הזוי, קרן מרגיע את דני על אורטל

billc

New member
אתי מנסה לשכנע את דני להכנס באיתן

מעניין מה המוטיב שלה

24שעות1

New member
יצא המרצע -למה איילת כועסת

איילת עלתה על דניאל שהיא מנסה להפריד בינה לחברותיה. והיא מוסיפה עשתה את זה עם לינוי , ועכשיו איתכם. היא כועסת על ענבר שדניאל משתמשת בה נגדה. ועל ענת היא לא סומכת בכלל, היא רואה את ענת משחקת משחק כפול

didush100

New member
דני וקרן השלימו

וקרן החליטה לקחת צעד אחורה מאיתן. קרן מדהימה

Klayhamn

New member
איתן הרגע אמר

שיש מצב שהוא לא יהיה בקשר עם אף אחת מה-3 עוד שבוע. כנראה שצדקת בקשר להתאהבות... בקיצור הוא ערבב את דניאל כנראה שהוא מתלהב מזה שמביאים לו עוד 3 בנות למלוך עליהן מכס המלכות

didush100

New member
נכון

נראה לי שהוא מחבב את דני ושנחמד לו איתה אבל הוא רחוק מלהיות מאוהב בה או במישהי אחרת בבית. גם העובדה שהיא כ"כ רוצה אותו לא מוסיפה לה.

billc

New member
WOW הבנים נפתחים

ומדברים רע על הבנות להם מותר להתקרב לכל הבנות, אבל לבנות אסור להתקרב לאחרים בושה

24שעות1

New member
קרן חייבת להזהר מדניאל , דניאל משחקת מלוכלך

ליד איתן והבנים כמסכנה ועם קרן ואתי כחברות - שנגמרה המלחמה

24שעות1

New member
דידוש - שמישהו יקום ויגיד פה על דניאל שהיא לא

זבל מתוכנת ומחושב הבחורה משחקת חזק ודורסת את כולם. רק אתמול בלילה נכתב פה על השיחה של דניאל עם עדי , הכל מתועד. אני אשמור עליך רק שלא תהיא בענין של איתן ותתלבשי על בן אני אעזור לך. והנה עכשיו היא כבר מתחקרת את בן על עדי מכניסה לו לראש הוא זה שהשאיר אותה . מתחילה את המהלכים העיקר לפרק את ליהי.וחבורתה. איכסססססס של אשה מתנהגת כשטן, ועד היום לא התבטאתי כך על אף אחת פה. שאפו לטמג'וצי שהבין שדניאלה ,משתמשת בהם, אסטרטגית מול איתן. וכולה הצגות ושקרים. עכשיו הבין את שאמרו לו שהיא בכוונה לא מתחברת לבנות לשחק את המסכנה ולהתקרב אל הבנים והחדר. לצורך שמירה אישית לוחצת

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני רק לא בטוחה שהוא הבין את זה ושהיא לא ממש מאוהבת. מה שבטוח זה שהיא כוחנית ומשחקת חזק

ראיתי את השיחה

היא התחילה לחפור לענת ורצתה לדעת אם היא מעוניינת באיתן. וגם נדחפה לשיחה של גב ענת ועדי.

למעלה