הזהרו מרכישת מוצרי "בוש"

malio

New member
הזהרו מרכישת מוצרי "בוש"../images/Emo18.gif

לפני חודש וקצת רכשתי מדיח כלים מתוצרת חב´ "בוש". לאחר מספר הפעלות הפסיק המכשיר לעבוד והטכנאי איבחן משאבת מים דפוקה. מאחר ושילמתי במיטב כספי עבור מכשיר מותג,שחשבתי שיש לו "אבא",פניתי ליבואן בבקשה להחליף את המכשיר שהוא ללא ספק פגום. להפתעתי צחק היבואן כל הדרך אל הבנק , עם כספי שכבר נמצא בכיסו, והודיע לי שלמרות שזה לא צריך לקרות, הרי מכסימום הוא מוכן לתקן את המדיח. ואני שואלת:" האם סביר שמדיח שעולה אלפי שקלים, יפסיק כך סתם לעבוד בלי כל סיבה מוצדקת,אחרי חודש?" ועוד אני שואלת:"האם סביר שיבואן יתעלם מלקוח תוך זלזול מופגן?" ועוד שאלה לי:אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות במקרה כזה?" אני, בכל מקרה כבר יודעת שמכשיר נוסף של "בוש" לא יכנס בסף דלתי, ואני ממליצה לכם להתרחק ממוצרי החברה כמו מאש,יחס שכזה מחייב להזהיר צרכנים תמימים שכל מה שרצו זה להפסיק לרחוץ כלים...ונתקעו עם מכשיר חדש אבל פגום ועם אטימות לב של יבואן לא אמין.

odedg

New member
מחוייבות ונכונות, מה המשמעות?

שלום malio ! מחוייבות היבואן היא קודם כל לפי המפורט בכתב האחריות שבידך, בדרך כלל. נכונותו להחליף את כל המכונה רק בגלל חלק שהתקלקל ושניתן כנראה להחליפו ללא בעיה היא דבר אחר, ובדרך כלל נתונו להחלטותיו, ששיקולים שונים יכולים להיות. נראה לי שרק במקרים שלא ניתן לתקן, או שהתקלות חוזרות ונשנות, ניתן אכן לדרוש החלפת המכונה או בהמשך ביטול העסקה והשבת כספי הצרכן. נכון שמבחינת הצרכן והרגשתו, זה לא נראה כך בדיוק...

parprit

New member
מדיח כלים

אני לא חכמה גדולה, אבל לי יש דווקא סיפור מעניין על מדיח, קניתי לפני 9 שנים בערך מדיח כלים "תדיראן" הכי הכי זול שהיה בזמנו.(הפרש של כמה מאות שקלים מיתר המדיחים) כבר אז אמרו לי שלא כדאי לי לקנות כי לא לחינם הם זולים. מאז עברו 9 שנים המדיח הופעל כל ערב לפני שהלכנו לישון. ועכשיו אחרי 9 שנים הוא באמת מתחיל לגמגם, הוא לא התקלקל אפילו פעם אחת. אבל הוא כמו שאומרים "עשה את שלו" ולקראת פסח אני מתכוונת לקנות מדיח חדש. (לא בוש) .

למעלה