הזיקוקים הראשונים של אופק!

הזיקוקים הראשונים של אופק!

אז הלכנו למרכז גדרה, היו הופעות, ואורות ומוזיקה, אופק מיד התרשמה עמוקות מהעניין.... קנינו לה זרחן כזה, וגם בייגלה גדול, ואיזו אמא אחת נתנה לה צ'יפס.... ולבסוף התחילו הזיקוקים.... אופק ממש ממש התלהבה, הצביעה עליהם ולא הפסיקה לומר "אאהההה! אווווו!" בקיצור- הצלחה מסחררת..... אחרי כל זה הלכנו הביתה ועשינו עם השכנים שלנו ברביקיו- והיה מאוד טעים. כך עבר יום העצמאות הראשון בחייה של אופק. עכשיו הגברים עוד שותים יין בגינה- ליד המנגל, ואני פה מרדימה את הפשושה... ואיך עבר לכם????

לללללפפפפפפפפפ איזה לשון ! ../images/Emo6.gif

שמחה לשמוע שנהניתם ! אני נשארתי ב
, ראיתי את הזיקוקים מהמרפסת (ממש מולינו!) וזפזפתי בין ערוץ 1 ל-2. אבא שלי היה הבייביסיטר התורן ונסע לשמור על ליאל (שישן כבר משעה 8) בעוד אחותי הלכה , היא ,הבטן
ובעלה יחד עם חברים למנגל להם בכיף. חוצמזה, אהבתי את התמונה של אופק......משומשו הילדה שלך !

ayelet i

New member
../images/Emo23.gif אח, איזו ילדה...

אנחנו ויתרנו על החגיגות (מפאת גילה הצעיר של האפרוח...) אז הלכנו לחברים, נועם אכלה, נרדמה וישנה כל הערב (חוק מרפי - אחרי שאני מספרת להם איך היא ערה כל לילה, כל הלילה...
) מיותר לציין כי ברגע בו יצאנו מפתח הדלת הגברת התעוררה והרי עירנית עד רגעים אלה ממש...
אבא מאכיל, אמא שואבת ומכינה עצמה ללילה לבן נוסף...

טוטי30

New member
ממש אייקון אופק! בדיוק ../images/Emo3.gif לא? חחח

מתוקה שכזאת! לילה טוב

טלאפ

New member
החברים באו אלינו למנגל

היו 5 זוגות מתוכם גם עם ילדים. יעל לא הגיבה לזיקוקים, היא הסתובבה לכולו בין הרגליים עד השעה 23:30 בערך וזכתה לכינוי האינדיאנית בגלל השובבות שלה. בסוף ואחרי מאמצים רבים הצלחתי להרדים אותה (ואל תחשבו שאם הולכים לישון מאוחר לא מתעוררים בלילה) היא דווקה התעוררה 3 פעמים. בקיצור הילדה שלי אוהבת חברה וכמה שיותר, ואם זה חברת אמא באמצע הלילה מה טוב.

תמונה מקסימה. ואצלינו יצאנו לבמה

השכונתית כשמיכאל ישן בעגלה. הגענו, רעש, מוסיקה ומיכאל - ישן, ככה יותר מחצי שעה. בסוף הוא התעורר 5 דק' לפני הזיקוקים. מיד כשהתעורר הרמתי אותו על הידיים והוא הסתכל סביב על כל ההמולה והאנשים בסקרנות רבה. אח"כ התחילו הזיקוקים וחשבתי לעצמי שטוב שהתעורר לפניהם כי הרעש היה עצום. אז סתמתי לו את האזניים מפני הרעש הרב והפנתי את מבטו אליהם. הוא הסתכל ולא הסתכל.... אח"כ הגיעה להקת אתניקס, שמענו כמה שירים ובדרך הבייתה בעגלה הוא נרדם. כשכבר היינו בבית שמענו זיקוקים מבמה אחרת ומיכאל התעורר מהרעש. הנקתי אותו והוא נרדם. לא רוצה לכתוב עד איזה שעה הוא ישן (חמסה חמסה חמסה). ובצהריים נוסעים לעל האש המסורתי אצל חברים במושב שיש להם שם גינה שלא נגמרת, עם עוד 12 זוגות וכמה ילדים קטנים קטנים. את הסטייק הוא כבר יקבל מהציצי.

הגרי3

New member
סיוט...

שירה היתה ערה כ ל היום מ07:00 ועד 22:00, בכתה, נידנדה, לא הסכימה לעזוב את הציצי ובאופן כללי הייתה מאוד לא רגועה.(וזה לא פעם ראשונה שזה קורה). אני לא יודעת אם זו קפיצת גדילה, אבל אני כמעט קפצתי מהמרפסת
כמובן שלא היה מה לדבר על לצאת... בסופו של דבר שירה נרדמה ב22:00 ואנחנו מעט אחריה. עייפים (אך לא מרוצים). היום אנחנו אמורים למנגל עם חברים. חג שמח.

nush1

New member
../images/Emo3.gif תמונה מדהימה../images/Emo3.gif

אנחנו נשארנו פה במושב והלכנו לראות את ההופעות (האחייניות שלי, גיסתי ואבא שלי גם השתתפו) זה מופע שעושים תושבי המקום והיה ממש ממש יפה. ישבנו על שמיכות על הדשא וזיו נרדמה אחרי השיר השני (לא יודעת איך היא הצליחה ברעש שהיה שם) והייתי בטוחה שתתעורר מהרעש של הזיקוקים שהיו ממש קרובים אבל היא ממש לא הנידה עפעף. אחר כך התעוררה ועשתה לאמא נחת כשפיזרה חיוכים לכל תושבי המושב נשים גברים זקנים וטף! אחר כך הלכנו כולם לאחי וחגגנו וגיסתי אפילו השקיעה ועשתה עוגה בצורת דגל עם 55 חזרנו הביתה מאוחר, עייפים אך מרוצים!

dafgol

New member
בר לא ממש התלהב מהזיקוקים...

ישבנו במרפסת מחכים למנגל...... התחילו הזיקוקים....כולנו ( המבוגרים והילדים הגדולים יותר ) התלהבנו... בר הסתכל...עשה פרצוף כזה של ," נו בסדר , מה ההתלהבות ??? " וחזר לענייניו ( למצוץ אצבעות ולהוציא קולות בג'יברייש ). אולי שנה הבאה יתלהב כבר יותר....

../images/Emo68.gifאיזה מותק! יפהפיה קטנה!../images/Emo3.gif

לוטן נרדמה לה בתשע וכך פספסה את כל חגיגות יום העצמאות. בגלל שאנחנו גרים בשכונה גבוהה ובקומה הרביעית, הצלחנו לראות את הזיקוקים כמעט בכל השכונות בירושלים מהמרפסת! אתם רוצים תמונות מהזיקוקים שראינו מחלון הסלון שלנו? הם היו ממש קרובים, מהפארק של השכונה שלנו.

yaelli10

New member
התפעלות גם מהאיש שלי

מקסים ! ותודה שהבאת לי את הזיקוקים עד לכאן !

למעלה