הזוכה בתחרות העיתון:

Roy1232

New member
הזוכה בתחרות העיתון:

התשובות: היגיון: 1)you only live twice 2)Trouble איך קשורים עכבישים? "They spun a web for me" 3)TALK 4)SPEED OF SOUND 5)זה היה אמור להיות עיר גדולה מאלבום גדול... אמסטרדם הציטוט: 1)TWISTED LOGIC 2) SOS 3) PROOF 4) SPARKS 5) פרשוטס אף אחד לא ענה לאתגר!
*** להבא לשלוח לי את התשובות בפרטי! *** *************************************** והזוכה הוא/היא: || || /\ עומר ובר עם 7 תשובות נכונות, אבל בגלל שבר הייתה ראשונה - ה
לבר!

aviGODFATHER

New member
היי אני עניתי על 8 שאלות ../images/Emo70.gif קיפוח!

ונראה לי היחידי שענה על השאלה הראשונה...

Roy1232

New member
כן אבל השאלה היא נכונות התשובות אחי

היו לך 6 נכונות...

aviGODFATHER

New member
לא ראית את התיקונים שעשיתי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עשיתי 2 תיקונים דקה אחרי השליחה - אחד של TWISTED LOGIC והשני של TALK (שמשום מה בלבלתי ביניהם ובין שירים אחרים ופתאום קלטתי שטעיתי)

Roy1232

New member
תגיד אבי.. השיר האהוב עליך

אחרי קלוקס הוא האנטינג היי אן לו?

aviGODFATHER

New member
לא ממש...

קשה לי להחליט מה השני האהוב עליי אבל זה בטח לא האנטינג, זה אחד מאלה: Fix You Square One Everything's not lost AROBTTH

Square One../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה שיר מצוייייייייין,הוא כרגע אחד מהשירים האהובים עליי של קולדפלי שהוא מגיע לאקס&וואי הוא לוקח שמעת!חחח סתם

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףף בכלל לא נתת לי זמן..... טוב אני מניחה שלא יחכו לי לעד,אני מממש ישתדל בפעם הבאה

Roy1232

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

תמיד יש עוד הזדמנות
וד"א שבוע הבא שולחים תתשובות בפרטי

aviGODFATHER

New member
פעם הבאה אל תעשה ציטוטים...

ממש בעיה למצוא את זה בגוגל - את השאלות הראשונות אי אפשר למצוא בגוגל (לפחות לא בכזאת קלות)

כן אבל הפעם השאלות היו אם ציטוטים

מי יידע פה ציטוטים משירים,שזה גם ביסיידים ואין לך מושג מאיפה הביאו את זה..

sf59

New member
לרועי כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה