הזוכים

dor302

New member
הזוכים../images/Emo70.gif

רשימת הזוכים המלאה: הסרט הטוב: "שיקגו" (מרטי ריצ'רדס) השחקן הטוב: אדריאן ברודי ("הפסנתרן") השחקנית הטובה: ניקול קידמן ("השעות") שחקן המשנה: כריס קופר (אדפטיישן) שחקנית המשנה: קתרין זיטה ג'ונס ("שיקגו") הבמאי הטוב: רומן פולנסקי ("הפסנתרן") התסריט המקורי: "דבר אליה" (פדרו אלמודובר) התסריט המעובד: "הפסנתרן" (רונלד הרווד) סרט האנימציה הטוב: "Spirited Away” (הייאו מיאזקי) הסרט הזר: "שום מקום באפריקה" (גרמניה – קרולין לינק) הצילום הטוב: "הדרך לפרדישן" (קונרד ל. הול) העיצוב האמנותי: "שיקגו" (ג'ון מאייר וגורדון סים) עיצוב התלבושות הטוב: "שיקגו" (קולין אטווד) העריכה הטובה: "שיקגו" (מרטין וולש) הסאונד הטוב: "שיקגו" (דייויד לי, מייקל מינקלר ודומיניק טבלה) הפסקול המקורי: "פרידה" (אליוט גולדנטל) השיר הטוב: "Lose Yourself” מתוך "8 מייל" (אמינם, ג'ף באס ולואיס רסטו) האיפור הטוב: "פרידה" (ביאטריס דה אלבה וג'ון א. ג'קסון) עריכת סאונד: "שר הטבעות: שני הצריחים" (איתן ואן דר רין ומייק הופקינס) אפקטים ויזואליים: "שר הטבעות: שני הצריחים" (ג'ים רייגיל, ג'ו לטרי, רנדל ויליאם קוק ואלכס פונק) הסרט הדוקומנטרי באורך מלא: "באולינג לקולומביין" (מייקל מור ומייקל דונובן) הסרט הדוקומנטרי הקצר: "Twin Towers” (ביל גוטנטאג ורוברט דייויד פורט) סרט האנימציה הקצר: "The Chubbchubbs" (אריק ארמסטרונג) הסרט הקצר: "This Charming Man” (מרטין סטריינג' הנסן ומאי הנדרסן)

פרפר15

New member
שר הטבעות לא זכה בשום דבר חשוב אה

לא נורא בשבילי הוא תמיד מנצח יהיה אפשר להוריד את האוסקר מהאינטרנט???

מאטריקס

New member
את הטקס עצמו כולו לא... אבל מצאתי..

באתארים שונים קטעים נבחרים (ומצוינים) של נאומים, בדיחות וקטגוריות ומועמדויות שונות... ודווקא בקאזאא, שתמיד אני מוצא בה הכל יום אחרי (לדוגמא על גלובוס הזהב מצאתי שעתיים אחרי סיום הטקס קטע נפלא שמסכם את כל הערב בליווי השיר "אייל בי דר פור יו" של הרמברנטס (שיר הנושא של "חברים"), לא מצאתי עוד כלום בקשר ל- Oscar 2003...
בכל אופן, לא עדיף פשוט לבקש ממשהו שיש לו YES שיקליט לך מחר את השידור הערוך, המתורגם והנקי
כי זה שלוש וחצי שעות, ולשבת מול המחשב שלוש וחצי שעות לראות את האוסקר הלא מתורגם עם כל הברבורים והקשקושים זה קצת רעיון מעאפן, לא חושבת? גם ידפוק ת'עיניים, גם יתפוס 10000 ג'יגה, גם לא יהיה מתורגם ולא תביני כלום (הרי זה סטיב מרטין, בכל זאת...
). אז עדיף לראות בטלוויזיה במסודר ובגדול ויותר בנוח את הטקס מוקלט (או אפשר לקפוץ לחבר שיש לו יס ולראות בשידור המקורי בטלוויזיה), מתורגם וערוך ולקוות שאולי יקצצו קצת מהשטויות של מרטין הקשקשן.

מיצי007

New member
אם כבר

אז יש לך מושג איפה אני יכולה להשיג את קטע הזכייה של אדריאן ומתי הטקס ישודר היום ביס?

LaLyBLooM

New member
תיקון... שר הטבעות זכה בשני פרסים

לא חשובים במיוחד אבל OH WELL הוא זכה על VISUAL EFFECTS ועל SOUND EDITING (נראה לי)

LaLyBLooM

New member
אני לא

כמה שאני אוהבת את שר הטבעות, לא הגיע לו לזכות בסרט השנה אבל לשיקגו עוד יותר לא הגיע... הפסנתרן היה צריך לקחת

hirshfe

New member
אני כבר עכשיו

מהמר ששר הטבעות ייזכה שנה הבאה. כי לא יהיה מגיע לסרט בודד, שר הטבעות 3 ייזכה על הפרוויקט כולו למעשה. זאת בתנאי שלא ייצא נשהו בלתי רגיל במהלך השנה

LaLyBLooM

New member
גם אני חושבת ככה

ומאוד מקווה
אמרתי לעצמי כל הזמן שבטח הראשון והשני לא יזכו, האמת שבכלל לא חשבתי שהשני יהיה מועמד אבל השלישי חייב לזכות... באמת אבל בתקווה שלא ייצא משהו דמוי שיקגו/טיטניק/או משהו אחר שכל העולם ואימא שלו אוהב השנה
וזה גם היה לי דיי מוזר כל הזמן שגם באוסקר וגם בגלובוס הזהב, השחקן היחיד משר הטבעות שהיה שם היה שון אוסטין, לפחות הוא היחיד שהראו בקהל אז לא נראה לי שהיה עוד מישהו
וגם פיטר ג'קסון לא היה, אז יכול להיות שהם כבר דיי מודעים לזה

פרפר15

New member
למה זה סרט מהמם

זה הסרט הכי יפה שראיתי מאז טיטניק אולי ביגלל שאני מתה על מדע בדיוני ועל אגדות וכו...

LaLyBLooM

New member
גם אני מתה על הסרט

אבל זה נראה לך הגיוני ששר הטבעות, שניים או שלושת הסרטים, מאותה הטריולוגיה, יזכו בסרט הטוב ביותר ועוד שנה אחרי שנה? הרי זה לא הגיוני בכלל... אני דיי מאמינה שהשלישי, כי הוא גם צריך להיות הכי מרשים (והכי ארוך, יאיי
) יזכה אבל טפו טפו טפו

אנימילי

New member
אל תדאגי! אומרים ש...

השלישי ייקח אוסקרים בגדול. אולי אפילו סרט השנה או במאי. זה לפחות מה שאומרים.

למעלה