הזדמנות נוספת

joyjoy

New member
../images/Emo210.gif הילד הזה הוא אני ../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif

כל כך הרבה אנחנו עובדים עם ילדים ונוער, חושבים עליהם, מנסים להבין אותם, לצור קשר, להתקרב, לעזור, ללמד, וגם ללמוד מהם...יש הרבה מקומות בעבודה הזאת שנוגעים בילד/ה שהיינו..גם אם לפעמים אנחנו לא מודעים לכך בכלל... אז איזה מין ילד/ה הייתם אתם כשהייתם קטנים
- מהי תוכנית הילדים שתמיד אהבתם לראות גם בשידור חוזר ? איזה ספר רציתם שיקריאו לכם שוב ושוב? במה הכי אהבתם לשחק ועם מי ? איזה מילה תמיד ביטאתם בצורה לא נכונה ,כשלמדתם לדבר? לאן הכי אהבתם ללכת אחרי הצהריים ? מה יותר אהבתם בריכה או ים ? על מה תמיד רבתם עם אחרים [ילדים או אחים]? איזה שיר ילדים אתם זוכרים בערגה מהילדות? באיזה מקצוע תמיד שנאתם להכין שיעורים ? מה הכי שנאתם בבית ספר? מה הכי אהבתם לאכול ? מה הכי אהבתם לשתות ? מה שנאתם שאמרו לכם לעשות? מה הדבר שההורים שלכם תמיד רצו שתפסיקו לעשות ? איזה צעצוע הכי רציתם שיקנו לכם ? ומה רציתם להיות כשתהיו גדולים?
ולסיום... תנו מבט קטן לאחור ותיזכרו בילד שאתם , תנו לו יד ותחבקו אותו ותשמרו עליו תמיד תמיד בתוך ליבכם..כי כל אחד מאיתנו הוא תמיד קצת ילד קטן עמוק בפנים

joyjoy

New member
מתחילה.. אין כמו דוגמא אישית ../images/Emo3.gif

מהי תוכנית הילדים שתמיד אהבתם לראות גם בשידור חוזר ? הדרדסים שולטים. איזה ספר רציתם שיקריאו לכם שוב ושוב? סיפורים מהנשיקה שהלכה לאיבוד במה הכי אהבתם לשחק ועם מי ? ברביות ועם אחותי איזה מילה תמיד ביטאתם בצורה לא נכונה ,כשלמדתם לדבר? במקום פיקניק אמרתי ניקניק, ובטח היו עוד אבל לא זוכרת עכשיו את הסיפורים של אמא. לאן הכי אהבתם ללכת אחרי הצהריים ? לנדנדות בגן השעשועים מה יותר אהבתם בריכה או ים ? בריכה, קצת פחד מהים הענקי וחסר הגבולות הזה... על מה תמיד רבתם עם אחרים [ילדים או אחים]? עם אחיותיי ואחיי על מה נשמע בטייפ בעיקר... איזה שיר ילדים אתם זוכרים בערגה מהילדות? פרח נתתי לנורית
באיזה מקצוע תמיד שנאתם להכין שיעורים ? תורה/ תנ"ך מה הכי שנאתם בבית ספר? לקום מוקדם בבוקר מה הכי אהבתם לאכול ? פיתה עם חומוס וחמוצים בימי הולדת חחח וגם פנקייק עם סירופ שוקולד...ובכלל שוקולד על כל צורותיו... מה הכי אהבתם לשתות ? שוקו בשקית של יוטבתה ..עד היום כל בוקר... מה שנאתם שאמרו לכם לעשות? להפסיק לקרוא ספרים מתחת לשמיכה בחושך מה הדבר שההורים שלכם תמיד רצו שתפסיקו לעשות ? שאפסיק לקרוא ספרים מתחת למיטה בחושך
איזה צעצוע הכי רציתם שיקנו לכם ? לא זכור לי משהו כזה ... ומה רציתם להיות כשתהיו גדולים? כל יום רציתי משהו אחר אבל אני זוכרת שרציתי מאד כבר להיות גדולה... חבל, הכי כייף להיות קטנים
יאללה עכשיו תורכם

joyjoy

New member
../images/Emo140.gif זה תלוי בך אני מדברת על ילדות

כל אחד יכול להתייחס לגיל אחר וזה לגיטימי גם שהתוכניות ישתנו מה עם יתר השאלות
תודה על התגובה

