כן. כשדיברו על החוק החדש בתקשורת נאמר שזה מה שיקרה. זה הרעיון בחוק הפיקדון, החזרת הבקבוקים היא רק בסניפים, כפי שהיה עד כה בבקבוקים הקטנים. אריזות אחרות (לא בקבוקי משקה) זורקים לפח הכתום (או הסגול, לזכוכית).יצרתי קשר מקוון עם מחלקת התברואה, לאחר שבאזור מגוריי בת"א נעלמו כל "הכלובים" לבקבוקי פלסטיק. חזר אליי מישהו בכיר והסביר לי, שבעקבות חוק חדש הוחלט שמעכשיו ניתן למחזר רק בסופרים ובמינימרקטים וזה מבטל את השימוש בכלובים. נשמע הגיוני?
מה ההגיון? כמה מקום יש בפחים האלה?! הרב יזרק לפח הרגיל.כן. כשדיברו על החוק החדש בתקשורת נאמר שזה מה שיקרה. זה הרעיון בחוק הפיקדון, החזרת הבקבוקים היא רק בסניפים, כפי שהיה עד כה בבקבוקים הקטנים. אריזות אחרות (לא בקבוקי משקה) זורקים לפח הכתום (או הסגול, לזכוכית).
לא מבינה את השאלה. יש פחים כתומים בכל גודל, בדיוק כפי שיש פחים רגילים בכל מיני גדלים. אם צריך יותר מקום מגדילים/מוסיפים פח או מרוקנים לעיתים קרובות יותר, בדיוק כפי שעושים באשפה רגילה.מה ההגיון? כמה מקום יש בפחים האלה?! הרב יזרק לפח הרגיל.
האם הבקבוקים הישנים שעדיין לא הספיקו לשים להם בר קוד של פיקדון של 30 אג' גם יהיה אפשר להחזיר בסופר ולקבל 30 אג' עבורם?כן. כשדיברו על החוק החדש בתקשורת נאמר שזה מה שיקרה. זה הרעיון בחוק הפיקדון, החזרת הבקבוקים היא רק בסניפים, כפי שהיה עד כה בבקבוקים הקטנים. אריזות אחרות (לא בקבוקי משקה) זורקים לפח הכתום (או הסגול, לזכוכית).
לאהאם הבקבוקים הישנים שעדיין לא הספיקו לשים להם בר קוד של פיקדון של 30 אג' גם יהיה אפשר להחזיר בסופר ולקבל 30 אג' עבורם?
ממתי הסופר בודק ברקוד? במקרה הטוב סופרים את הבקבוקים ולרוב שואלים אותך, כמה יש.לא
זה בדיוק מה שאמרו על הבקבוקים הגדולים
שאין טעם לאגור מה שכבר קנינו כי יודעים לפי הברקוד אם זה חייב פקדון או לא
לא יודעממתי הסופר בודק ברקוד? במקרה הטוב סופרים את הבקבוקים ולרוב שואלים אותך, כמה יש.
לפי מה שפורסם ההחזרה אמורה להיות רק במכונות.ממתי הסופר בודק ברקוד? במקרה הטוב סופרים את הבקבוקים ולרוב שואלים אותך, כמה יש.
בהנחה שיש מכונות ועפ"י מה שנכתב שם יש אולי עשירית מהכמות הנדרשת של מכונות.לפי מה שפורסם ההחזרה אמורה להיות רק במכונות.
בהתחלה אני מניח שיבדקו, בעוד כמה חדשים יפסיקו לבדוק וישלמו - ובינתיים תוכל לזרוק לפח הכתום או להביא לסופר ואם לא ירצו לשלם להשאיר שם ללא תשלום (אני מניח שהם יחזירו לתאגיד ויעשו מזה קופה קטנה)האם הבקבוקים הישנים שעדיין לא הספיקו לשים להם בר קוד של פיקדון של 30 אג' גם יהיה אפשר להחזיר בסופר ולקבל 30 אג' עבורם?
לרבות הישנים?שמעתי השבוע תשדיר ברדיו שאומר שמבטלים את הכלובים, ומעכשיו כל בקבוקי השתייה לפיקדון, שאר האריזות לפח הכתום.
אני לא זוכרת את הפרטים. התמקדו בעניין ביטול הכלובים וזריקת מכלים לפח הכתום.לרבות הישנים?
או לזכוכית. נראה להם הגיוני שאתחיל למיין ולראות לאיזה פלסטיק מגיע הפיקדון ולאיזה לא? שיחפשו אותי בסיבוב.מה ההגיון? כמה מקום יש בפחים האלה?! הרב יזרק לפח הרגיל.
למה לעשות ביג דיל מעניין פשוט? עד עכשיו ידעת למיין? יופי, אותו הדבר. הפיקדון הוא לבקבוקי משקה בלבד בדיוק כפי שהיה עד כה רק כולל בקבוקי ליטר וחצי. אין כל שינוי מעבר לכך.או לזכוכית. נראה להם הגיוני שאתחיל למיין ולראות לאיזה פלסטיק מגיע הפיקדון ולאיזה לא? שיחפשו אותי בסיבוב.
אם לא בא לך להחזיר למרכול ואתה מוכן לוותר על הפיקדון, זרוק הכול לפח הכתום/סגול, מישהו כבר יחזיר במקומך.
נעלמו כבר הרבהרגע.. שניה.. אלו נעלמים מהרחובות?
צפה בקובץ המצורף 39496
ומעכשיו אפשר יהיה להחזיר בקבוקי פלסטיק רק בחנויות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.