הזוג הכי חמוד בגלובוס הזהב

james p

New member
הזוג הכי חמוד בגלובוס הזהב

א. פיספסתי כבר את הזמן הנאות לתגובות מהשבוע שעבר כך שלצערי זה כבר לא יקרה. מתנצל בכל ליבי. ב. עכשיו אני הולך לעשות איזה מבחן מעצבן עד 6 בערב. שאחריו כפי המסורת אני הולך לסרט. כשאבוא הביתה הערב\לילה אני מתכנן לצפות בפרק ומיד לאחריו להגיש חפירה טרייה ועסיסית. נקווה שהפרק מצוין. (חבריה בבקשה גישה חיובית ברגעיה האחרונים של "עקרות") ג. לצערי לא ראיתי את טקס פרסי גלובוס הזהב אתמול. בעצם כבר לא כל כך לצערי הטק הזה ממש איבד את הרלוונטיות שלו בשנים האחרונות וריקי ג'רוויס מעצבן ודוחה אותי איך שהוא עושה את "המתכבד בקלון חברו" בצורה הכי מזעזעת האפשרית. הצצתי הבוקר לראות מי הזוכים וכמה רגעי שיא של הטקס. (דרמת מריל סטריפ והמשקפיים והכלב מהארטיסט שהלך על שני רגליו האחוריות ועוד) רגע לדעתי שמראה את הזוג הכי מתוק ומדהים של הטקס הוא זה: http://www.youtube.com/watch?v=ySYxZk1TtOc ותסכימו איתי בלי קשר להשתפכויות הקבועות של עדי שמדובר באחד הזוגות המתוקים שיש. ופליסיטי נראתה קלאסית ויפהפיה (אפילו קצת יותר מדי לבעלה....)

adii1201

New member
כפרעליהם
ראיתי את זה בבוקר

איזה שווה זה
איזה חמודים הם גאד
והיא כל הערב צייצה תמונות שלה מתלבשת וshit Bill stays
אגב היא נראתה מדהים
אהבתי את השמלה (מאיפה היא הצמיחה לעצמה את הציצים האלה
) והשיער והאיפור
ועכשיו ל-shit Bill says

"not sure putting a twenty year old out there and calling her Miss Golden Globes" is doing her any favours" To flick:"I don't know if it was bravery or stupidity,but you were a rock out there. I was gonna wet my pants" "if I could have waved a magic wand when I was a young man,I never would have dreamed my life would be this good" "don't worry I am wearing camouflage drawers, no one can see my bum" http://www.facebook.com/photo.php?f...25419967.60019.100001158943064&type=1&theater B-"I'm going to get dressed" F-"too early" B-"then I'm going to get drunk"​
ויש פה תמונות נוספות: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.246286625419967.60019.100001158943064&type=1

james p

New member
אוי איזה יופי שאת מתרגשת!!!

אולי היא שמרה את הציצים של ההריון של לינט..... עשיתי לייק על התמונות בפייסבוק הם כאלה מושים שבא לאכול אותם בכפית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#TGQHBTRSSSSSS&U^TRSWDEWQSWSUEWTGR סורי. קטיני הפורום אל תעשו סמים זה רע!!!!

King Homer

New member
מקווה שהלך לך טוב במבחן!

גלובוס הזהב
ג'יימס נחש למה את לא אוהב את גלובוס הזהב
(סתם במקום לבזבז זמן על ניחושים תראה כבר שובר שורות 4) סורי לא היה לי כוח לראות את הסרטון כי אני מת מעייפות! אבל כדי לפצות את עדי אני אספר שהיום ראיתי את פליסיטי בפרק של פרייז'ר (למה הוט מורידים את זה מחרתיים מה-VOD
) והיא היתה מעולה (אפילו שלדעתי העונה/עונות שהיא שיחקה בהן כבר היו יחסית די חלשות אחרי השיא של הסדרה, לא בגללה כמובן).

james p

New member
הוי הומר היקר והטוב

כמה נפלא לראותך בצל פורומינו! ובהזדמנות זו אספר לכם מה קרה איתי השבוע הזה: בעיקרון סייימתי סמסטר בשעטו"מ. וחשבתי שיש לי איזה מין חלון קטן עד הפסיכומטרי שאמור להתחיל בסוף ינואר. היום הלכתי לפגוש חברה טובה שעובדת בקידום וגם כדי להסדיר תשלום לקורס והתברר שהקורס מתחיל מחר. אני בהלם ואני כמעט התחלתי לראות את שובר שורות אחרי שראיתי את ההודעה הזאת מזל שלא עשיתי את זה כי אחרת מישהו היה נפגע.... -כבר הייתי בדרך לשלוח לך הודעה על זה שתהיה בכוננות מסנג'ר לדסקוסים על הפרקים-
טוב תכלס דחינו את זה לחול המועד פסח. או אחרי אם לא תוכל בחול המועד. מאז המחבן האחרון אני כל הזמן עושה ביקורים ונפגש עם אנשים שלא ראיתי חודשים ושנים. יש לי עוד לפחות 8 חברים שהייתי צריך לפגוש ב4 ערים שונות בארץ והכל התבטל כי אני כבר בקורס. פאק ועדיין לא ראיתי את הפרק. כל רגע קיפצתי לי בדרכים ובכבישים בבתי קפה ובגלידריות מנהל שיחות נפש (שמי שמכיר אותי יודע עד כמה אני נוטה לעשות את זה!) אני במצב רוח מאוד מאוד היפרי עכשיו. לא יודע למה. נראה לי שאניא לך לראות את הפרק עכשיו. למרות שאני מאוד אוהב לראות אותו בבוקר עם הקפה. אבל מחר אני צריך לעבוד על כמות אז שה' יצילני! אוהב את כולכם נשמות! והומר היקר והטוב אני רציני בנוגע לשובר שורות! ! ! ! !

King Homer

New member
ג'יימס

כיף לראות גם אותך
וואי איזה באסה בשבילך
איזה הפתעה. אבל המון המון המון בהצלחה!!!
הכי חשוב
חול המועד פסח נשמע מושלם! איזה כיף. אולי אני אצפה שוב, לפחות בחלק מהפרקים (גם ככה חוץ משניים שלושה אני יודע אותם די בעל פה חחח). וואי הקורס ממש ביטל לך תכניות! אבל להפגש עם אנשים נשמע ממש כיף
בהצלחה ג'יימס בהכל!!!

james p

New member
האמת שאני דיי לחוץ עכשיו

אני עדיין בתהליכי התאוששות מההלם. אבל אין לך מושג כמה אני מחכה כבר לחול המועד. אני גם יהיה אחרי וגם יהיה לנו מרתון נהדר של שובר שורות. כשאני חושב על זה, זה ממש נותן לי כוח להמשיך הלאה ולהתמודד. אז המון המון תודה

King Homer

New member
איזה מוזר

כתבתי הודעה לך יפה ושלחתי והיא לא פה. בכל מקרה - תודה, גם אותך
וואי, איזה הזוי
בהצלחה ג'יימס!!!
מקווה שלא תבאסת. בכל מקרה כל עכובה לטובה
(חול המועד אגב נשמע מעולה) להפגש נשמע כיף, אני מקווה שזה יצא לפועל בהמשך
והמון בהצלחה, שוב!!!
חיבוק| ביי

Shiri from the block

Active member
ואו ממש יותר מידי לבעלה הוא נראה ממש זקן בעוד שהיא נראית יחסית די צעירה אליו.

james p

New member
ביל הוא מסוג הגברים האלה שיש להם

אישה יותר חתיכה מכפי שלכאורה הם אמורים להרשות לעצמם.... כנראה שהוא שווה את זה. בנית לאישה אנורקסית, שחקנית מתחילה ומעט כעורה, את הביטחון העצמי הנשי הרעוע שלה והיא שלך לנצח!

adii1201

New member
אולי הוא Billy Tripod

חוצמזה, בינינו, אני חושבת שהוא זקן וקצת מכוער אבל he has his moments. חוצמזה, בהתחשב בזה שהגבר מעל גיל 60, יש לו אחלה גוף (ע"ע תמונה בבוקסר) ועכשיו עם השיער הארוך הזה אני בכלל חושבת שהוא נראה יותר טוב. בקיצור, כן הוא מכוער, אבל הוא לא כזה מכוער
מה כן? אין ספק שהיא הרבה יותר שווה ממנו
אבל למי אכפת הם כאלה מושים שבא לאכול אותם עם כפית
והיא לא הייתה מעט כעורה
(טוב, מעט
)

james p

New member
יש בו משהו מכוער

אבל יש בו גם המון אישיות חביבה. ויש בו משהו ממש מתוק וחמוד כזה. כעור ככל שיהיה הוא עדיין מין ילדון מתוק כזה. ובנוגע למשפט האחרון: כולנו יודעים שפליסיטי היא late bloomer וזה נכון לא רק בנוגע לקריירה שלה אלא גם למראה החיצוני שלה שהשתפר ככל שהיא התבגרה. ואגב את היית זאת שהראתה לי תמונות שהראו שהתרחש איזה שינוי מאוד חשוד באף שלה לאורך השנים... זה לא סותר את העובדה שהיא ובעלה מושים שבא לאכול אותם בכפית!!!
שמח שאהבת את זה

למעלה