הזוהר זה אוסף של מילים חסרי משמעות

אמרתי לך מזמן לעבור לקריון.

אמרתי או לא אמרתי?

זה אלוהים האמיתי זה לא פרשנויות שלו.

יש לך כאן 2 מתרגמים כי אתה לא יודע אנגלית,אחרת היית להבין את כל הדברים בלי לחכות לתרגום.

dory30

Well-known member
תלוי למי. סבתא שלי למדה קבלה בערוב ימיה ואהבה את זה. זה הפוך מאמירה של מירי רגב סיבוני- "מעולם לא קראתי את צ'כוב".

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יש לך את השרביט של לונה?
גם אתה מעריץ של ספרי הארי פוטר וקראת את כל הספרים וראית את כל הסרטים ויש לך מרצ'נדייז? :D

לצערי לא, אין לי את השרביט של לונה.

למה שאלת אותי ספציפית על השרביט שלה? זאת דמות שאתה נורא אוהב? או כי היא פשוט מוזרה ותמהונית-משהו? (כמוני? זה מה שאתה מתכוון? ;)).

בכל מקרה, למרות שאני גר בבית של שתי קומות וכל הקומה השנייה שלי, כבר די מילאנו עם השנים כל המשפחה את הבית, עד לכזאת רמה שאנחנו מחזיקים שני ארונות במרפסת, שגם הם מלאים בעיקר בדברים שלי, בעיקר ספרים.

אם לא הייתה בעיה של מקום, ברור שממזמן היו לי את כל השרביטים של כולם.

במקום זה יש לי חמש שרביטים, של חמשת הדמויות האהובות עליי ביותר. את החמישי הזמנתי וקיבלתי רק לפני כמה חודשים, כאשר ככה פתאום החלטתי שבעצם ובמחשבה שנייה, הדמות הזאת יותר אהובה עליי ומוצאת חן בעיניי מאשר בעבר, ולכן הזמנתי את השרביט שלה. הדמות הזאת היא סנייפ :love:

מלבד השרביט שלו, ועוד שנים קודם לכן כבר הזמנתי, קיבלתי ויש לי את השרביטים של הדמות שאני הכי אוהב, הארי פוטר; הדמות השנייה שאני הכי אוהב, דראקו מאלפוי; הדמות השלישית שאני הכי אוהב, אלבוס דמבלדור; ולבסוף הדמות הרביעית שאני הכי אוהב, וולדמורט.

איזה שרביטים לך יש? יש לך עוד מרצ'נדייז של הארי פוטר ודברים מגניבים כמו חולצות, כוסות וכל מיני? שתף אותי :love:

ואיזה בית אתה?

אני מתאים לכולם כי יש בי הכול מהכול, אבל אם לדרג את זה, אז קודם כל אני גריפינדור, אחרי זה אני סלית'רין, אחרי זה אני רייבנקלו ובסוף אני הפלפאף :love:

harryredeye_autoOrient_i.jpg
tom-felton-tom-felton-18710403-1280-960.jpg
wmntw0tf.png
ixbmvv91.png
w6jg1ysh.png

ai27

Well-known member
תלוי למי. סבתא שלי למדה קבלה בערוב ימיה ואהבה את זה. זה הפוך מאמירה של מירי רגב סיבוני- "מעולם לא קראתי את צ'כוב".
נשמע שאתה חומץ בן יין

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
כשתלמד שפה חדשה (ארמית במקרה זה)
לפתע תבין את המילים, שלפני כן חשבת שהן חסרות משמעות

למעלה