הזדמנות לטיול עם המשפחה

הזדמנות לטיול עם המשפחה

או למי שמעוניין קצת פרסום ולפתוח דוכן: יום שישי הקרוב בתאריך ה6/11/09 בין השעות 09:00 ל16:00 יתקיים במושב בית חנן יום פתוח למרכז התרבות בתכנית: סדנאות ללא תשלום: "הגשמת משאלות", "אמן את עצמך להצלחה", סדנת ריקוד חופשי, ציור אינטואטיבי, ליווי התפתחותי לתינוקות. תערוכת פיסול תערוכת ציור התנסות בטיפולים אנרגטים מכירת מוצרי עיצוב ישראלי הופעות ומוסיקה חיה ועוד... מי שרוצה למכור מוצרים/אוכל/תכשיטים/תיקים וכל דבר אחר מוזמן לצור קשר... לפרטים והרשמה: 077-9303095 ורד אפשר וכדאי להעביר מייל זה לחבריכם... נשיקות קסם

תודה לך ליאור על העידכון, התגעגענווווווו

איפה את נעלמת לנו
כן אני יודע שאת עסוקה עם יצירותייך ועם פורום עיסת נייר ובית, ילדים וטרדות החיים וכ'ו אבל לנטוש אותנו ככה? בלי מילה, בלי אות חיים מדי פעם??? שלא לדבר על זה שלא לשתף אותנו במעשה ידייך המוכשרות... תודה על העידכון נשמח ראות אותך איתנו לפחות קצת יותר מיסרי ד"ש חם לכל חברותי בפורום שלך

../images/Emo214.gifמה יהיה דודי? . . . .

אתה כזה מתוק תמיד אפשר לשלוח אלייך לסדנת מתיקות איזה 30-40 אלף איש . . . . פשוט זו לא ממש הנישה שלי - אז אני מאבדת עיניין מהר . . . . הפרעות קשב וריכוז - מכיר?
אבל אתה רואה . . . כשיש דברים טובים אני חושבת עליכם והנה נכנסתי שוב. נשיקות ורק טוב קסם

דבי?...יונית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את גדולה את...

יהיה רק טוב ליאור ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תודה רבה
בחיי שזה אמיתי ורק מה
וכשלא אז מיד רואים ומרגישים את זה. מבין לגמרי את " בעיית " הנישה ואת איבוד העניין גם הפרעת קשב וריכוז - מכיר מהסביבה היטב ולכן מקבל את הצעת הפשרה שלך להכנס שיש דברים מעניינים ומבקש להוסיף לה עוד סעיף: שאם המרווח בין מעניין אחד למשנהו יהיה ארוך מדי, תכנסי רק לספר לנו שהכל טוב אצלך ואיתך... סגרנו?!
לגבי סדנאות מתיקות - 30\40 אלף איש נשמעת גם הצעה עיסקית מעולה
ואם מצב השוק שלנו ימשיך להיות מקרטע כמו בחודשים האחרונים בהחלט שווה לשקול את זה
עד אז אם מישהו מרגיז אותך או סתם לא מתוק ונחמד עלייך
ספרי לי מי זה ואני כבר אדאג לטפל בו...
תודה שאת חושבת עלינו
ואכן שיהיה רק טוב

למעלה