הזוכה בתחרות השבוע הוא...

הזוכה בתחרות השבוע הוא...

בשבוע השני של התחרות זכה THEALEX10 בפרס של I-pod Shuffle. תמשיכו להציע רעיונות דרך מכשירי ה-orange שלכם. הרעיון שיקבל הכי הרבה תגובות יזכה בפרס בשבוע הבא.

THEALEX10

New member
וואיייייייייי ממש תודה רבה

תודה לכל מי שאהב את הרעיון

L i r a n 5

New member
../images/Emo7.gif

ואני איבדתי mp3 בן חודשיים בטיסה לספרד.... חבר'ה ראו הוזהרתם - אין לשים מכשירים קטנים ומעצבנים בכיס של המושב לפניך!!!!!!!!! גם אם זה רק לנחיתה..... =[ 800 שח"ס ראבק.

לא נורא מתגברים..גם לי נפל פלאפון

קטנטן מהכיס אבל הוא היה קצת פחות.. לא נורא!
אם אני התגברתי גם אתה תתגבר חחחח
תמיד אפשר לקנות חדש

אני אוהב את אורנג לא יודיע למה

אני שמי עמראנ מבאקה אלגרביה אני אוהב את אורנג כי יש להמ את השירות הטוב ביותר אני בנ 16 אני מפתיח לכמ אחרי שאני יגמור בית אני ישירות רוצה לעבוד באורנג אבא לקוח עסקי מאוד מאוד ותיק אני כול יומ אומרלו אבא אל תתצה מאורנג אני תמיד רוכש ידיעות אחרונות בשבל שאני ימצע את חברת פרטנר אמ רוצה נציגימ או לא אני החלומ שלי הוא שאני יעבוד נציג מכירות לחברת פרטנר תקשורת בע..מ את האמת אני מקיר כול הנציגימ שעובדימ וגמ את הצעות שלכמ עלבאי אמ החלומ שלי יהיה ככה ואני מאחל מכול הלב לחברת אורנג ולכל הנציגימ שעובידימ בחברה אורנג שיהי לכמ בהצלחה וגמ שיר כוח. תודה

ועכשיו בתרגום לעברית:p

אני שמי עמראן מבאקה[?]. אני אוהב את אורנג' כי יש להם את השירות הטוב ביותר. אני בן 16, אני מבטיח לכם אחרי שאני אמגור בית אני ישירות רוצה לעבוד באורנג'. אבא לקוח עיסקי מאוד מאוד ותיק אני כל יום אומר לו אבא אל תתצה[?]O_O אני תמיד רוכש ידיעות אחרנות בשביל שאני אמצא את חברת פרטנר. אם רוצים נציגים או לא אני החלום שלי הוא שאני אעבוד נציג מכירות לחברת פרטנר תקשורת בע"מ. את האמת אני מכיר את כל הנציגים שעובדים וגם את הההצעות שלכם. הלוואי אם החלום שלי יהיה ככה. ואני מאחל מכל לב לחברת אורנג' ולכל הנציגים בחברה אורנג שיהיה לכם בהצלחה וגם ישר כוח
. תודה

אוווווו איזה מסובכת|ג'ירפה|

אני שמי עמראן מבאקה אלגרביה[איזהשהוא כפר].אני אוהב את אורנג כי יש להם את השירות הטוב ביותר.אני בן 16 אני מבטיח לכם אחרי שאני יגמור בית ספר[אני משערת],אני ישירות רוצה לעבוד באורנג.אבא[שלי]לקוח עסקי מאוד מאוד ותיק,אני כול יום אומר לו:"אבא אל תצא מאורנג".אני תמיד רוכש 'ידיעות אחרונות',בשבל שאני ימצא את חברת פרטנר,אם היא רוצה נציגים או לא.החלום שלי הוא שאני יעבוד בתור נציג מכירות לחברת פרטנר תקשורת בע"מ.את האמת, אני מכיר את כל הנציגים שעובדים,וגם את ההצעות שלכם.הלוואי שהחלום שלי יהיה ככה-יתגשם-ואני מאחל מכול הלב לחברת אורנג ולכל הנציגים שעובדים בה,שיהיה לכם בהצלחה וגמ ישר כוח.תודה.

חח רק תירגמתי להבין חשבתי שתצליחו

להבין לבד
חחח הוא קורע אבל כל הכבוד לו שהוא מעריץ אותם
חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה