**** הזה פשוט-*************!!!!!

**** הזה פשוט-*************!!!!!

אוףף!!!! המאניאק הזה הבן **** הזה!!!! יש איזה אחד שגר באזור העיר שלי אצלי שמליפני ארבע שנים עשה לי דבר עול נוראי... אני לא ראיתי אותו הרבה זמן... והיום סתאם, הלכתי לקנות חלב, לחם, ביצים ותרופות (אסטמה) וראיתי אותו, הוא עבר לידי... וחיך... חיוך נורא נחמד וחברותי, את הרשע ראיתי בעיניו, חציתי את הכביש ושנינו הגענו למידרכות (הוא הלך בכיוון הנגדי) הוא הגיע למידרכה וצעק :" רוני, מה שלום התינוק שלנו?" והלך... התחלתי לבכות ורצתי הביתה, עכשיו אין לי כוח לכלום. די נימאס! אז כמה לילות אני לא אכך תרופות... ואוכל אצל חברות... לא אכפת לי... הבעיה שאני לא הולכת לאכול אצל חברות... ובטח שלא כך! לא נורא... אני אוכל מה שנישאר במקרר.. אוך!!!! אני שונאת אותו!!! שונאת אותו!!!! ובאמצע הרחוב הוא צעק את זה, כאילו כלום! אין לו שום בושה ל*** הזה!!! שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו הוא לא יודע מה קרה, כאילו שכך מה הוא עשה!!!! אוחחחחחחח!!! הוא פשוט ***** נוראי אחד... אוךךךךךך...

למעלה