אני אוסיף, אבל רק חלק

אז איזה מין ילד/ה הייתם אתם כשהייתם קטנים - חוכמולוג מהי תוכנית הילדים שתמיד אהבתם לראות גם בשידור חוזר ? הדרדסים, here we are, וכמובן 3 4 5 וחצי.איזה מילה תמיד ביטאתם בצורה לא נכונה ,כשלמדתם לדבר? 17 (סבעסרה)לאן הכי אהבתם ללכת אחרי הצהריים ?לשחק כדורגל עם החבר'הבאיזה מקצוע תמיד שנאתם להכין שיעורים? לא הכנתי מגיל 8מה הכי אהבתם לאכול? בורגראנץ'ומה רציתם להיות כשתהיו גדולים? מדריך בפנימייה (סתם, כמו הילדים שלי, שחקן כדורגל)

joyjoy

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo86.gif../images/Emo86.gif

אז לפחות כמדריך אתה משחק הרבה כדורגל ? תודה על התשובות

והילד הזה הוא אני ../images/Emo79.gif

אז איזה מין ילד/ה הייתם אתם כשהייתם קטנים - אממ הייתי ילדה מופנת לאללה (לא זה השתנה כן..) אבל היו לי מלא חברים ותמיד הייתי איתם. מהי תוכנית הילדים שתמיד אהבתם לראות גם בשידור חוזר ? המומינים, דובוני אכפת לי,הבית של פיסטוק (נו מה אני ענתיקה) וקישקשתא (ענתיקה או לא ?) איזה ספר רציתם שיקריאו לכם שוב ושוב? "דני לא מפחד" ו "גן גורים" וכשיחותר גדלתי וזה נמשך עד היום אני לא מפסיקה לקרוא את אליפים.. במה הכי אהבתם לשחק ועם מי ? אהבתי לשחק בברביות עם רעות חברה שלי , או בכל מיני משחקים עם דפנה איזה מילה תמיד ביטאתם בצורה לא נכונה ,כשלמדתם לדבר? תודה- הייתי אומרת תונדה לאן הכי אהבתם ללכת אחרי הצהריים ? לדפנה או להדס מה יותר אהבתם בריכה או ים ? אני ירושלמית מי ידע מזה ים בכלל?? על מה תמיד רבתם עם אחרים [ילדים או אחים]? עם אחים שלי הייתי רבה על כל דבר איזה שיר ילדים אתם זוכרים בערגה מהילדות? אוח מלא באיזה מקצוע תמיד שנאתם להכין שיעורים ? חשבון מה הכי שנאתם בבית ספר? את המורים מה הכי אהבתם לאכול ? לחם עם גבינה ועגניה או גמבה מה הכי אהבתם לשתות ? פטל מה שנאתם שאמרו לכם לעשות? לסדר את החדר מה הדבר שההורים שלכם תמיד רצו שתפסיקו לעשות ? לבלגן את החדר איזה צעצוע הכי רציתם שיקנו לכם ? אופניים ומה רציתם להיות כשתהיו גדולים? לא זוכרת

yanivrasta

New member
יניב ראסטה בוחר.

אז איזה מין ילד/ה הייתם אתם כשהייתם קטנים ? בהתחלה ילד שקט וביישן ולאט לאט קצת מתחכם מידי ואהוב המורים דרך הקונדסות. - מהי תוכנית הילדים שתמיד אהבתם לראות גם בשידור חוזר ? רואים שש שש ששם בחרו תוכניות. איזה ספר רציתם שיקריאו לכם שוב ושוב? לא הקרחאו בבית אבל הייתי מכור לכס"ח. במה הכי אהבתם לשחק ועם מי ?סביבונים וגולות בחורף עם האחים. איזה מילה תמיד ביטאתם בצורה לא נכונה ,כשלמדתם לדבר?הרפתקה ואיפה. לאן הכי אהבתם ללכת אחרי הצהריים ? למתנ"ס ולספריה. מה יותר אהבתם בריכה או ים ? תמיד ים. על מה תמיד רבתם עם אחרים [ילדים או אחים]? חופש החלטה אפילו חטפתי מאחי על זה איזה סטירה איזה שיר ילדים אתם זוכרים בערגה מהילדות? ברבאבא באיזה מקצוע תמיד שנאתם להכין שיעורים ?צרפתית מה הכי שנאתם בבית ספר?רוזי המורה לצרפתית אישה זקנה ומרירה. מה הכי אהבתם לאכול ? חומוס וציפס במסעדה של הערבי. מה הכי אהבתם לשתות ? משפחה שמכורה לקולה. מה שנאתם שאמרו לכם לעשות? לנקות ולסדר תחדר. מה הדבר שההורים שלכם תמיד רצו שתפסיקו לעשות ?להרוס נעלים. איזה צעצוע הכי רציתם שיקנו לכם ? מחשב וגם קנו בסוף הניגוס. ומה רציתם להיות כשתהיו גדולים? טייס מסוק למרות פחד הגבהים.

