הזוכה בתחרות "פרק הסיום של הסדרה" הוא...

הזוכה בתחרות "פרק הסיום של הסדרה" הוא...../images/Emo47.gif

גולשים יקרים, אנו מודים לכל המשתתפים בתחרות שחלקו איתנו את מחשבותיהם על מה שיקרה בפרק סיום הסדרה. אנחנו שמחים להכריז על הזוכה שיקבל מארז של אחת מהעונות של אבודים כפי שיבחר. הגולש שהיה קרוב ביותר לפרק סיום ששודר הוא Vitamin C עם "הסצנה האחרונה והתרחשויות נוספות בפרק האחרון" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1217&MessageId=141777980 ברכות לזוכה
מסר אישי נשלח לזוכה. נתראה בתחרות הבאה

twoo1

New member
חשבתי שהמטרה הייתה לכתוב סוף יצירתי

לא לכתוב ספוילרים

too addictive

New member
אז טעית

מה לא ברור ב"לאחר הצפייה בפרק, אנחנו נבחר את הגולש שעל פי שיקול דעתנו, ינחש בצורה הטובה ביותר מה יהיה בפרק הסיום של "אבודים". אותו גולש יזכה במארז DVD של אחת מעונות הסדרה על פי בחירתו." ולמה ניראה לך שזה ספוילר?

twoo1

New member
כשכתבו את זה זה היה מש"ש

מה החוכמה לנחש את סוף הסדרה כשב-darkUfo מופיעים ספוילרים על ימין ועל שמאל? תסתכל בהודעה בפרסם austin1 כמה ימים (!!) לפני סוף הסדרה, תראה איזה פרטים היא מכילה. וככל שעבר זמן עוד ספוילרים שוחררו. ההודעה שזכתה נכתבה ב-1 בלילה (5 שעות לפני הפרק) כשעוד הרבה יותר ספוילרים כבר פורסמו

too addictive

New member
אני דווקא חושבת

שזה כן דברים שאנשים שעוקבים אחר הסדרה יכולים לנחש. חוצמזה, אני נוטה לתת לאנשים להנות מהספק- למה ישר להאשים בגניבה? וחוצמזה חוצמזה- אני בחורה.

השורד

New member
הנקודה היא

שהיא דייקה אפילו יותר מ-austin1 שידע המון מש"שים (שהתגלו כלא מדויקים). ועל כך באמת מגיע לה הפרס

למעלה