הזדמנות לחברי הפורום.

videokid

New member
הזדמנות לחברי הפורום.

נקלעה לידי רשימה של ציוד שמחוסל באחת מאולפני עריכה בצפון. - חיסול. אני כבר עשיתי רשימת קניות :) הנה מה שנשאר. אפשר להציע הצעות למכרז. 1. כרטיסי DV FIREWIRE לעריכה באיכות שידור - חדש באריזה 2. כרטיס חדש באריזה של חב' FAST שם הכרטיס AV-MASTER2000 - מכירה פומבית. - פרטים טכניים למעוניינים. ב2 מילים, כרטיס עריכה מקצועי אנאלוגי דוגם ב MJPEG מאיכות 1 עד 9 מגה לשניה. (הגרסה המקצועית של DC30) 3. כרטיס משומש של חב' FAST שם הכרטיס DV-MASTER כולל דגימה בDV ואנאלוג כולל קופסת חיבורים מקצועית ויציאות קומפוננט. כולל קומפרסור של סוני ON BOARD. (הגרסה המקצועית של DV500). 4. מחשבי עריכה - עמדות חדשות הכוללים מארז - לוח אם ASUS SERVER - זיכרון - FIREWIRE - כ.מסך דואלי (2 מסכים) מעבד P4 3.0 או DUAL HT2.8 ללא דיסקים קשיחים כי הם עבדו ברשת כך שצריך להוסיף דיסקים חדשים לפי הכמות/גודל. המחשב מאפשר דגימה של חומר דיגיטלי בלבד אך ישנה גם יציאה אנאלוגית. PREVIEW בזמן אמת של אפקטים עם שימוש בתכנת PREMIERE . 5. רישיון לPREMIERE 6. 6. קלטות MINI DV, BETACAM SP, BETACAM SX. 7. מצלמה DIGITAL8 - TRV7100 8. מצלמה DIGITAL8 - TRV720 צרו קשר אם משהו מעניין אתכם. אני בפרוטקציה שם לפני שהם יוצאים עם זה רישמית.

yarivd

New member
אני אשמח לרכוש

כרטיס DV, קלטות מיני DV וכרטיס DV-MASTER. איך יוצרים אתך קשר?

VIDE0KID

New member
[email protected]

צורו איתי קשר בנתיים כאן קורבי משפחה שלי אז מוניתי ל"מסביר ולבודק" של הציוד... בכל מקרה החברה התפרקה ויש המון ציוד למכירה אלה הדברים הטובים שעובדים גם (בדקתי) הצעות מחיר: רכס - עורכי דין ב [email protected] עד ל 1.3.04

למעלה