joyjoy

New member
אחחחחחח

הזכרתי לי איך אהבתי ללכת לספריה
.. כן כן אני יודעת איזה
.... אבל אז לא היה אינטרנט בכל פינה... והספרים היו עולם מדהים כל כך ומרתק... מבחינתי הם עדיין עולם מדהים כזה
תודה על התשובות

joyjoy

New member
הזדמנות נוספת

למי שלא הספיק לקרוא/ לענות בעצמו
סוף שבוע רגוע לכולכם

my sTar

New member
אני ממושמעת ועונה ../images/Emo132.gif

אז איזה מין ילד/ה הייתם אתם כשהייתם קטנים - הייתי ילדה חמודה
מהי תוכנית הילדים שתמיד אהבתם לראות גם בשידור חוזר ? בולי איש השלג? איזה ספר רציתם שיקריאו לכם שוב ושוב? בואנה, ההורים שלי הם הורים מתעללים! הם לא הקריאו לי ספרים.. לא שאני זוכרת בכל-אופן במה הכי אהבתם לשחק ועם מי ? משחקים של ילדי כפר :) תופסת, מחבואים, קופסא שחורה.. איזה מילה תמיד ביטאתם בצורה לא נכונה ,כשלמדתם לדבר? פשטידה. ובכלל היו לי מלא שגיאות בדיבור.. עד היום אני עילגת :) לאן הכי אהבתם ללכת אחרי הצהריים ? החוצה? מה יותר אהבתם בריכה או ים ? בריכה על מה תמיד רבתם עם אחרים [ילדים או אחים]? אני הייתי ילדה שתלטנית... איזה שיר ילדים אתם זוכרים בערגה מהילדות? אנערף, לא זוכרת באיזה מקצוע תמיד שנאתם להכין שיעורים ? אנגלית מה הכי שנאתם בבית ספר? בואנה הייתי חננה, אבל אהבתי ת'ביצפר.. מה הכי אהבתם לאכול ? בתור ילדה?? אני עדיין ילדה! מה הכי אהבתם לשתות ? קולה מה שנאתם שאמרו לכם לעשות? אני בכלל שונאת שאומרים לי לעשות דברים..חחח מה הדבר שההורים שלכם תמיד רצו שתפסיקו לעשות ? להציק לאחותי איזה צעצוע הכי רציתם שיקנו לכם ? וואלה, לא יודעת ומה רציתם להיות כשתהיו גדולים? להיות גדולה :)

אממ

הייתי חנונית עד השלב בו התמרדתי 12 בערך ואז הייתי השאווה. תוכניות ילדים.. מרקו,סומסום,צנעני ויי כ"כ הרבה לא זוכרת. ספרים לא אהבתי שוב ושוב,אולי בגיל 4-5 את הסיפור על הדייג ואשתו שרצתה את כל העולם. לשחק כדורגל,מחבואים,תופסת,חבל,הכדרים באים,אבל הכי הכי מחניים עם הבני דודים והבנים שבשכונה כמובן. מילה אממ לא זוכרת. אחה"צ למטה לשכונה. בריכה. ריבי אחים- אל תיגע לי בדברים שלי, אל תצוטט לי ולחברות שלי, צא מהחדר שלי וכו'. שיר ילדות בעיקר נעמי שמר. מקצוע שנוא גאוגרפייה דבר הכי שנוא בבה"ס- טקס הבוקר היומי עם פרק בתהילים שדווקא היום אני מסתכלת על זה בחיבה. לאכול-צ'יפס כמובן. לשתות קולה. משפט שנוא: תעשי כלים. להפסיק לשחק כדורגל עם הבני דודים ולהתנהג כמו בת. מבחינת צעצועים היה לי הכל אבל נורא רציתי כלב ולא הרשו לי ואז בגיל 12 פשוט הבאתי אחד כעובדה מוגמרת,וזה החזיק שבוע עד שאמי אמרה את ה " או אני או הוא המפורסם שלה"... ורציתי להיות גננת... [יצא קרוב..]:) שבת שלום לכולם ולג'וי שעשתה לי רברס בזמן

joyjoy

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אין כמו רברס בזמן בשביל להרגיש צעירה
איזה כייף שאת כאן ! תבואי יותר

למעלה