הזדמנות נדירה למעריצי ווסטלייףפייב

westfive

New member
הזדמנות נדירה למעריצי ווסטלייף\פייב

******* מבצע לזמן מוגבל!!!! ******* רוצים את ההופעה ה=מ=ל=א=ה של ווסטלייף ו\או פייב בארץ, ע"ג דיסק ?? בלי פרסומות , בלי קשקושים מיותרים -וכמובן כולל את השירים שלא שודרו?? הופעה נטו !! ?ובמחיר אטרקטיבי..זה יכול להיות שלכם. כתבו לי למייל...וההופעה אצלכם!! [email protected]

shane filan

New member
16.5 פארק הירקון !!!!!!

דיסק.?????. הקלטתי אבל מה עם הקלטת ?...??????????? עם מישהיא יודעת משהוא על זה אז להודיע לי בבקשה בשנה שעברה הוציאו קלטת מהמופע מה קורה השנה??...... עם שוקי וייס אין מה לדבר ... תגיבו בבקשה .... !!!!!!westlifw rule!!!!!!!!!!

nily

New member
קלטת של המופע

קלטת וידאו או טייפ? כי טייפ יש לי אבל וידיאו לא ידעתי שהוציאו?? איפה אפשר למצוא?

s.p.y

New member
לגבי הקלטת.....

אני יודעת שאמורה לצאת קלטת של מסע ההופעות של ווסטלייף ובטח יהיו קטעים מהארץ (אני מקווה) בכל אופן קלטת של ההופעה בישראל לבד לא נראה לי שתצא וחבל!

Uptown_Girl

New member
לא נכון...

הקלטת שיוצאת היא אחת מההופעות בדבלין, ששודרה באנגליה בטלוויזיה בשידור חי... לא יהיו בה קטעים מישראל... -ליאור-

ניקי בי

New member
הקלטת בישראל... ../images/Emo79.gif

אני לא מאמינה שיש קלטת בכלל מההופעה בישראל.. אם הייתה קלטת, אני בטוחה שהיו מפרסמים אותה.. בכל אופן, אפשר לשמוע את הקלטת, ולהתנחם לפחות בזה :)

nily

New member
הקלטת

זה נכון, הקלטת הזו מההופעה שהיתה בדאבלין בתחילת השנה, היא לא קשורה להופעה בישראל. הקלטת הזו תצא בסוף השנה (נדמה לי בסוף דצמבר לקראת חג המולד). ההופעה בישראל בספק אם תצא לשידור או למכירה בארץ למרות שהיו דיבורים להראות את ההופעה בטלויזיה וזה בוטל ברגע אחרון מסיבות לא ברורות. נילי :) WWW.WESTLIFEINISRAEL.COM

s.p.y

New member
הקלטת.....

תעסוק במסע ההופעות של ווסטלייף! זה לפחות מה שהיה כתוב באתר הקלטת תקרא: where dream come true אולי אתם צודקות אבל אני ראיתי שהיה כתוב מסע הופעות אני בכל אופן מקווה שתצא איזה קלטת ותגיע לארץ

למעלה