הזוכה ברב קולות באתגר פורים: shav1t !

קאר ל

New member
שלום לכולם:)

אני נורא אודה לכם אם תרטשו את התמונות הבאות. הן לפרוייקט שלי באומנות הצילום. ראית את העבודהשאתם עושים ונורא התלהבתי. הבקשות שלי הן רקע לבן על כל התמונה. אולי חידוד צבעים במידה וצריך ואולי ריטוש קטן. וכל דבר שאתם רואים לנכון. אחת התמונות תודפס לפוסטר גדול ולכן חשוב שיראה אסטתי ועדין. שוב אני מודה לכל מי שיסכים לעבד את התמונה חג שמח! :)

dikluse

New member
חג שמח ובקשה קטנה

שיחקתי קצת עם התמונה בפוטושופ (אני לא מבינה הרבה בתוכנה9רציתי לבקשאם אשר בבקשה לסדר בוטושופ את הגבות קצת במיוחד צד ימין ,ולשחק קצת עם התמונה לרטש אותה,תודה רבה רבה וגם להגדיל אותה קצת

shav1t

New member
תנסי להעלות לאתר כמו

.MeagUpload מה הגודל של הקובץ?

Ninja

New member
imageshack.us, לדעתי, הרבה יותר פשוט

גם לא צריך להירשם בכדי להעלות תמונה סתמית, עד כמה שאני זוכר.

Ninja

New member
השמירה שם היא זמנית, לא?

זה ציטוט מהאתר עצמו: בג'מבו מייל אפשר לשלוח קבצים עד 200MB חינם ויש אפשרות לשליחת קבצים עד 2GB. למשתמשים רשומים - הקבצים שישלחו ישמרו בשרת עד 14 יומים מיום השליחה. למשתמשים לא רשומים - שמירת הקבצים עד 7 ימים מיום השליחה. באתר שהזכרתי שם למעלה השמירה היא לכל החיים, בלי טובות מאף אחד.

ארטית

New member
אוקיי

בדרך כלל אני לא צריכה מקום איחסון לתמונות, אלא העברה וכאלה. אבל כל אחד ומה שהוא צריך. תודה על האינפו :)

ארטית

New member
הזוכה ברב קולות באתגר פורים: shav1t !../images/Emo88.gif

קבלו אותה בבקשה במחיאות כפיים וריספקט
כמובן שאת גם מקבלת ממני
ואני מכריזה עלייך כמלכת הפורום, עד לאתגר הבא
עקב מיעוט הצבעות, יש רק מקום ראשון... חבל, אבל זה לא היה תלוי בכם, המצביעים, אז אני לא באה אליכם בטענות, כמובן. מקווה בקרוב להכין אתגר שווה חדש. בינתיים מאחלת חג אביב שמח, שנת פריחה ושגשוג לכולכם, ולכל בית ישראל
(נ.ב. מה זה האייקונים הפושטים האלה לפסח? מה עם איזה אגוז?
)

Cow23

New member
בקשה קטנה

רק למחוק את התאריך מהתמונה תודה!

למעלה