הזהו אושר?

bilitis

New member
הזהו אושר?

נשלחתי עי האחות האחראית להביא מסמכים שונים עבור חולים המאושפזים במחלקה בה אני מתנדב ממכון הרנטגן. הלכתי שמה בלב מרעיד. השם דיו יש בו כדי להטיל בי מורא בראשיתי,תולדות חיי שזורים בו, ברקמה גסה של פחד. הדרך לגהינום,מסתבר,רצופה במכוני רנטגן. הדלת החשמלית נפערה לעומתי כפתחו של השאול,צעדתי בחופזה אל דלפק המזכירה מליט עייני ממראות הסביבה,ובקול צרוד מלמלתי את מבוקשי. "שב",פקדה עלי באדיבות נטולת רגש, "מייד נטפל בעיניין". מצאתי מקום פנוי בשורת המושבים שהייתה מאוכלסת במטופלים שהמתינו לתורם. כח אפל אילץ אותי להביט בם.חיוורים שפופים כבויי עיניים איש איש לוטה בשערפיו,ממולל באצבעות קרות את שקית הצילומים שעל ברכיו,מתפלל לאלוהיו ,מבטיח לשנות את אורח חיוו,להיות אדם טוב יותר,רק שלא ימצא כל ממצא פתולוגי,רק שלא יקרא לשיחה עם הרופא,רק שלא.............. תחושה מוזרה החלה מפכה בעורקי,בתחילה מעט מהוססת וחיישנית אךמייד הפכה לאשד שוצף הנספג בכל תאי הגוף,הרגשתי אושר מתקתק ,היפומניה,פתאום חשתי צורך להתייצב זקור כתורן ולצרוח במלואי ריאותי:"אני לא שייך לכאן! לא באתי לצילום!אני לוקח מסמכים והולך!,לא צילום ,לא רופא,לא כלום!!!,אני סתם ! תכף אצא!!!!!מבינים? לא שייך!!!!...................... חשתי שעייני מתלחלחות בדמע של התפעמות אקסטטית (אני לא מאמין שאני מספר לכם על כך) אך בדי עמל סכרתי את פי ומנעתי מפרץ אדיר וקולני של צחוק מאושר להדהד בחלל אולם ההמתנה חיוור האור,כן,הייתי כה מאושר!!!!!!! סיימתי את שליחותי וחזרתי למחלקה. "אתה נראה זורח" אמרה האחות. "נו ,טוב הוא סבא "הסבירה אחרת. "כיף ,נכון?"תרמה שלישית. "ועוד איזה!!!!"השבתי והייתי בכלל במקום אחר.

../images/Emo13.gif אושר הוא להיות שמח בחלקך כנראה

להכיר תודה על מה שיש, ומה שהיה ועל הרע שאתה לא צריך להתמודד איתו. אני רוצה להאמין שגם אותם חולים בתור- יכולים להרגיש אושר. כיף לשמוע שחווית אושר !!!

בילי איש יקר וחבר נפש שלי../images/Emo141.gif

אתה איש כל כך טוב כל כך רגיש עם נפש טהורה. אני באמת מאמינה שלהיות מאושר זה להיות עם חיוך על הפנים בבוקר כשאתה מתעורר. ואנילא מדברת כאן על חיכוים שהם מסכיה אלא מלאך על החיוך שבלב. תרגיש טוב הלב שלי איתך תמיד ואתה יודע את זה. אתה כמו אבא שלי עזרת לי המון ואתה כמו נפש טהורה וכפילה שלי. אני בהחלט מבינה אותך, מאחלת לך את כל האושר בעולם.

שמחה לראותך שוב אלין

נידמה לי שביליטיס הוא קצת אבא של הפורום. אולי בגלל נוכחותו המיטיבה התאפשר לכמה אנשים פה להעלות ולדבר על אובדן אב אהוב. נוכחותך המיטיבה ביליטיס!

גילה זילברמןג../images/Emo51.gifרבה מכל הלב.

וכן בילי איש יקר עם המון המון חוכמת חיים ובולט היכן שהוא אפילו שהוא חושב שלא אם הוא רוצה ואם לא.

פייה 31

New member
../images/Emo140.gifבילי המלאך השומר...

אושר כי אתה מתמודד מול אותו הפחד, אושר כי אתה נמצא מול אותם אנשים חולים עוזר, מקשיב, מחזיק את היד, הלוואי והיה לי את האומץ רק המילה "סרטן" מעבירה בכל גופי חלחלה ואיני מסוגלת להתמודד עם זה. אושר כי אתה נופל וקם וממשיך בלי לחשוב פעמים, אושר כי אני בטוחה שאתה סבא נפלא, אושר כי אתה איש קסום אני קוראת לך המלאך השומר אתה דואג כאן לכל אחד מחברי הפורום משיב מביע דעה כאילו היו אחד מילדיך ובעיני זו מעלה אלוהית. אז כן איש בהחלט כן זהו אושר. פייה

למעלה