מיישם ככל יכולתי
יקירה המצב שלי מורכב לא רק מבדידות אלא גם ממוגבלות פיזית וחבילה רגשית לא קטנה כפי שכתבתי בשרשור ההיכרות
אני תקוע בהבטחת הכנסה(1568 ש"ח נטו ) וקצת קשה להכיר כך בת זוג ,מנסה להשיג דרך לתבוע שוב את הנכות שהורידו לי לדעתי שלא בצדק.
מבחינת השגת עבודה האיזור שלי ממש לא קל ולא רק לי אלא גם לבריאים ולבעלי מקצועות
לעבור איני יכול .
כל מיני חובות מצטברים ואין לי ממש מה לעשות ..
ויחד עם זאת אני תמיד זוכר שאני יותר מסך כל אלה יחד אני בן אדם וכבן אדם יש לי מה להציע והרבה , על כן איני סוגר את הדלת למזל . מי קבע שנשים מחפשות רק
בחור בריא בכושר על ועם ממון?...מי יודע איפה המזל נמצא?...אני בטח שלא , כך שאני מאמין כי גם בת זוגתי תגיע אולי בכלל השם ירצה ומחר הכל ישתנה...ישועת השם כהרף עין היא..
כמובן שגם עם בת זוג תהיה לי עבודה לעשות סה"כ לא גדלתי בבית נורמלי (למעשה גדלתי בפנימייה בשנות ילדותי) ויש דברים שלא ממש מובנים אצלי , יש תמיד את העיניין הבריאותי שצריך לקבל אותו וגם בת הזוג תצטרך להבין שיש דברים אצלי שאינם ברי שינוי .
המקום בו אני קצת מיואש הוא עבודה..כאמור נושא בעייתי באיזורי אך גם אצלי עם הזמן מאבדים קצת ביטחון החיפוש עבודה על זה אני נאבק עם עצמי לא מעט
ועבודה אחרת לקום סוף סוף להתגבר על הקשיים שיש וללכת לבית מדרש טוב לעשות לנשמה שכה זקוקה לזה...חסר לי תפילין (יקר לקנות) זה מבייש קצת..חסר לי ידע בסיסי מעשי (תיאורטי יש למכביר)..אני גם קצת מתבייש ...והכי קשה אין בית מדרש קרוב ..אבל זה הכל תירוצים אני מניח הקושי כנראה הוא מהפחד לעשות שינוי גדול...
זהו חפרתי די
עכשיו לנער את הראש להעיף את זה ממני שלא יכביד עליי...ולהמשיך להאמין