הזוי ביותר / או שלא

רותי 11

New member
הזוי ביותר / או שלא

בכל אופן היום בזמן שתקשרתי למשהי ועלה בסוף התקשור הקטע של הגוף הפיזי וכל מיני דברים הזויים בקשר לכך
ופתאום אותה נשמה שתקשרתי איתה אמרה לי את רוצה לראות משהו הזוי תראי איך באמת הגוף שלכם נראה או
יותר נכון איך הוא משודר - ובאמת זה היה הזוי - והיום בערב בזמן השיעור שהעברתי כמובן שההדרכות הרחיבו לגבי
הנושא הזה וזה היה עוד יותר מוזר הם הסבירו שלמעשה הגוף שלנו עשוי מזרע קטן מאוד שזה למעשה הניצוץ האלוהי
(זאת תובנה נוספת שעלתה לי אחרי השיעור) ושלמעשה ממנו מוקרן במעין הולוגרמה כל הגוף שלמעשה אותה זרע קטן
הוא קטן יותר מהדנ"א שלנו ושהוא נמצא במרכז הגוף בנקודת החיבור בין צ'אקרת הכתר לצ'אקרה הראשונה שם למעשה
נמצא הכל כולל הכל זה משהו שהוא הרבה יותר עמוק מהדנ"א שלנו המצחיק הוא שכאשר הם ניסו להראות לי מטפורית את
זה זה נראה זרע קטן שמתוכו צומח גוף הולוגרמי וכאילו הנשמה נמצאת מאחור ומאירה בפנס את הגוף והיא מזיזה את הגוף
או יותר נכון מניעה אותו. הם כמובן הסבירו לנו איך לטפל במקום הזה שזה למעשה המקור של הכל.

Apotheosis

New member
אני יגיד לך מה מעניין אותי בתקשור בכל אופן...

מעניין אותי מאיפה האנרגיה מגיעה - התיקשור עצמו.
מעניין אותי אם הגוף שלנו הוא "מנוע" של הנשמה - למה אנחנו לא מנוטווים ישר את האמת וצריכים להגיע להמון טעויות וסבל בשביל ללמוד על רוחניות
מהי באמת רוחניות? מאחלר ורוחניות היא הגדרה כוללת וכל אחד לוקח אותה לצד שלו - מיסטיקה, אנרגיה, רוחניות, גורואים וכ'ו - לכל אחד יש מושג "רוחניות" שהוא קיבל דרך תיקשור או אפילו דרך שקרים - למה כולם נוהרים להודו בשביל משהו שנמצא בתוכם?
ואם כולם רוצים את זה - איך משיגים את זה , איך אפשר לרכז את כל הדיעות וכל השיטות להגיע ל"רוחניות" ואז להכריז "אני רוחני", כי ברגע שהרבה אנשים רוצים משהו - הצד השני והחשוך לוקח אליו את ה"תפקיד" ללמד אותך מה שאת צריכה - בעבור "סכום סמלי" כמובן.
ואני אומר - צאו לעבוד ואז צאו לעבוד כאדם רוחני - אין פה אוכלי חינם - ורוחניות יכולה להיות מוגדרת ע"פי תחושות ורגש - דרך שלא לכל אחד יש , וגם כאשר יש תחושות ורגש יש נטיה לשייכה לפסיכולוגיה ולכן כל ה"רוחניות" נשללת מכל הנושא - לכן אני שואל בשאלה מתמצטת - מהי רוחנית כוללנית (מאחר וכל אחד יש לו דיעה תחושות ורגש שונים משל האחר" ואז אפשר לבסס את המושג הזה שנקרא רוחניות - בגלל זה גם רוחניות נכללת ומלומדת דרך הרבה מורים והרבה מקומות - רק צריך לבחור את אחד הדומה לתחושותיך ודיעותייך לגביו - בסופו של היום את מחליטה מהי רוחניות ואיך היא נגלית אלייך באופן יום יומי ולכן אנחנו כאן.. כאשר את באה ללמד- את מי ומה את בעצם מלמדת אותו? יש מלא קישורים ומלא מאמרים ומלא "שיטות" לכן גם להתווכח על מה זה רוחני - זה לשווא מאחר ומי שמצא את רוחניותו - יודע מהי רוחניות - ואלה השואפים אליה או לא מסוגלים לתפוס אותה בכל צורה שהיא או פשוט מחפשים במקומות הלא נכונים את האמת הפנימית שלהם נגיד ככה...

