הזוי לומר זאת, אבל לפעמים אני נהנה מהלבד

Falcor

New member
הזוי לומר זאת, אבל לפעמים אני נהנה מהלבד

ויש לי הרבה חברים , הלבד שלי הוא בעיקר בקטע הזוגי. חסר לי לחלוק את חיי עם מישהי.
הקטע הוא שלמרות זאת ,אני בכלל לא מנסה להכיר , ואני די נהנה מהלבד הזה לפעמים וזה מפחיד אותי שאולי אין משם דרך חזרה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מכירת את התחושה

אכן לפעמים נחמד לבד לחשוב להרהר לעשות חשבון נפש או לרקוד עם מגב ולשיר בקולי קולות ...

פעם חשבתי שאין דרך חזרה ...עד שחברה של חבר צעקה עלי צא מעצמך אתה תקוע ולא רואה מסביב מה קורה...תתעורר העולם לא סובב סביבך...וסביב בעיותך

התעוררתי...מאז היו לי כמה מערכות זוגיות אומנם לא צלחו לנישואין...אך מאז איני חושב כבר שאין דרך חזרה ..רק מחפש את הדרך אליה אל זו שבעז"ה תהיה אישתי.

אם המציא האדם GPS אלוקים שברא עולם לא עשה לנו מצפן..?....
אם האדם המציא פנס השם לא נתן לנו דרך לאור?... בוודאי שכן...אומרים ששיא הלילה השניה הכי חשוכה היא תחילת האור...המצפן בליבך...האור בעינייך...הבט קדימה ופנימה הסר המכשולים מלבבך ותואר דרכך

coffe to go1

New member
יפה כתבת ירון

אבל אני מאד מבינה למה פלקור התכוון גם אני מרגישה ככה.. אתה תמיד כותב יפה, אתה גם מיישם את כל מה שאתה כותב?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מיישם ככל יכולתי

יקירה המצב שלי מורכב לא רק מבדידות אלא גם ממוגבלות פיזית וחבילה רגשית לא קטנה כפי שכתבתי בשרשור ההיכרות

אני תקוע בהבטחת הכנסה(1568 ש"ח נטו ) וקצת קשה להכיר כך בת זוג ,מנסה להשיג דרך לתבוע שוב את הנכות שהורידו לי לדעתי שלא בצדק.

מבחינת השגת עבודה האיזור שלי ממש לא קל ולא רק לי אלא גם לבריאים ולבעלי מקצועות

לעבור איני יכול .

כל מיני חובות מצטברים ואין לי ממש מה לעשות ..
ויחד עם זאת אני תמיד זוכר שאני יותר מסך כל אלה יחד אני בן אדם וכבן אדם יש לי מה להציע והרבה , על כן איני סוגר את הדלת למזל . מי קבע שנשים מחפשות רק
בחור בריא בכושר על ועם ממון?...מי יודע איפה המזל נמצא?...אני בטח שלא , כך שאני מאמין כי גם בת זוגתי תגיע אולי בכלל השם ירצה ומחר הכל ישתנה...ישועת השם כהרף עין היא..
כמובן שגם עם בת זוג תהיה לי עבודה לעשות סה"כ לא גדלתי בבית נורמלי (למעשה גדלתי בפנימייה בשנות ילדותי) ויש דברים שלא ממש מובנים אצלי , יש תמיד את העיניין הבריאותי שצריך לקבל אותו וגם בת הזוג תצטרך להבין שיש דברים אצלי שאינם ברי שינוי .
המקום בו אני קצת מיואש הוא עבודה..כאמור נושא בעייתי באיזורי אך גם אצלי עם הזמן מאבדים קצת ביטחון החיפוש עבודה על זה אני נאבק עם עצמי לא מעט
ועבודה אחרת לקום סוף סוף להתגבר על הקשיים שיש וללכת לבית מדרש טוב לעשות לנשמה שכה זקוקה לזה...חסר לי תפילין (יקר לקנות) זה מבייש קצת..חסר לי ידע בסיסי מעשי (תיאורטי יש למכביר)..אני גם קצת מתבייש ...והכי קשה אין בית מדרש קרוב ..אבל זה הכל תירוצים אני מניח הקושי כנראה הוא מהפחד לעשות שינוי גדול...
זהו חפרתי די
עכשיו לנער את הראש להעיף את זה ממני שלא יכביד עליי...ולהמשיך להאמין

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בכל זאת עוד משהו

למען לא אתחמק מעצמי....

יש קושי אצלי שבא משני דברים להתחבר עם אחרים האחד הוא שגדלתי "למטה" כאילו בנחותים מבחינה כלכלית מבחינה חברתית ( עדות המזרח הצ'חצ'חים וכאלה)
מוזנח ורחוק מלב חם ויד מחבקת..

מצד שני מנת המשכל שלי היא גבוהה מעל הממוצע..וקצת קשה למצוא עם מי לדבר ברמה שאני מבין את הדברים
יש פער ענק בין היכולת שלי למה שאני מממש בפועל.

יוצא מזה סלט כזה שלפעמים מנגנון ההגנה של ה"למטה"..עולה ואז אני מתנשא מעל אחרים (כך לפחות מעירים לי לפעמים) ובגלל שיש לי את היכולת השכלית לזה
זה די מרגיז...במיוחד אנשים שיש להם השגיות גבוהה ממני השכלתית וחומרית .

