הזדמנות שאסור לפספסססססססס קראו כולם!!!!

camidulce

New member
הזדמנות שאסור לפספסססססססס קראו כולם!!!!

שלום לכולם! מה שלומכם??? הנני שמחה לבשר כי ניתנת לנו עוד הזדמנות לשלוח מכתבים לRBD!!! רק שהפעם ישנה הפתעה קטנה! הפעם לא נצטרך לסמוך על בנאדם זר מארץ אחרת שיביא לRBD את המכתבים, ולא על איש מההפקה, אלא הפעם מדובר על מישהו מוכר שהולך למסור להם את המכתבים! הפעם מדובר בי! אני נוסעת לספרד ל2 הופעות ושם אני אוכל למסור לRBD את המכתבים באופן אישי!!! אני נוסעת ב19 באוגוסט, לכן אני אתן לכם זמן עד ה5 באוגוסט לשלוח לי את המכתבים שלכם למייל שלי [email protected] ! כולםםםםםםםםםם יכולים לכתוב מכתבים! כולם! לא משנה אם אתם לא רשומים למועדון! כולם יכולים ומוזמנים! ישנו תנאי אחד שאני אציב. כל מי שרוצה לכתוב מכתב מתחייב לכתוב גם לדולסה. מארגנים לי פגישה איתה מטעם ESTRELLA CON LUZ PROPIA הבינלאומי, לכן, חייבים להיות הרבה מכתבים לדולסה! מסכימים לתנאי??? הלאה! אני אעשה את כל מה שאוכל על מנת לדבר על המעריצים הישראלים ועל המאמץ והנחישות שאנו מגלים על מנת להביא את RBD לישראל! זה דבר שאני מבטיחה שאעשה!!! כי אינני מתכוונת להתרכז רק בי, כי אני נציגה, ואני אהיה נוכחות ישראלית בספרד!! ואין סיכוי שאשכח לדבר עלינו! ::תחרות:: רוצים לדבר עם דולסה בטלפון??? זה אפשרי! איך??? עלייך לדבר עם כמה שיותר חברים וחברות, מעריצים ומעריצות מישראל כדי שישלחו מכתב לדולסה (למייל שלי)! מי שידבר עם כמה שיותר מעריצים וכתוצאה מכך הם ישלחו מכתבים לדולסה, יזכה לדבר עם דולסה בטלפון! אך זה לא כ"כ קל! בכל מכתב שישלח צריכים להופיע הפרטים הבאים של שולח המכתב: *שם מלא, *עיר מגורים, *מייל בו אתם משתמשים, מי שלח אתכםםםם! אתם\ן חושבים\ות שאתם\ן מסוגלים\ות לעשות את זה??? הפרס מובטח!!!!! שיחה עם דולסה בטלפון!!! כייון שלא כולם אוהבים את RBD...אתם יכולים להסריט את החברים שלכם מדברים לדולסהההה. זה יכול להיות בעברית, אני אערוך את הסרטים -אני- ואשים כתוביות (למרות שעדיף בספרדית). להגיד "מזל טוב" ועוד כמה מילים זאת לא טירחה רבה ולא מחוייבים לאהוב מישהו. אבל גם פה כמה תנאים: -הוידאו צריך להיות מינימום באורך 25 שניות מכל אחד...מ-י-נ-י-מ-ו-ם! -מעריץ המשתתף בתחרות חייב לכתוב מכתב (לכל מי שרוצה אבל מתחייב גם לדולסה)...כי סירטון אינו משתווה למכתב! המעריץ הזוכה יהיה זה שיש לו את כמות המכתבים הגדולה ביותר+ואורכי הסירטונים שהוא ישלח! תהנו! יש לכם זמן עד ה 15 באוגוסטטטטט לשלוח את הכל!!! שרון ישראל מנהלת ESTRELLA CON LUZ PROPIA-ISRAEL

ספיר65

New member
יש לי שאלה..

אם אני כותבת מכתב לדולסה על מה הוא צריך להיות ועד כמה מקום?? ואם ונגיד כתבתי את המכתב אני מחוייבת גם להיות במצלמת וידאו וגם שמה לדבר? וגם אני מחוייבת להגיד לכל החברות שלי לעשות וידאוים בנפרד?

camidulce

New member
כנסי

קודם כל אני רוצה לומר שלא אני זאת שטסה לפגוש אותם אלא שרון המנהלת של המועדון של דולסה אני רק מפרסמת בפורומים. עכשיו בנוגע למכתב את יכולה לכתוב מה שבא לך וכמה שאת רוצה... ואת לא חייבת להצטלם גם במצלמה, אבל יש את התחרות עם השיחה של דולסה שאם את רוצה לדבר איתה בטלפון את חייבת לדבר עם כמה שיותר אנשים על מנת שיכתבו מכתב לדולסה אם הם לא אוהבים את הלהקה אז הם יכולים גם בוידאו אם את משתתפת בתחרות את חייבת גם לכתוב מכתב בנוסף לוידאו (אבל שהמכתב יהיה גם לדולסה ולמי שאת רוצה מהלהקה).

צטלע

New member
תהני!! ../images/Emo24.gif

שמחה בהחלט בשבילך שמתאפשר לך להפגש איתם באופן אישי. אז כמובן קודם כל שתהני בהופעות ובפגישה בפרט
ואני מאוד מקווה שזה יגרום לתזוזה כלשהי, או לפחות לתגובה מצידם. תעדכני אותנו בהמשך

צטלע

New member
אוקיי, מצטערת. זה לא הובהר כ"כ ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, כל האיחולים תקפים לגבי הילדה שטסה, כולל העדכונים

איך אפשר ליצור קשר עם זאת שטסה?

אני צריכה לשאול אותה כמה שאלות ואין לי זמן בכל פעם שאני צריכה משהו להיכנס לפורום.

למעלה