הזוכים בפרסי הבמה לילדים ונוער 2013

הזוכים בפרסי הבמה לילדים ונוער 2013

במוצאי שבת התקיים בתיאטרון הבימה טקס חלוקת הפרסים ליוצרים ומבצעים בתחום תיאטרון הילדים והנוערץ
בטקס שנערך בפעם התשיעית בתמיכת משרד התרבות והספורט ובהפקת אסיטז' ישראל שהוא למי שלא יודע, המרכז הישראלי לתיאטרוני ילדים ובמעמד שרת התרבות לימור לבנת, התמודדו השנה שלושים הצגות של תיאטרוני ילדים, יוצרים עצמאיים וקבוצות תיאטרון.
כל ההצגות המתחרות השתתפו בפסטיבל "חלום של תיאטרון" שהתקיים באולמות ת' הבימה במהלך חודש אוגוסט, הפסטיבל הוא פרויקט משותף לתיאטרון הלאומי הבימה ולעירית תל אביב.
ראשית, הזוכים "משלנו"
נילי דביר זכתה בפרס הצגת השנה הבינתחומית, ופרס עיצוב הבמה על "בגדי המלך החדשים" בהפקת ת' הקרון
יוני טל קיבל את פרס המוסיקה שכתב להצגה: "כשהכל היה ירוק" של תיאטרון המפתח (דקלה כץ ואבי זליכה) שאותה הוא גם מנגן חי על הבמה בכל הצגה.

הזוכות הגדולות שזכו ברוב הפרסים הן ההצגות:
"אף פעם לא" (חני הפקות) שזכתה בפרס בקטגורית הצגת הנוער, על המחזה: שכתבו: ציפי גון-גרוס וסיון בן ישי, על עבודת הבימוי של סיון בן ישי והשחקן ידידה ויטל שקיבל את פרס השחקן הראשי
"צפרדי וקרפד" (המדיטק) פרס ההצגה בקטגורית ילדים, על עיצוב התלבושות של דנה צרפתי, עוז מורג על הכוראוגרפיה ובפרס שחקן המשנה שהוענק ליעקב תמרי

השחקנית עידית טפרסון קיבלה את פרס שחקנית המשנה על תפקידה בהצגה: "האסופית" של ת' אורנה פורת
ופרס התאורה הוענק ליחיאל אורגל על ההצגה: "ההבטחה" בהפקת ת' הקיבוץ

ברכות לכל הזוכים, הזוכות ולכל ההפקות המועמדות

יהבוליק

New member
איזה יופי!

באמת בפסטיבל שהיה בירושלים צפיץי ב"כשהכל היה ירוק" והיה מאוד מאוד מיוחד...

תודה דודינקה !

פ י ו ל ה

New member
איזה כיף!

כיף לקבל הערכה והכרה. מזל טוב ושאפו לכל הזוכים!
וואי, אני ממש מתגעגעת לתאטרון! הייתי עם בני דודים שלי ב"צלילי המוסיקה" והיה ממש שמח ופתאום נזכרתי כמה אני מתגעגעת לתקופה שהייתי מבקרת בבמות ארצינו דרך קבע, שלא לדבר על התקופה שהייתי בעצמי על במות, אח כמה אנדרנלין.. מאז החיים דורכים לי על הזנב וחוץ מלרדוף אחריו כדי לחלץ אותו שלא יכאב, אין לי זמן לכלום... צריך ללכת לתאטרון! זה כל כך קסום! לכו! אני גם אלך יותר. יוגה ותאטרון, זהו, הוחלט.

למעלה