צריך לשמור על ענווה אני

עוד משהו בשל מצבי הבריאותי יש לי קטעים של מעין ערפל מחשבתי...הבדידות מחזקת את זה (מכירים את זה שאתם לבד המחשבות תקועות..ואז בא מישהו מדבר על משהו ואתם כאילו לא בעיניינים ?..)...אז לפעמים אני נתפס כמוזר..
זהו עכשיו באמת סיימתי להיום

coffe to go1

New member
ירון הי בוקר טוב

קודם כל אני אומר שאתה נשמע לי אדם מדהים ואני בטוחה שמי שתהיה איתך תזכה. אני מאחלת לך שתזכה להכיר אשה שתעניק לך את כל אשר חסר לך , חום ואהבה...
האמונה שלך מדהימה אותי אני כבר מזמן הייתי נשברת... תמשיך להאמין ותמשיך בדרך שלך אני מאמינה ובטוחה שיגיע כל אשר אתה מחפש וזקוק לו. ותמשיך לכתוב ולייעץ לאנשים אני מאד אוהבת את הכתיבה שלך...

coffe to go1

New member
פלקור אין לך מושג כמה

אני מבינה ומזדהה עם התחושה והתהיה הזו.

אני גם

אוהב לפעמים את התחושה של הלבד.לא כל הזמן.
בזוגיות הייתי חייב ספייס לפעמים והייתי נותן גם לאישה.

coffe to go1

New member
גם אני

מצד אחד זכור לי בזוגיות שתמיד חיפשתי את הביחד והיה לי מאד חשוב לעשות דברים ביחד ולשתף כל פיפס את בן זוגי.. ומצד שני אני בן אדם שמאד צריך את המרחב שלו קשה לי אם אני ירגיש חנוקה.. היום אני כבר תקופה ארוכה בלי זוגיות וזה חסר לי אני לא יגיד שלא , עד התקופה האחרונה לא הרגיש החוסר כי הייתי עסוקה בל"החלים" וללקק את פצעיי... אבל פתאום אני מרגישה את הצורך והנכונות לבנות משהו חדש.. לזה התכוונתי עוזי שתיקח את הזמן שלך ושתבין מה אתה רוצה, מה אתה צריך, שהמערכת הזוגית הבאה שלך תבוא ממקום בריא, כנה, אמיתי שלך.. בקיצור אני מזדהה עם פלקור כי גם אני מצד אחד רוצה ומוכנה ומצד שני לא עושה משהו כדי להשיג את זה ואני מפחדת שקצת התרגלתי לנוחות הזו של להיות לבד ולעשות מה שבא לי ומתי שבא לי( תלוי בילדים
) . גם קשה לי עם כל אתרי ההיכרויות האלה, זה רשימת מכולת מזעזעת, אני מהדור הישן והרומנטי... אולי עוד ישחק לי המזל וגם לכל מי שצריך קצת מזל בחייו...

קפה

הזכרת לי את האתרי הכרויות.כל אחד מייפייף את עצמו שם,לא סבלתי את זה,אבל הכי מצחיק שעוד ארשום את עצמי לזה.

שוש828

New member
הכי כיף לבד

הייתה לי תקופה ארוכה שחייתי לבד והייתי עושה שבתות לבד, והיה לי כל כך טוב.
ידיד שלי אמר שזה פתולוגי וכדאי שאלך לפסיכולוג.
אבל אז הבנתי -שאף פעם לא הייתי לבד. גדלתי בחדר עם עוד 2 אחיות בבית קטן, לא הייתה לי פינה משלי, גם בלימודים - הייתי עם שותפות בחדר.... בקיצור - אף פעם לא היה לי פינה משלי שידעתי שאשהה בה ללא הפרעה, שלא אהיה חייבת לעשות משהו, שאוכל לחשוב בלי שיפריעו לי.
התעלמתי מהידיד הזה, וחייתי כך שנתיים. עד שהמקום בנפש מוצה, ואז חזרתי אל העיר, אל אנשים, והתחלתי לחפש זוגיות.

מה שאני מנסה לומר:
לפעמים זו תקופה שצריך לעבור
יכול להיות שאתה עדיין לא פנוי נפשית ורגשית לזוגיות (היום מגיעים לזה מאוד מאוחר)
שים יד על הדופק - שאתה לא מתעורר בגיל 40 כשכבר אין אפשרויות באופק.
בכל דבר יש יתרון וחסרון - גם לבד לא מושלם וגם ביחד לא. שווה להיות במקום מסויים - אם היתרונות בו גדולים מהחסרונות.
יש כאלה שכל החיים צריכים לקחת מקום משל עצמם, והם לומדים לעשות זאת גם תוך כדי קשר.

ברוח הבחירות והפוליטיקה

אני מציעה לך איחוד כוחות

מכיוון שאצלי המצב בדיוק הפוך (מבחינה חברתית וזוגית)
אז אם נרוץ ביחד אין ספק שנפסיק לפחד ושננצח

Falcor

New member
בתנאי שאני אקבל

את תיק החינוך ואת יו"ר ועדת הכספים

Falcor

New member
ענווה היא שמי האמצעי

תיק התרבות.. סחטיקה !

את תיק הספורט נשאיר לפואד בן אליעזר..

למעלה