הזוגיות שהרסה את הסקס.

saritoosh22

New member
הזוגיות שהרסה את הסקס.

מוקדש לסלסרו ובהמשך לשרשור סקס לפני החתונה כן או לא. היא אוהבת אותו, חיה איתו אבל לא נמשכת אליו, אז אין בינהם סקס. הוא מדבר על החברות שבינהם, על הכעס והתסכול. לדעתי זו חבית נפץ שסופה להתפוצץ. הכל מאוד נכון בזוגיות, החברות היא מרכיב יסוד יחד עם אהבה והבנה, אבל אם אין סקס (ואני כבר לא מדברת על רע או טוב), דינה של מערכת יחסים כזו היא להיגמר.....

Ronit FL

New member
מסכימה איתך

אין זוגיות ללא סקס. נקודה. לדעתי מערכות היחסים בכתבה מעוותות. משהו לא בסדר שם ואם הגבר עיוור מספיק לא לראות את זה, אז אני מקווה שהשכנים לא ויבוא יום ומישהו יפקח את עיניו.

סלסרו

New member
תתפלאי, אבל יש זוג(י)ות ללא סקס

יש המון סיפורים דומים למה שכתוב בכתבה, זוגות שחיים ללא סקס שנים רבות. זה מצער מאד. במקום ללכת לזונות, ישכיל הגבר: א) לדבר איתה על זה ב) ללכת (היא, שניהם) למומחים לבעיות מין, תקשורת, זוגיות וכד' וללמוד לתקשר טוב יותר, להנות מסקס, להחזיר את התשוקה לנישואין.....

Ronit FL

New member
בדיוק מה שטענתי

זוגיות ללא סקס זו זוגיות לא תקינה ובעיני זו לא זוגיות. אני חושבת שהנשים של הגברים בכתבה או שהן מחזיקות מאהב או שיש להן בעיה נפשית לא פשוטה. מאוד קשה לי להאמין שלאנשים כך סתם נעלמת כליל התשוקה המינית.

Liatatwork

New member
מסכימה איתך

למרות שכמובן הכתבה הזו היא חד צדדית לחלוטין. את "שני הסנט" שלי כתבתי בשירשור למטה (מצ"ב קישור). ודרך אגב, הסבר למשהו שכתבתי בשירשור ההוא: כתבתי שם ש"לא בא לי" התכוונתי מבחינה פיזית. במחשבות אני רוצה אותו מאוד אבל כבר אף פעם אין בי את התחושה הפיזית הזו של "צריכה סקס. עכשיו!" שהיתה קורית לי הרבה כשהייתי רווקה.

סלסרו

New member
לא מבין איך את מסכימה איתה

לדידה של רונית, הזוגיות שלך לא תקינה: "זוגיות ללא סקס זו זוגיות לא תקינה ובעיני זו לא זוגיות." ואולי יש לך בעיה נפשית" אני חושבת שהנשים של הגברים בכתבה .. יש להן בעיה נפשית לא פשוטה. מאוד קשה לי להאמין שלאנשים כך סתם נעלמת כליל התשוקה המינית."

Ronit FL

New member
תלמד לקרוא!

ליאת הבינה בדיוק מה כתבתי. אגב, ליאת משקפת פחות או יותר את מצבם של רוב הנשואים. אם אתה וחברתך M חושבים/מצפים אחרת על/מ מערכות יחסים וסקס לאחר החתונה, המשיכו לחלום, אתם חיים בסרט.

Mירב

New member
סליחה?!?!

בכלל לא הייתי פה, מה את נושאת את שמי לשווא? אני מחכה להסבר - למה השם שלי השתרבב לפה?!?!

סלסרו

New member
למדתי לקרא בגיל צעיר מאד

תסבירי לי את איך ניתן לפרש את דברייך אחרת. בווידוי כן (וחושפני מדי לדידי) ליאת כתבה שלא בא לה על בעלה למשך תקופות ארוכות. את כתבת: "זוגיות ללא סקס זו זוגיות לא תקינה ובעיני זו לא זוגיות". מכיון שהנישואים של ליאת הם ללא סקס לתקופות ארוכות, ניתן להסיק בהגיון פשוט שלדעתך הזוגיות שלה לא תקינה. בנוסף כתבת ש"אני חושבת שהנשים של הגברים בכתבה או שהן מחזיקות מאהב או שיש להן בעיה נפשית לא פשוטה. מאוד קשה לי להאמין שלאנשים כך סתם נעלמת כליל התשוקה המינית." ומכיון שליאת כתבה שלה נעלמה התשוקה המינית, לא לגמרי אבל לתקופות ארוכות, ניתן להסיק בהגיון פשוט שעל פי דבריך יש לליאת בעיה נפשית, אולי לא "לא פשוטה", כי זה לא נעלם "לגמרי", אבל קרוב לזה. או, שלדעתך זוגיות ללא סקס והעדר תשוקה מינית למשך תקופה ארוכה (לשון שלה, לא שלי), זה נורמלי ורק אם זה נעלם "כליל" זה מורה על בעיה נפשית לא פשוטה..

Liatatwork

New member
Zvi, Zvi, Zvi...

Read again what I wrote:​
ועכשיו ברצינות - אני דוגלת בשיטת ה"מה לעשות? לעשות! " כשאנחנו עושים אהבה אני נהנית. הבעיה היא לפני זה, כבר אף פעם לא "בא לי". אז אני פשוט יוזמת גם כשלא בא לי ונענית לחזוריו גם כשלא בא לי ובסוף שנינו נהנים ומרגישים קרובים ואוהבים. אני לא מאמינה שקיימת זוגיות בריאה ללא סקס".
I think it is quite clear. I wrote before: "if we will do it only when I FEEL LIKE IT we wouldn't do it for a long time" Hence - sometimes we do it even when I don't feel like (and as I said, the fact that I didn't feel like it before the fact (or the act...) doesn't mean I don't enjoy it.​

Liatatwork

New member
"בווידוי כן (וחושפני מדי לדידי)"

אקסהביציוניסטית - אין מה לעשות.

Ronit FL

New member
אנסה להסביר

העובדה היא שאני לא חושבת שלליאת יש בעיה. אני בכלל לא שמה את ליאת עם נושא הכתבה ביחד. בדברים שכתבתי למעלה התייחסתי רק לכתבה ומה דעתי על אנשים "ללא" תשוקה מינית. אם אין סקס במערכת יחסים משהו כאן לא מתפקד, לדעתי. ן-M שירבבתי את כבוד אלוהותך מכיון שכתבת באחת ההודעות שלך (שאין לי סבלנות לחפש) על סקס ונישואים ומה שכתבת שם לא נכון.

Mירב

New member
את לא רצינית אז מה שאני יכולה לאמר

הוא רק שאם את רוצה להגיד לי שמה שכתבתי "שם" הוא לא נכון אז תגידי לי בבקשה לאיזה אמירה **בדיוק** את מתכוונת, ומה (*לדעתך*) לא נכון בה, ואז נוכל לקיים דיון רציני. ואם את לא יכולה, אז עדיף שלא תשרבבי את שמי איפה שלא נחוץ. תודה.

saritoosh22

New member
אל תשכחי שיש לך תינוק בבית,

מה שמצריך השקעה גדולה יותר סביב החשק המיני.

למעלה