הזדמנות עסקית

יוספיטו

New member
הזדמנות עסקית

שלום לכולם
אני מחפש אנשים שחולמים בגדול!!
בואו להיות חלק מצוות מוביל אשר יאפשר לכם להגיע הכי רחוק שרק תירצו.
יש מקום לכל אחד ללא קשר למין , גיל או השכלה.
העבודה היא מאתגרת ומענינת , מאפשרת לכל אחד התפתחות אישית והכנסה טובה.
כל המעונין יכול לפנות אלי כאן או בטלפון 0528667290

Guy Yafe

New member
אתה מוזמן להוכיח

עד עכשיו כתבת את כל מה שצריך בשביל לשכנע שזו פירמידה: הודעה מפוצצת עם הבטחה חסרת תוכן לכסף מהיר וקל, ואז תגובה לקונית "בכלל לא מה שחשבת".
&nbsp
אם אתה רוצה לשכנע שיש משהו מאחורי הדברים שלך אתה צריך לפרט:
מה המוצר/שירות שאתה מפרסם?
מה נדרש מהמשתתפים?
מה הכישורים הנדרשים שאתה מחפש?
מה עלות ההשקעה?
&nbsp

יוספיטו

New member
אתה לא בכיוון

ראשית לא הבטחתי בשום מקום כסף מהיר וקל , להיפך יש כאן צורך להשקיע עבודה ומאמץ על מנת להגיע לתוצאות .אין כאן שום הודעה מפוצצת רק הצעה להזדמנות עסקית שאצלי ואצל אנשים נוספים הצליח מאוד יפה .אשמח למסור לך פרטים בטלפון או פגישה .לגבי כישורים, צריך רצון להצליח ולהשקיע זמן לאורך זמן , אין כאן שום נוסחת קסם

Guy Yafe

New member
אלה סיסמאות יפות

אבל בפועל לא כתבת כלום.
מה שם החברה?
מה אתם עושים?
מה המועמדים נדרשים לעשות?
&nbsp
מכיוון שאתה לא מוכן לפרט, לא נותר לי אלא להסיק שיש לך מה להסתיר.

גורג42

New member
אם זה לא פירמידה, אז אתה יורה לעצמך ברגל עם הסודיות הזו שלך

אם אתה רוצה שאנשים יתקשרו איתך, אתה צריך ליצור אצלם עניין.

ואמירות בומבסטיות ללא שום פרטים זה לא מעניין, משלוש סיבות:

ראשית, אנחנו מופצצים בפרסומות כאלה כל הזמן, אז לא זו הדרך ליצור בידול להצעה שלך.

שנית, להפריח הבטחות גדולות בלי פירוט זה הדבר הכי קל שבעולם. כל ילד יכול לעשות את זה, אז לא מלמד אותנו שום דבר על יכולותיך כאדם או כיזם או כבעל עסק.

שלישית, רוב היזמים מתמחים בנושא מסויים. אז גם אם נניח שבלעתי את ההבטחה הבומבסטית שלך ללא סייג, עדיין רוב הסיכויים הם שההצעה שלך לא מתאימה לי אישית.

אתה יודע... הקטע הזה של "יש מקום לכל אחד" מזכיר לי שפעם הלכתי לראיון עבודה של משרה בתחום התכנות, ורק בסוף הראיון המראיין "נזכר" לומר שבעצם מדובר בעבודה במכירות. מה יש למתכנת לחפש כאיש מכירות? וגם להפך - מה יש לאיש מכירות לחפש כמתכנת? סתם בזבזו את הזמן שלי ושלהם (בעיקר שיש מעט מאוד אנשים שטובים בשני התחומים האלה גם יחד).

יוספיטו

New member
אתה צודק

תודה לך על התגובה, כיוון שאני לא פירסמתי אף פעם בפורומים , יש לי הרבה מה ללמוד ולכן שוב תודה אני מצרף כאן קישור שמסביר בדיוק במה מדובר ואני מקווה שהפעם זה יהיה יותר מועיל
זה מה שאני מציע

תודה ומוזמנים להתרשם

גורג42

New member
הסרטון הזה פשוט מביך. צ'קים של מיליונים? מכוניות חדשות?

אתה אומר שלא מדובר בקטע של "כסף קל" אבל בתכל'ס זה בדיוק מה שהסרטון מוכר: חלומות של התעשרות להמונים.

ומה עם הפרטים שבאמת חשובים? תכנית התגמולים באחוזים, למשל? יש את הסופרלטיב של "התכנית שלנו הכי נדיבה" אבל אין אפילו דוגמה מספרית קטנה אחת לאיך העניין עובד.

הכי "אהבתי" את הקטע שבו הם "מתפארים" שמדובר בחברה בת יותר מ-30 שנה שחובקת מיליארדי דולרים - שבתחום ה-MLM זה דווקא חדשות רעות כי זה אומר שהשוק הגיע כבר מזמן לרוויה. מי שמצטרף עכשיו, במקרה הכי אופטימי, יהיה זכיין שמוכר אך ורק ללקוח הסופי.

בכל מקרה, אם אתה ברצינות מחפש זכיינים רציניים שישווקו את המוצרים של החברה שלכם, אני ממליץ לדבר יותר בתכל'ס ופחות בסיסמאות. לא לימדו אתכם שלא ככה משווקים למגזר העסקי?

יוספיטו

New member
תגובתך

ידידי כיוון שהיתי נוכח בכנס שהסרטון מדבר עליו אני יכול לאשר שהכל נכון .החברה קימת כבר 40 שנה ולא שלושים ובארץ הפעילות שלה נמוכה מאוד ויש הרבה מקום לעשות .אשמח להיפגש איתך ולהראות לך את כל הפרטים שנוגעים לעינין .אני כבר כמה חודשים בחברה ונוכחתי לדעת שעשיתי צעד נכון .בינתיים אני שומע ממך רק ביקורת.בוא ניפגש ונדבר הנייד שלי 0528667290

למעלה