רותי 11

New member
אני יענה לך מאוחר יותר היום על זה

כמובן עד כמה שאני יכולה לענות

Nachmanides

New member
"מאיפה האנרגיה מגיעה - התיקשור עצמו" ?

דעתי, בסוגית הטענה של מתקשרים, כי הם "צינור" או ערוץ למסרים מאת ישויות נעלות, היא שהמסרים הם פרי הגותו של הטוען עצמו (אולי עם plagiarism קל של רעיונות או נופך של רעיונות, ממקורות אחרים), ובהחלט יכול להימצא בהם אלמנט הגותי בעל ערך עבורך, אשר "מסדר לך בראש" התלבטות בנושא בו התחבטת לשווא, אך בחששו כי היחס אל הגותו יהיה מבטל ומגמד - החליט להיתלות באילן גדול, ולטעון כי מדובר במסר מאת, למשל, מטטרון (פשר המונח "מועצות" לא בדיוק נהיר לי)

Nachmanides

New member
נתקלתי אמנם מדי פעם בשם "מטטרון", אולם

עד כה חשבתי כי מדובר במיתולוגיה זרה, אך הנה מתברר כי מדובר דווקא במיתולוגיה יהודית

רותי 11

New member
יש משהו במה שאתה אומר

כי בסופו של דבר כולנו אחד והכל אחד
ולגבי המידע בכל מקרה הוא נמצא
אצלנו בתת מודע ככה שאין באמת
חדש תחת השמש

Apotheosis

New member
אמנם אין חדש תחת השמש...

אך יש חדש בכל יוםפ מחדש.. זה שהידע קיים זה יםה אבל הידע צריך גם לבוא לפועל.. לא דווקא בפפעילות פיזית אלא שהידע עצמו - חייב להימצא כך או אחרת..לכן ניתן לומר כי כולנו מתקשרים בשלב זה או אחר זה רק תלוי מאיזה צד באיזה זמן ובאיזה כמות המידע הזה "יוצר החוצה" מה שנקרא..

franse

New member
מטטרון הוא ישות מלאכותית.

תוצר של טכנולוגיה מתקדמת שתפקידה להטעות בני אדם.
להיזהר מהגברת המתקשרת שמאמינה לכל מילה שהישות אומרת.

רותי 11

New member
הבטחתי ולכן אקיים

כשאתה שואל מהיכן מגיעה אנרגיית התקשור אם אני מבינה נכון את השאלה שלך
אז היא מגיעה אצל כל מתקשר ממקור קצת שונה - וזה בהתאם כמובן להדרכות
שאליהם הוא מחובר.
כדור הארץ נבחן לשמש מעין בית ספר חשוב מאוד הוא למעשה בית הספר החשוב
ביותר בבריאה - לנווט את עצמנו לסבל זאת הבחירה שלנו כאן ולא של הנשמה
אנחנו אלה שחיים בסבל ולימדנו את עצמנו לסבול היום אנחנו מתחילים ללמד את
עצמנו לצמוח וללמוד דרך הנאה ובאהבה - אל תשכח שאנחנו בעולם של בחירה
חופשית ולכן כל מה שקורה לנו כאן זה באדיבותנו הבלעדית - במקור לא הגענו
לכאן להיות כל כך מנותקים מעצמנו עם הזמן ככל שירדנו בתודעה שלנו והתרחקנו
מהמהות שלנו התחלנו "לסבול" מה שכאן נתפס כסבל שם למעלה נחשב כלמידה.
אתה צודק שלא צריך לנסוע להודו או לשום מקום אחר בעולם כדי להתחבר לרוחניות
אנשים שוכחים שכדי להתחבר לרוחניות לאמת הפנימית ולהוויה שלנו המקום שאליו
אנחנו צריכים "לנסוע" זה פנימה ללב שלנו וכל אחד מחפש אמצעי חיצוני כדי לעשות
את הדרך פנימה. כמובן שלכל אחד יש את הדרך שלו להתחבר לרוח ובעקרון כמעט
כל הדרכים כשרות כל עוד אנחנו נאמנים לעצמנו ולאמת הפנימית שלנו.
אגב לא צריך שום שיטה כדי להתחבר לרוחניות פשוט להחליט שאנחנו רוצים לשלב
את הרוח בחיים שלנו וזה מגיע התחברות לאינטואיציה זאת הדרך הטובה ביותר
לרוח כי זה החיבו שלנו לנשמה שלנו.

Apotheosis

New member
אהבתי מה שכתבת...

"היום אנחנו מתחילים ללמד את
עצמנו לצמוח וללמוד דרך הנאה ובאהבה - אל תשכח שאנחנו בעולם של בחירה
חופשית ולכן כל מה שקורה לנו כאן זה באדיבותנו הבלעדית - במקור לא הגענו
לכאן להיות כל כך מנותקים מעצמנו עם הזמן ככל שירדנו בתודעה שלנו והתרחקנו
מהמהות שלנו התחלנו "לסבול" מה שכאן נתפס כסבל שם למעלה נחשב כלמידה."

יפה אמרת.. ואני שואל - אם סבלנו והדענו לתובנות כאלה או אחרות - מה עלינו לעשות כדי "לסבול" את מושג האהבה עצמו?
כיצד נדע לקבל אותו בצורה הנכונה, מהי האהבה הזאת ואם היא בא ממעל - היא חייבת להיות גם שמיימית.. אם אכן כדור הארץ הוא בית הספר
ללימוד סבל - היכן בית הספר ה ר א ו י

ללמידת אהבה?

Apotheosis

New member
אני מאמין שאינטואיציה היא לא בהכרח משהו נלמד.

ולכן גם קשה ללמד תקשור דרך מורה אחד - מאחר וכל אחד יש לו תדר אחר של האלוהות והשמיימי (אם בכלל במקרה ונפלת על מישהו שאחר מתקשר ולא שקרן ונוכל הרוצה את כספך בתמורה לרוחניות, ואם גבה את כספו - שיבצע גם את הילכתו מה שנקרא ובאמת יעביר ידע מועיל למי שרוצה להתחיל להגיע לרוחניות - כמובן שלאמת שלו הוא חייב להגיע לבד מאחר ולכל אחד אינטואיציה שונה..

לגביי ידע רוחני לזה כבר צריך מורה, מי ייתן וכולנו נבחר את המורה המתאים לכך.

בנוגע לדברייך:

"לכל אחד יש את הדרך שלו להתחבר לרוח ובעקרון כמעט
כל הדרכים כשרות כל עוד אנחנו נאמנים לעצמנו ולאמת הפנימית שלנו."

לזה אני קורא כיוון דרך או תחושה או אינטואיציה - זה השלב הראשון לדעתי בתיקשור נכון.

בהצלחה לכולם..

אופס סרוחה

רותי 11

New member
לאונרדו תובנה שהייתה לי בבוקר לגבי זה

שזה בעצם אותו ניצוץ אלוהי (הזרע)

Apotheosis

New member
הניצוץ האלוהי זה רק המפץ הגדול...

האלוהי הגיע אחריו "ויבוראו בני האלוהים אל בנות האדם..."

זה השלב השני מהיצירה - בני האדם יצרו ילדים מעולם השם

מעבר לכך יש גם מלאכים "הנפילים היו בארץ" לכן יש המון סוגים של תדרים ויש המון מתקשרים - רק שרובם לא ממש מקושרים לאלוהות אלא להפך ולכן צריך להיזהר במי שאת מדברת איתו על נושאים שכאלו.. זה הכל.

אגב שמעתי הרצאות מרתקות

של הרב המקובל עמיחי הורוביץ- רב חרדי, חוזר בתשובה שלפני כן בגר למודי פיסיקה...והיום הוא ראש ישיבה בי"ם.
והוא מדבר בדיוק על זה שהפיסיקה מתקרבת לאמונה באל
מכיוון שמהאמונה במפץ גדול, הגיע החיפוש מה הביא למפץ הנ"ל..והוא מדבר גם על תורת הקוונטים ועל שאלות פיסיקליות וכיצד אלו בעצם נפגשות עם האמונה בבורא עולם...
שמעתי לדעתי משהו כמו שלוש הרצאות ואולי יותר..וקשה לתמצת זאת להסבר קצר..אך זה היה מרתק...

כמה מועט הוא הפיזי..הגוף

וכמה הרבה היא הנפש - הניצוץ האלוהי /אותה טיפה סרוחה
וכמה הרבה אנו מיחסים לגוף ובאיזו קלות פוגעים ומזלזלים בנפש..לא חבל?!
אהבתי את המסר שלך ותאור השיחה עם אותה ישות שאינה בגוף /
שהראה לך איך נראה אותו גוף פיסי בעינייהן של ישויות רוחניות,

Apotheosis

New member
יש ריפוי ויש מודעות..

רק אחרי שיש לך מודעות יש לך את התקשור לרפא - אין עץ בלי זרע.. ואין עץ בלי פרי כלשהו - הכל זה עניין של סדר..

למעלה