הזוכים

../images/Emo41.gifמי הבובה הכי שווה../images/Emo35.gif../images/Emo68.gif

פורום דנה לפידות מחלק לכם את הסינגל השלישי 'בובת קברט' מתוך אלבום הבכורה שנמצא כבר בחנויות
ספרו לנו איזו בובה מבין הבאות היא הכי שווה ולמה התשבות המקוריות ביותר ייזכו! יש לנו 10 סינגלים לחלק
הבובות: 1. הבובה ימימה 2. ברבי וקן 3. בבושקה 4. בראץ 5. תותי סמרטורי 6. רד בנד 7. חבובטף 8. אוזה, בץ, נולי, שבי, פינגי 9. בובה של ביצת הפתעה 10 אחר...
לכולם

Vetochka

New member
9. בובה של ביצת הפתעה

כי בכל ביצה יש בובה אחרת . וזה ממש מסקרן ומעניין איזו בובה יש בתוך הביצה . יש בכל ביצה בובות שונות מגוונות ומהממות ! בהבדל מכל הבובות שהוזכרו בובת ביצת הפתעה היא תמיד בובה אחרת מפתיעה ומדהימה ! אני אוספת קינדרים כבר הרבה זמן והקינדרים ממש יפים ! להמחשה מצורף קובץ בובות מביצת הפתעה קינדר . בקובץ הנל מוצגות בובות מסדרת ארנבות מביצת הפתעה קינדר . נכון שבובות מביצת הפתעה קינדר הן הבובות הכי שוות ? [-=

Orel ICE

New member
פינגי

הוא הכי מגניב ושולטטטט כי הוא מייצג את האתר שלי, אייס. הוא גם שולתתתתתתת כי הוא פינגווין שקסי

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

פרבי
כי זו הבובה היחידה שאשכרה "האכלתי" ונעניתי להוראות שלו(בתור אחת שלא אוהבת שמחלקים לה הוראות
) אני חושבת שקנו לי אותו ליום הולדת 10..ועד עכשיו הוא אצלי
תמיד יש לו מקום שמור אצלי ב
.

tamir r

New member
9. בובה של ביצת הפתעה

ללא ספק
אני זוכר שכשהייתי קטן תמיד כשהלכתי לסבא וסבתא שלי שבאותה התקופה היו בתל-אביב קיבלתי ביצת הפתעה ועוד לפני שאכלתי לאט לאט את השוקולד ואז לפתוח את הקופסה של הבובה תמיד שברתי את השוקולד לחצי, הרכבתי את הבובה ובזמן ששיחקתי איתה אכלתי. הכי אהבתי את הבובות של הרוחות הזוהרות בחושך, תמיד שיחקתי איתן בלילה
(כמעט) עד היום כשיצא לי לאכול ביצת הפתעה (מה לעשות, התמכרות
) אני עשיתי את אותו הדבר למרות שכבר לא מעניינות אותי הבובות, אלא סתם מתוך סקרנות איזו בובה תיכנס לאוסף מיליוני הבובות שיש לי
ממש התבאסתי כששמעתי שהחליפו את ביצת ההפתעה בקינדר ג'וי, כי ההפתעות בביצת ההפתעה היו פי אלף יותר שוות
אגב, השוקולד בביצת הפתעה פגז
בהצלחה לכולם

בבושקה, הבובה המיתולוגית.

תראו לי בן אדם אחד שלא מכיר אותה
יכול להיות שזה יפתיע אתכם, אבל העדות הראשונה לבבושקה, בובה שנפתחת ומכילה בתוכה מספר בובות שכל אחת מכילה בתוכה בובה קטנה יותר עד לבובה האחרונה הקטנה ביותר, היא לא ברוסיה אלא ביפן למרות שזו המדינה המזוהה איתה ביותר. בבית יש לי שני דגמים, הראשון מקורי מרוסיה והשני מודרני יותר בעיצובה של דודתי. אני חושב שזה רעיון מופלא ולא פלא שהוא התגלגל כך עם השנים בין מדינה למדינה עד כדי כך שקיבל חיקוי מתוקשר מסדרת אניגמה (פוקימון) ואפילו הפך לדרך לביטוי דעה פוליטית (לפני שנתיים עיצב מתנגד של פידל קסטרו בובה כזו כשקסטרו הוא הבובה הקטנה ביותר עם פרצוף מפוחד). בבושקה מודרנית

eden83

New member
הבובות מפרפר נחמד!

חח איזה נוסטלגיה, יש איזה ילד שלא היה מרותק למסך כששידרו את פרפר נחמד?

10 אחר...

בובת "שרית חדד" הסיבה שבחרתי בבובה זאת היא כי אני חושב שעם בן-אדם שהוא בסה"כ אישיות ומהפירסום שלו בזכות הקול המשובח והחום שהוא מעניק לקהל, הוא זוכה לזה שיעשו עליו בובה.. דבר שילדים משחקים איתו ורוצים להיות דומים לו. לשרית חדד המוכשרת יש את כל הזכות שיעשו עליה בובה, אחד הדברים שחשובים לשרית זה שילדים יהו שמחים =] וזה הזדמנות ובמה להגיד תעשו בובה גם לדנה לפידות, בבקשה.

liranzamsh

New member
בבושקה

אז בקיצור- טומנת בחובה עוד מס' בובות(multi task...) ובנוסף... היא מהווה גם סוג של ביצת הפתעה אז אפשר להגיד שזו גם בובה של ביצת הפתעה...(2 במחיר 1)

ג ב ש ו ש

New member
של ביצת ההפתעה../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

די פשוט גם למה היא הכי שווה
כל פעם שקונים ביצת הפתעה אתה גם נהנה משוקולד טעים כ"כ
[ונראה אתכם אומרים שלא חחח] וגם אתה מצפה כל פעם להפתעה חדשה שמצפה לך בסיום אכילת השוקולד או בין לבין
אני אישית הכי אוהב לאכול ביצת הפתעה עד היום

10 אחר...

דובי שיש לי מגיל שבוע...... יש לי דובי סמרטוטים שבגיל שבוע כשההורים שלי הביאו אותי לארץ (אני מאומצת מברזיל...) הם לקחו אותו שיהיה לי איזה צעצוע שאם יקרה לו משהו זה לא נורא.... נורא נקשרתי לדובי, קראתי לו שאול על שם דמות שהייתה בספר שאהבתי, לקחתי אותו איתי לכל מקום.., ואז, בגיל שנתיים שחכתי אותו בגן ולא הצלחתי לישון אז באמצע הלילה הגננת באה לפתוח את הגן כדי שאני אוכל לקחת אותו.... שאול הדובי שלי הוא הבובה הכי שווה

חיפאית22

New member
הבובה שבחרתי היא בובת גיזמו כי..

קנו לי אותה ממזמן , לפני כמה שנים והיא עדיין הכי כיפית וחמודה. מזיזה אוזניים ועיניים, מדברת, מגיבה לקול ומצחקקת. יש לה גם פרווה נעימה ואני פשוט מתה עליה. הנה תמונה אמיתית של הגיזמו שלי, צילמתי היום חח

הזוכים../images/Emo77.gif

תשלחו אליי במסר שם פרטי ומשפחה+כתובת מלאה למשלוח הסינגל
כל הכבוד
היו סיפורים ממש יפים!
מאוהבת בשירים שלה ג ב ש ו ש Vetochka tamir r לפני שהלילה נגמר eden83 caroline barina ליאור שאלתיאל חנוש124 eladisko

למעלה