הזדמנות שניה - כדאי מאוד לשים

שלום חברים- סוף השבוע הגיע!!!

והרי לכם כמה קישורים לדברים מעניינים שקיבלתי\מצאתי: 1. אתר של יוצרים למשפחות מסורתיות "בובה של משפחה" שיוצרים באופן עצמאי ומפעילים בובות פה, כאן ניתן לראות את "מאחורי הקלעים" (חלק שבעיני מאוד מעניין): http://www.bubashelmishpacha.co.il/backstage.html 2. סרט של יוצר ענק Jan Svankmajer שיוצר סרטים עם כל מיני חומרים: http://www.youtube.com/watch?v=LuBwXfg3Mr4 וכעת שתי חשיפות: האחת- בובה שסיימתי לאחרונה במסגרת לימודיי בסטודיו 'זוטא' ברעננה- אני קוראת לה 'הגברת הזקנה' ותמונות מסופ"ש שעבר בו שיחקתי עם בובת המוט ששאלתי מבית הספר, אני מכנה אותו בוב, ושיחקנו קצת עם המצלמה.... כל זאת תוכלו לראות בפליקר שלי: http://www.flickr.com/photos/7155375@N03/?saved=1 איילה- תרגישי טוב ומהר! וכך גם עוד אנשים אם אתם לא כ"כ מרגישים טוב... סופ"ש נעים!!!

חבובית, חבובית, חבובית ../images/Emo13.gif

איזה יופי שאת חושבת עלינו כל הזמן תודות ענקיות על הרעיונות השונים והדאגה להוסיף חומר ועניין לפורום ולנו
את הקטעים המצורפים טרם ראיתי וכרגע אני משתדל להגיב להודעות בפורום ( הסבר בהודעה הנעוצה בראש הדף ) בהמשך אין ספק שאצפה בעניין! מתאר לעצמי שהבוב הוא בובה בתהליכי הכנה שאת בונה במסגרת הלימודים במרכז...איזו דמות אמורה להיות הבוב בסופו של דבר? שבוע טוב חבובה

הבוב הוא בובה של המרכז שאני לומדת להפעיל...

לא בובה בהכנה אלא בובה שאני מתנסה בהפעלתה... (לקחתי אותו כדי להיתאמן בבית...) אולי ביום מן הימים (אפילו עוד השנה) אנסה לבנות בובת מוט בעצמי... כרגע אני מתאמנת על ישיבה ותפיסת חפצים.

לגבי הבוב/ה של המרכז

שמואל שוחט ייצר עבורנו בובות מוט עם מנגנון "גאפיט" (מנגנון נפוץ במזרח אירופה) ע"פ מגנון קיים שהביאה בלה שקאטוב. הבובות שימשו לסדנת אמן עם בלה בפסטיבל האחרון. בלה מלמדת השנה בביה"ס בחולון את הפרק הראשון בקורס "טכניקות קלאסיות בתיאטרון בובות".ע"מ שהסטודנטים יוכלו להתקדם משיעור לשיעור (ולא רק בשיעור) - הם רשאים לקחת את הבובות הביתה לתרגול. אני משאיר לחבובית לכתוב לבד על רמת המורכבות והקושי שבבהפעלת בובה כזאת.

הזדמנות שניה - כדאי מאוד לשים ../images/Emo23.gif

חבובית טרחה, ליקטה ועמלה למעננו בשישי כדי שכולנו נאכל בשבת! בגלל שהיתה לי תחושה שההודעה נבלעה בבליל ההודעות והשירשורים מצאתי לנכון להעלות אותה שוב. שימו לב במיוחד לתמונה המצורפת להודעה הראשונה! את הסבתא הנפלאה הזו יצרה חבובית במו ידייה
ואמא של דודרינה היתה אומרת: אחרי כל המאמץ שהילדה השקיעה - כ"כ קשה לכם לאכול
בתאבון

גליתוי

New member
יפעת חבובתי

איזה יופי של חומרים! בזמן שבני משפחתי היקרים צופים ב"אח הגדול" אני יכולה להתפנות ולהגיב... ונתחיל מהסוף להתחלה, איזה יופי של זקנה וגם החיות, אבל לא הבנתי אם זה פסל או בובה שניתנת להזזה וממה היא עשויה? וגם ההפניות שהבאת זה היה מעניין מאוד! האנימציה של החימר יפה משעשעת ומזעזעת! ו"בובה של משפחה" האמת ששיתוף הפעולה הזה ממש מעורר קינאה! אוסף של אנשים מוכשרים שיוצרים יחד. הבובות קצת נראות בוקיות אבל זה בעצם הסגנון. מן קונצונים דתיים כאלו...

הי גליתוי, תודה רבה...../images/Emo140.gif

הזקנה היא פסל שעשוי מפימו ומבד, הבסיס של הראש הוא נייר אלומיניום והבסיס לגוף- חוטי מתכת. החיות עשויות גם הן מפימו עם אותו בסיס. הבובה מחוברת רק לבסיס כך שהיא "זזה" אם מזיזים את כל הקונסטרוקציה... אבל היא לא מיועדת להיות בובת תיאטרון. היא פסל. לגבי האתר של המשפחה- הם באמת חמודים, מאוד "בוקים" אבל אהבתי את הרעיון שבאופן פשוט מאוד הם מצליחים להפיק סרטים ושירים (הם עושים הכל בבית, לבד. עם תקצוב מינימאלי...) לגבי הסרט של החימר- בהחלט. מסכימה עם כל מילה. יש לו עוד סרטים אבל חסכתי לכם... שיהיה לך יום יפה!

וואוו חבובת מדהיםםםםםםםםםםםםםםם

ראיתי את ההודעה אבל לא הבנתי שאת יצרת אותה באמת מדהימה!!!!!!!!!!!

Annie Sultan

New member
"הגברת הזקנה"

התרשמתי מאד מהגברת שלך אני מקווה שלא קיבלת השראה מדמותי . מה את מצטנעת? את ממש מוכשרת להדהים. להתראות ביום שני בערב אצל אירנה סבתא חנה

לא...חחח... היא סבתא של מישהו אחר...

היא לומדת איתי בשיעור אנטומיה ועיצוב בובות עם המורה והאמנית אירנה ליצקי. אבל לא אכפת לי לאמץ עוד סבתא... (מסכימה חנה?)

למעלה