הזדמנות מיוחדת! משדרג את מכונת האספרסו שלי!

ilancafe

New member
הזדמנות מיוחדת! משדרג את מכונת האספרסו שלי!

אני משדרג את מכונת האספרסו בחותם הקפה, בקרוב, ומציע את המכונה שלי למכירה.
יש לי לה צ'ימבלי M39 GT HD, שני ראשים, בת שנתיים במצב מצויין. היא תופעלה על ידי במסירות ומפיקה קפה נפלא. כל טיפולי התחזוקה בוצעו ע"י אינטרפרק והיא במצב באמת מצויין. היא נקנתה ב 58,000 ש"ח ואני מציע אותה ב 22,000 ש"ח, שזו הזדמנות למי זצריך כזו מכונה ויקר לו לקנות חדשה.
הצ'ימבלי הזו מפיקפה קפה נפלא בגלל שיש לה דוד נפרד לכל ראש ושליטה מדויקת בטמפרטורת החליטה, וכן שליטה בפרופיל החליטה, לפי סוג הקפה - ערביקה/ רובוסטה / תערובת.
כרגע אני מתכוון להתקדם ל M100 .
אפשר להשיג אותי בטלפון 054-6655666.
אילן שנהב - חותם הקפה

dimab

Member
M100 זה ממש מעניין - תגיד כשתשתלט על פרופילי המיצוי, אני...

...ארחיק עד לרמה"ש בשביל לטעום את ההבדילים. אגב, יש גם מכונות ראש אחד עם פרופיל מיצוי נשלט?
ולמי שצריך מכונה עם שני ראשים - זאת הזדמנות לא רעה בכלל.

אילן יקירי, חזרתי ממש בערב שבת מתערוכת HOST במילאנו ו.....

.... ככל שאני מעריך את לה צ'ימבלי, עזוב אותך משטויות, זו מכונה עם המון דאווין ומעט מאוד תוצר כוס... אם יש לך סכום כמו 58K תעשה יבוא עצמאי של מכונת דה לה קורטה, את התחזוקה חברינו מLOVEAT ישמחו לעשות . אם יש משהו שיצא לי לחוות בתערוכה האחרונה זה עד כמה מכונת הדה לה קורטה משכיבה ומשפילה את צ'ימבלי באכזריות רבה.
כמו כן אם אתה רוצה, בגרתי לעצמי עם סימונלי, מכונת אאורליה 2 T3 דגם WBC, שעולה פשוט פחות מחצי ...
&nbsp
יש לי המון הערכה לצ'ימבלי, שלא תבין לא נכון, המכונה מצויינת. פשוט באותו מחיר, יש טיפה מעל.
&nbsp

למעלה