הזהרו מספי רכלבסקי הנוכל!!!

lioraisr

New member
הזהרו מספי רכלבסקי הנוכל!!!

אני אם חד-הורית שמספקת שירותי כתבנות. בחור בשם ספי רכלבסקי פנה אלי לפני מספר חודשים בבקשה שאדפיס לו בדחיפות עבודה לעתון. הוא הציג את עצמו ככתב שכותב לעתון "הארץ". הועסקתי בליל שישי כשעתיים לערך ובשבת כ-4 שעות. כל החומר המודפס הועבר אליו הן באימייל והן בפקסים מספר פעמים במהלך אותה שבת. עם סיום העבודה, הוא הביע את שביעות רצונו ממנה והבטיח לשלוח אלי תוך יומיים את הכסף עם שליח. הסכום היה 900 ש"ח. לאחר יומיים כשהכסף בושש להגיע, התקשרתי אליו והוא הודיע לי שהוא כבר שולח. לאחר שיחת טלפון זו נעלמו עקבותיו. התקשרתי אליו עשרות פעמים, אך תמיד המשיבון ענה, שם נהגתי להשאיר הודעות אך מעולם הוא לא חזר אלי. הטלפון הנייד שלו לא היה אף פעם זמין. זהו, קיבל עבודה בחינם והוליך שולל כתבנית תמימה. אז ראו הוזהרתם!!!

lioraisr

New member
יש תמורה מהירה לפניה ל"שומר מסך"

מעבר לפניה שלי כאן בפורום, התקשרתי גם למספר הטלפון שהופיע בסיום התוכנית האחרונה של "שומר מסך". לא ייחסתי חשיבות מדי גדולה לכך, אבל סיפרתי את סיפורי. איני יודעת איזו פניה השפיעה יותר, אבל אתמול אחה"צ פנתה אליי יחצניתו של ספי רכלבסקי והודיעה לי שהתשלום בדרך אליי. איזה יופי!!! אין בפי מילים להודות ל"שומר מסך". התגובה המהירה כל כך לפניה שלי אליכם היא פשוט מדהימה. חיבוק|

lioraisr

New member
מבטיחה לעדכן !

תשמע, גם אם לא אקבל כלום בסופו של דבר, קיבלתי תגובה לה ציפיתי חודשים רבים, גם זה משהו, לא?! מקווה שהכסף בדרך, ואם לא אמשיך במאבקי הצודק!!!

avia7

New member
את מתרגשת יותר מדי

אל תתרגשי יותר מדי מאמנון לוי. כנראה הוא סתם התלהב מהמקרה שלך ולכן יצר איתך קשר. לפני מעל לשנה פניתי לתוכנית של אמנון לוי וכתבתי להם על נוכל שניצל את התמימות שלי, הבטיח לי פרסום והרבה כסף, לקח ממני כסף והמשיך עם הבטחות עד שהבין שאני כבר לא אתן לו כסף. אפילו כתבתי לאמנון לוי שכנראה האיש שרימה אותי רימה רבים לפניי וירמה רבים אחריי אבל לא קיבלתי שום פניה על המכתבים ששלחתי לתוכנית,לא קיבלתי תגובה מאיש שעובד בתוכנית של אמנון לוי.כנראה שלא הצלחתי לשכנע אותם שהסיפור שלי יביא להם רייטינג. כשבא להם הם מתייחסים ברצינות וכשלא בא להם הם מתעלמים. כאלה התוכניות של אמנון לוי ושל רפי גינת. רק רייטינג מעניין אותם. כנראה הסיפור שלך הביא להם רייטינג, אחרת הם לא היו מתייחסים אליו. את לא ממש מעניינת אותם. הכסף שהם מקבלים על כל טיפול במקרה מעניין אותם. אני לא מעוניין לקרוא תגובות על ההודעה שלי מצוות התוכנית של אמנון לוי.

למעלה