הזהרה...!!!

crazy eyes

New member
הזהרה...!!!

אנשים תישמעו אתמול ראיתי את הסרט הכי מפחיד בארץ!!! קוראים לו " הבית עם אלף הגופות" וזה סרט פשוט הורס!!! אני אומרת לכם שווה מאוד להוריד את הסרט.. אתם עוד תיבכו מרוב פחד..! וגם אני לא חושבת שהוא יהיה בארץ בקולנוע.. אין לי מושג למה.. אח שלי אמר לי.. טוב שיהיה! צירפתי להודעה תמונה מהסרט ושתידעו שעם זה מפחיד אותכם זה עוד כלום.. יש שם קטעים הרבה הרבה יותר מפחידים.. תהנו!!!!!!!!!!

?!?!

זה הסרט הכי גרוע בעולם !!!!!! כמעט שברתי ת'טלויזיה שראיתי אותו.. זה כל כך חולני וגרוע ! זה יותר סרט פסיכופטי מאשר אימה זה גורם לז'אנר הנהדר להראות רע !!!!! וזה לא הגיע לקולנוע בארץ או בחו"ל בגלל שזה סרט חולני

shirang

New member
מה השם שלו באנגלית??

אני רוצה לדעת על מה המהומה!!! ובשביל האווירה... שיהיה נחמד... כנסו לפה!

או או !

דומה למחנכת שלי

זה לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמעט קיבהלתי התקף לב!!!!!!! אני רציני! זה היה מבהיל יותר מאשר להתקע ברחוב חד צדדי עם אבי ביטר

xander55

New member
house of 1000 corpses../images/Emo129.gif

יש לי 99% עוד אחוז אחד לא רוצה לרדת, את כל הסרטים הטובים אי אפש למצוא בכפר סבא, נאלץ לעשות את זה בדרך הלא חוקית.

crazy eyes

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

מזתומרת חולני? זה סתם סרט מפפפחיד אבל תגידו תאמת לא היה שווה לראות אותו??? הוא כזה מצמרר שבא להמשיך לראות... לדעתי.. היה שווה...! לשיפוטתכם...

crazy eyes

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

מזתומרת חולני? זה סתם סרט מפפפחיד אבל תגידו תאמת לא היה שווה לראות אותו??? הוא כזה מצמרר שבא להמשיך לראות... לדעתי.. היה שווה...! לשיפוטתכם...

austin1

New member
עם כל הדיבורים על הסרט הזה

אני כבר מת לראות אותו ,שמישהו יעדכן בבקשה מתי ששזה יגיע לספריות וידאו בארץ

למעלה