי-טרור. לא נראה שזה הולך להשתנות בקרוב. לכן ההיפרדות שלנו מהם נעשית יותר ויותר דחופה.

ממש לא דחופה...

שום דבר לא בוער, וספק אם בכלל תהיה היפרדות אפילו בימי מעצמת ההיי-טק הפלסטינית.....

קשה לך הפרידה?../images/Emo6.gif

תתגעגע לשיח' ראאד סלאח ולאחמד טיבי?

מה להם ולמשולש? ../images/Emo2.gif

או שמא התכוונת לספח את הגליל ללבנון ואת ירושלים לפלסטין?

אם היו לך ספקות בעניין עופר רעיון העוועים הזה

הוא בסך הכל שלב מקדים בדרך לרעיון שלילת אזרחות מערבים אזרחי-ישראל אחרים שלא ימצאו חן בעיני הימין הקיצוני הגזעני. מאחורי הדלת הזאת מסתתר מדרון תלול, שבסופו הם ירצו לשלול את האזרחות גם מאזרחים אחרים שמתנגדים להשקפותיהם הפשיסטיות, לאו דווקא ערבים.

אני כרגע בוחר לא לחשוב על מדרונים תלולים

כי גם הרעיון הזה הוא מדרון מספיק תלול כשלעצמו.... לא יודע אם יצא לך לראות את הפרק האחרון של "עבודה ערבית".. אבל הנה כמה תמונות מתוך הפרק, שאותי ממש לא הצחיקו....

לא ידעתי שסלאח וטיבי הם תושבי הגליל וירושלים

אבל מה, היה כדאי שהשמאל הקיצוני האנטישמי התומך בטרור הערבי יצטרף גם הוא ליקיריו החמאסניקים מצידו השני של הגבול.

שמאל התומך בטרור הערבי זה שוליים שבשוליים

שבשוליים. על אחת כמה וכמה אנטישמי. גם תמיכה בסילוק תושבי המשולש, לשמחתי, נמצאת בשוליים של השוליים של השוליים.

'סילוק'? מישהו דיבר על 'סילוק'?

כולה העברת קו הגבול בלי להזיז ו'לסלק' אף תושב.

הפרלמנט הפלסטיני כבר לא טוב בשבילם?../images/Emo12.gif

בשביל מה הם צריכים את הפרלמנט הציוני הגזעני והקולוניאליסטי?

אני לא חוקר בשביל מה. כל עוד זה מה שהם רוצים

מגיע להם להישאר אזרחים ישראלים וליהנות מחסותה של ישראל. אם הם היו מדברים ברוח אחרת - שיהיה לכולנו לבריאות.

'מגיע להם'? מאללה? למה מה קרה?

למי שפועלים לחיסול היישות הציונית לא מגיע ממנה כלום, חוץ מבעיטה בתחת.

למעלה