הזולא

הזולא ../images/Emo179.gif

זהו זה!! מיום שבת למשך שבועיים תעמוד לה הזולא של "יוצאים לחיים" בחוף הבונים. הנכם מוזמנים להגיע למאהל בכל זמן שהוא בכל מצברוח שהוא. למי שלא יודע ולא מכיר - המאהל מוקם תחת הכותרת של "יוצאים לחיים" שהיא עמותה של צעירים בוגרי סרטן שמטרתה לעזור לשלב צעירים שעברו את המחלה בחיי חברה בריאים. למשך השבועיים המאהל הופך להיות הבית שלנו. המאהל פתוח לכולם, לכל מי שרוצה לבוא לשבת, לשחות, לדבר, או לשתוק. חוצמזה אתם מוזמנים להביא אתכם אוכל, שתיה, בגדי ים ומשחקים כאוות נפשכם. הסבר מדויק לגבי מיקום המאהל ומידע נוסף יגיעו עד סוף השבוע. וחשוב - חשוב לנו שתגיעו ותקחו חלק בעניין. (אולי חשוב גם לכם, אבל לא תדעו עד שלא תגיעו..
) גלי

אז מה אתם עושים בשבת??

ההזמנה מופנית לכל אחד ואחת מכם (ומכן). ראו אותה כאישית בבקשה. וזה מה שאתם צריכים כדי להגיע... איך מגיעים: מדרום: מגיעים עד לכניסה למושב הבונים שנמצאת בין צומת פרדיס לצומת עתלית על הכביש הישן חיפה ת"א. פונים שמאלה. חוצים את כביש החוף בגשר עילי. לפני הכניסה למושב פונים ימינה בדרך עפר לכיוון מערב. ממשיכים עם דרך העפר שמתעקלת שמאלה (דרומה) במקביל למסילת הברזל. אחרי כ 300 מ' פונים מערבה. חוצים את מסילת הברזל ופונים ימינה (צפונה) לאורך מסילת הברזל. ממשיכים עם דרך העפר לאורך המסילה (לא פונים שמאלה) ונוסעים ישר (עוברים חממות). עד לואדי שלפניו פונים שמאלה (מערבה) עלייה על רכס קטן. נוסעים ישר לכיוון החוף. פוגשים בדרך כורכר ופונים ימינה למגרש חניה מאולתר. הזולה נמצאת מדרום מערב למגרש החניה (פינה שמאלית תחתונה) רשת צל שחורה גדולה. ותודה לחבר ליאון על ההסבר. שיהיה לכם סופשבוע נעים. גלי

עד כל גיל....../images/Emo140.gif

בשנה שעברה היה מ-ג-נ-י-ב מקווה שתבואו השנה! אילת.

נאן

New member
היי אילת

חושבת לבוא השמש לא עושה לי טוב אז או מוקדם או ממש אחר הצהריים העיקר שנגיע

כולם כולם כולם ../images/Emo65.gif

כולם מוזמנים. ויהיה כיף. ושמש. וים. וקצת לצאת מהשגרה המיוזעת לא יכול להזיק. המאהל יעמוד במשך שבועיים ממחר. וזה אומר שאפשר להגיע בטווח הזמן הזה בכל שעה שהיא כי תמיד יהיה שם מישהו. כך שאם אתם מתעוררים בשתיים בלילה ולא מצליחים להרדם, אתם יכולים להגיע למאהל ולהעביר את הלילה קצת אחרת. מה שתביאו למאהל זה מה שיהיה שם. בשנה שעברה המאהל היה מקום מפגש לאנשים מהפורום. הזדמנות לראות את הפנים שמאחורי המילים. ואני מאד מאד מקווה שגם השנה זה יקרה. שיהיה לנו רק טוב גלי

sharona2003

New member
לצערי לא נוכל להגיע השנה

אבל מאחלת לכולכם שתהנו כמו שנהנו בשנה שעברה ונקווה שנוכל להתראות בשנה הבאה ! ד"ש לכולם - לישי ושרונה.

היי שרונה ../images/Emo39.gif

מה שלומך?? שרון ואני נהיה שם מחר. שמעתי ממנה שאתם לא באים והבנתי גם למה. (זה די ברור). אז אם לא ייצא לנו להפגש בקרוב - שיהיה לכם קייץ נעים
גלי

sharona2003

New member
שיהיה לכם כיף כיף בזולה ובכלל בקיץ

ואני ממש מקווה שבכל זאת יצא לנו להיפגש בקרוב מאוד. יום נפלא

sagieh

New member
תהנו ותמסרו ד"ש

לציפור לילה,rubbrduck וכול השאר צאו לים ראו את הטבע בשיא תפארתו ולרגע אחד יהיו חלק מהבריאה המחזורית והאין סופית של העולם הזה על כול היופי שבו והכאב שבו- כי בסופו של דבר זהו העולם שלנו. תמסרו ד'ש לאילן ולכול הנמצאים במהל ותזכרו לכול גל יש סיפור מדהים לספר לכם השאלה עד כמה תהיו קשובים לשמוע... ממישהו שכבר שמע את הגלים גם פה וגם בהולנד- ויש להם סיפורים מדהימים שוב ד'ש לכול העושים במלאכה- ועוזרים עם תקווה תהנו!

שגיא

אתה בוודאי יודע שגם אתה מוזמן, לשכוח את מה שהיה ולשים מאחוריך (או בצד לעת אתה) מה שאתה חושב לגבי כל מיני דברים ולבוא לזולא. יש פה הודעה עם הסבר איך להגיע וגם יש לך טלפונים אם תצטרך.. גלי נ.ב. מה שלום שלומפר?

sagieh

New member
היי גלי

מה שלומך? למייטב הבנתי וזיכרוני שהוא די טוב בסך הכול את אחד האנשים הבודדים שפגשתי בחיי שללא ספק יכולים להקרא מלאכים עוד בימי חייהם חוץ מזה- איני נוטר לאיש על דבר (לנטור ולכאוס הן זכויות לא לי) שלומפר- הפך לאחד החתולים היפים החמודים והחכמים בעולם(פלא איך הוא יצא כזה אחרי הזמן שבילה בנוכחותי) היום הוא מתגורר אצל ההורים שלי ומתעלל באופן קבוע ושיטתי בכלב שלהם אני גר עם חברתי לחיים שקצת רגישה לשערותיו של זה- וכידוע שיער לא חסר ליצורון כיף לשמוע ממך נ.ב- אנסה לצרף תמונה של השובב מצעירותו שלך (ותמיד כיף לשמוע ממך) שגיא

שיו.. הסמקתי..

דווקא חשבתי ללכת על תואר "הקדוש המעונה".. נשמע לי יותר מרשים. ברכות על החברה (לא יודעת אם היא חדשה או לא..) התכוונתי למניעת חווית הזולא מעצמך בגלל החלטות קודמות שנובעות מאנשים מסויימים. לאו דווקא כעס או טינה. בכל מקרה יש לך עוד שבוע וחצי לבחור לבוא. לחתול שלי חגגנו 16 קייצים לפני שבועיים. הוא נראה צעיר לגילו.. יום טוב אין גזוז אין גזוז, שימו שמן שימו מיים, שימו כובע על הראש...

rubber duck

New member
שגיא ידידי ../images/Emo13.gif

כמוך גם אני לא אגיע לזולה אין מה לעשות החתונה תופסת חלק חשוב מהזמן הפנוי שיש לי כרגע מקווה שכולם יהנו בזולה שרון

למעלה