הזוכה הגדול בתחרות העיצוב

הזוכה הגדול בתחרות העיצוב../images/Emo106.gif../images/Emo88.gif

העיצובים שלכם מקסימים, היה לי מאוד קשה לבחור
אז בלי יותר מדי מריחות, הזוכה הגדול בתחרות העיצוב הוא: הסנדק X (רותם, אם אני לא טועה)
הסתכלתי על העיצוב שלו והתאהבתי
כל הכבוד
רותם, תשלח לי במסר את כתובת ביתך על מנת שהפרס (DVD ופסקול המופע "ONE") יגיע לביתך
מזל טוב לזוכה ותודה לשאר המשתתפים

הסנדק X

New member
ישששששששש, תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה
שלחתי לך את הכתובת

yoramor001

New member
ברכות!!!

יש למישהו מושג איך אפשר לצפות או מתי ישודר שוב הסרט שביל הבריחה??? פספסתי,

Dug E

New member
אתה יודע מה יפה פה?

שאתה מחלק פרסים לעצמך. מזל טוב לך ולפיצול שלך
.

Dug E

New member
מדהים כמה בנאדם יכול להיות פתטי

ולהפתיע אותי כל פעם מחדש עם השטויות שלו.

yoramor001

New member
לצחר היקר....!

צחר יקירי מה שלומך? מיליון שנה לא ראיתי אותך ועוד מיליון לא דברנו. אני חייב לשאול אותך שאלה, אם אתה יודע שמדובר באותו אדם המכריז על תחרות למה לא עצרת את זה? למה לא מחקת את ההודעה שלו או אסרת עליו להכריז על תחרויות כאלה? אתה מנהל הפורום ורק אתה יכול לקבוע מה יהיה כאן לא? ולא לתת לכל אחד להוליך שולל אחרים! לא כך? הרי בשביל זה יש מנהל? אולי להבא, כדאי שתחרויות כאלה יקויימו בשיתוף פעולה עם המנהל ולא כל אחד שרוצה יכריז על תחרות. בסה"כ אנשים ישבו והשקיעו מחשבה, עבדו על המחשב והשקיעו זמן ואהבה..ובשביל מה? בשביל מי? בשביל מישהו שמתכלתחילה תכנן לעשות מהם בדיחה ועוד יותר גרוע מהעשייה שלהם??? לתשומת ליבך. אתה מנהל פורום נפלא, והבאת את הפורום למקומות מאוד יפים בזכות ניהול נכון, הגינות, יושר ונאמנות לפורום, למעריצים ולכותבים פה ולכן לא מגיע! לא לך ולא לנו שיעשו מאתנו צחוק. בנימה אופטימית זאת, לכל החברים, חג שבועות שמח ומלא אור. יהורם.

pc girl

New member
לא מדברת בשם צחר אבל...

אפשר היה להבין שעודד מחלק לעצמו פרסים רק אחרי שהוא הכריז על הזוכה (שמשתתף איתו באותה קומונה אם אני לא טועה).
ככה שאפשר באמת רק להצטער בפני אלה שבאמת השקיעו מעצמם ועיצבו את הסינגלים.

Dug E

New member
משהו היה לי מסריח

שהוא לא שיתף את הפורום בבחירת הזוכה. ועשיתי כמה בדיקות ועליתי על עוד מספר ניקים אחרים שהוא כתב דרכם בפורום. עודד נחסם יחד עם כל המשתמשים האחרים שפתח (לפני פחות מחודש הוא שוחרר מחסימה שנגרמה מסיפור אחר ודומה). כל זאת בגיבוי מלא של מערכת תפוז.

Dug E

New member
ואני מעדיף לסיים את הדיון פה.

אני די מצטער שפתחתי את זה ע"ג הפורום.

למעלה