הזוי... החזרה ביום הלא נכון

הזוי... החזרה ביום הלא נכון

שלום לכולן

רציתי לראות אם מישהי/ו יודעים מה המשמעות להחזיר עובר יום 3 בטעות ביום החמישי??.
עשיתי החזרה ביום רביעי וביקשתי לבצע החזרה כפולה היום של עובר בלסטוציסט בן 5 ימים. בבית החולים הלכו עם הבקשה שלי רק עשו בלאגן עם ההנחיות ובמקום להפשיר את הבלסטוציסט הפשירו שני עוברים בני 3 ימים.. הלברונט התעקש ששניהם בלסטוציסטים, למרות שאמרתי שאין לי שניים, רק אחד והמשיכו עם ההחזרה...

כמה זה באמת משמעותי? האם העוברים "רק" הלכו לפח או שזה בעייתי במידה וכן ייקלט משהו??

anguly

New member
האם עשית החזרה על בסיס טבעי או הורמונלי?

ורק לחדד אם הבנתי נכון, החזירו עובר אחד של יום 3 ביום 3 ושני עוברים של יום 3 ביום חמש?
קודם כל זו פאשלה ממש גדולה, מבחינת היחידה לא הייתי עוברת על זה לסדר היום.
מבחינת העוברים עצמם, נראה לי שזה קצת תלוי בהאם ההחזרה היתה על בסיס טבעי או הורמונלי.
אם זה היה על בסיס הורמונלי ובעצם לא היה ביוץ, אז נראה לי שזה פחות משמעותי.
אם זה היה על בסיס טבעי, מה שעלול לקרות הוא שכאשר יעברו 14 יום מהביוץ, הגוף עוד לא יצליח לזהות הריון ולכן יאותת שצריך להיות מחזור בטרם עת. הדרך לפתור את זה היא לקבל תמיכה גם אם ההחזרה על בסיס טבעי.
&nbsp
אם יקלטו גם העובר שהוחזר ביום 3 וגם העובר שהוחזר ביום 5 - צפוי להיות הבדל התפתחותי בינהם של יומיים, לא משהו נורא, אבל צריך ליידע את מי שבודק שיש עניין כזה.
&nbsp
בהצלחה

אני על בסיס הורמונלי..

הי,
קודם כל , תודה על התגובה המהירה..
אכן פאשלה רצינית... הרופא שעשה לי את ההחזרה ונאמר לו וגם לי ע"י הטכנאי שאלו בלסטוציסטים ( אלוהים יודע אם הוא בכלל הסתכל על ההתפתחות שלהם.. יש הבדל גדול בין עובר בן 3 ימים לבלסטוציסט...), אמר שביום ראשון הוא ירים צעקות.. גם אנחנו התכוונו להתקשר ביום ראשון למנהל היחידה..
בעיקרון התחלתי פרוגינובה ואסטרופם וגינלי..
בהמשך , בעקבות מדידה לא נכונה של הטכנאית ( טענה שהרירית התכווצה.. למרות שלא היה ולא נברא), ביקשו ממני להמשיך רק עם אסטרופם וגינלי אחד...
הגעתי כעבור יומיים לבדיקה נוספת , ראו שהרירית טובה 7.9 , תלת שכבתית.. אמרו לי להמשיך עם אסטרופם 1 וגינלי + 2 קרינון..
&nbsp
אני מקווה שהתמיכה מספיק חזקה , במיוחד לאור מה שאת אומרת.

anguly

New member
נראה לי בסדר

אם חלילה לא ילך תרימי אותם על טיל
תדרשי טיפול על חשבונם או פיצוי אחר
&nbsp
שיהיה בהצלחה

&nbsp

למעלה