הזוכים בחידון השמות

הזוכים בחידון השמות

שכטרון חבקוק הנביא ונסיכונת 7. אנא שלחו את שמותיכם המלאים ואכניס את השמות שלכם. שלחתי לכם מסר נפרד. תודה לכולם על הצפיה בסדרה העניין והנאמנות.... להתראות בסדרות הבאות מיכל

אסף ברוש.

אגב אני מעדיף שתמשיכו לקרוא לי חבקוק :)

moton

New member
וואו מזל טוב לכם על הזכייה../images/Emo70.gif

אסף ברוש.. באמת נשמע כמו דמות בסדרה

שכטרון

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo59.gif

עדן כהן זה שם די נפוץ, אבל בכל זאת כיף שיש דמות על שמך

EvaNofit

New member
מזל טוב לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

חחחח תהיו מפורסמים....
מיכל מה הסדרה הבאה שאת כותבת שהם יופיעו בה...? אה ואפשר את התשובות
לא ידעתי 2 שאלות... כלומר ידעתי חלקית...

moton

New member
התשובות...

מי זוכר מהו שמה השני של ברוריה (השם המלא שעדה קוראת לה?) ברוריה יוכבד פסקל איך קוראים לפקיד שהלנה צורחת עליו בטרנס? אביגדור ששה כיוניים שהעניקו עדה וברוריה להלנה. סבטלנה,גורבצ'ובה,מיגרנה,אנה קרנינה,המכשפה מהרי אורל,בבושקה איך קוראים לאח של גיל? אבי מהם השמות שברוריה המציאה ללינג? מינג, מינג-מינג, שינזית איך קראו לבמאי התאטרון שנדלק על יעל? שי סוויסה

EvaNofit

New member
זהו..... היה חסר לי 2 כינויים להלנה

ו2 ללינג..... ולא ידעתי שמינג ומינג-מינג נחשב חחחח..... תודה מוטי

moton

New member
חח האמת היא ש..

אין לי מושג אם מינג-מינג נחשב... אבל השאר זה בטוח

תגובה ממיכל

עוד כינויים ללינג היו פינג, סושי, ואגרול להלנה קראו בין השאר סווטלנה ובקיצור גם סווטה (עדה אומרת לה כשהיא מזיעה - את נראית לי קצת סווטה סווטה) וגם וודקה...הקוזאקית הקווקזית המכשפה מהרי אורל בבושקה גורבצו'בה מיגרנה.... וגם סייקו יסמין זכתה לחרציצית, רקפת, כלנית, בוגנווויליה, משאית. נועה- צוקר וומן, קרטיב, צ'ופסטיק, ברבי, סייקו אדם- צוקר-בוי, סרגיי, סשה (כי הוא נראה רוסי כזה) ברוריה עצמה כונתה ברבוניה, ברקודה, ברבורית, ברבוריה, סייקו, ברוריק הכנסתי כבר את אסף ברוש (שם מעולה) לסדרה שאני מפתחת לערוץ 2 בימים אלה, בתור שם של מאבטח. את עדן כהן (אחלה שם) אני שומרת לסדרה אחרת.... עוד מקודם לדבר על זה. בעקרון יש לי עכשיו סדרות בפיתוח וסרט קולנוע, אבל לא אוכל לתת פרטים כרגע, עד שזה לא ממש נכנס להפקה. ואולי גם יהיה המשך לברוריה... מי יודע.... מיכל

moton

New member
וואווו אסבף ברוש המאבטח../images/Emo70.gif

גדול
מיכל בהצלחה עם הסדרות והסרט.. ובבקשה תני המשך לברוריה.. אבל לא סדרה יומית כי אם זה יהיה בערוץ 10 זה יחוסל מהר מהר
תודה על הכול

EvaNofit

New member
פשששש..... -תודה על הכל../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

חחחח על כל הכינויים האלה את חשבת לבד...? יפה.....
תעדכני אותנו לגבי הסדרות שלך כי אם אהבנו את "פיק אפ" שכתבת בטוח נאהב גם את זה....
ואני בעד עונה שנייה לפיק אפ כולה ולא רק לברוריה [אני אוהבת אותה אבל יותר את כולם ביחד....]

מי המציא את השמות

את פיק אפ כתבו יחד איתי עוד המון אנשים - ג'וני היה שותף וראה את כל שלכי התסריט, אבנר היה עורך סגנוני ושינה הרבה טקסטים, וחוץ מזה היה כותבי דיאלוגים שהמציאו המן דברים. לכן כמעט כל שם המציא מישהו אחר... אני המצאתי את ברבורניה ברקודה ברבורית וכו'... אוולין הגואל שמשחקת את ברוריה המציא לבר רפאלי את השם ברבי במהלך הצילומים בפאריז (בגלל השם בר ובגלל איך שהיא נראית) ואז התחלנו להשתמש בזה לדמות של נועה... אבנר המציא את השם מיגרנה להלנה, וכו' וכו'...

EvaNofit

New member
אז כל הכבוד לכולכם..!! ייצא לכם ממש

יפה ומצחיק....!
תודה מיכלי....
ואל תשכחי לעדכן לגבי הפרויקטים שלך.....!!

למעלה