הזיקוקים של סלקום היום

blablaagain

New member
הזיקוקים של סלקום היום

היי, באתר של סלקום רשום שיש 3 מוקדים בראשון, מישהו יודע איפה הם?

n a t a l i 99

New member
אומרים שזה מופע זיקוקים ענק...

אז פשוט להסתכל לשמיים ולראות..

נעמונת איך נראה הזיקוק ???

אני ישבתי באותה עת בכיתה וטחנתי לוגיקה, ואנלוגיות ובעיות אחוזים !

blablaagain

New member
לא הפסדת הרבה

ראיתי את הזיקוקים של גן נחום , רוב הזיקוקים של שיכון המזרח והבזקים שם אור מהמערב.... ראיתי גם את אלא של רחובות. יחסית לסטנדרט של יום העצמות שאנחנו הראשונים רגילים היה לא משהו בכלל... :)

וואלה..

אז סלקום ממש התלהבו מזה..אמרו שזה יהיה מופע ענק,ועוד כל מיני חירטוטים. אני לפני שבועיים ראיתי משהו יפה ליד העבודה...זה היה כ"כ מקרוב וכ"כ יפה..פשוט מרגש..

Shark Alarm

New member
כל חברה עכשיו מנסה "למשוך" אליה לקוחות ../images/Emo26.gif

הכל בגלל עניין ניידות המספרים שיכנס לתוקף ב- 1/12 (אם לא יהיו הפתעות מצד משרד התקשורת)

Shark Alarm

New member
שתוכלי לעבור מחברה לחברה עם המספר שלך ../images/Emo26.gif

לדוגמא: לקוח שעכשיו נמצא בסלקום עם המספר 052-1234567 רוצה לעבור לאורנג', החל מה- 1/12 יוכל להישאר עם המספר שלו (כולל הקידומת) ולעבור לחברת אורנג'. ז"א המספר שלו בחברת אורנג' יהיה 052-1234567. המהלך הנ"ל נוצר ע"מ לעודד תחרות בין חברות התקשורת (הטלפונייה הניידת לחוד והטלפונייה הנייחת לחוד) ולהוריד את החסם שהלקוחות אומרים כי "חצי מדינה כבר מכירה את המספר שלי"

Shark Alarm

New member
אני בספק.... ../images/Emo26.gif

אבל נו, שיהיה..... לא נתווכח על זה כאן..

איזו חברה לדעתך מספקת את השירות הטוב ביותר?

ואת האמת שלא ניסיתי אף חברה אחרת,אבל היה לי את הדגם של מוטורולה הV3X שהיה זוועה,ואחרי איזה 5 פעמים שבאתי לתקן אותו באיזה חודשיים הם החליפו לי אותו לסוני אריסון שכ"כ רציתי..אז פה הם יצאו גדולים..

Shark Alarm

New member
השאלה היא מה הם כותבים באותיות הקטנות ../images/Emo26.gif

האם זה נחשב לשדרוג
האם התחייבת שוב ל- 36 חודשים
מה קורה עם התשלומים על ה- V3X
מה קורה עם התשלומים על הסוני אריקסון (שכל כך רצית)
ואם לא תעברי את סכום הכסף המסוים שהציעו לך- עדיין זה יהיה משתלם

Shark Alarm

New member
טוב.... ../images/Emo26.gif

(תמיד יש לקרוא את האותיות הקטנות, גם אם אומרים שזה שדרוג חינם, כי גם שדרוג חינם הוא חידוש חוזה)

mary17

New member
שזה דפוק....

לא הקטע עם המספרים זה ענק! אבל זה מעצבן שאחרי שכל החברות עשו שינוי ענקקקקק כדי להבדיל את אורנג' מסלקום ומפלאפון ז"א שאחרי שכל חברה קיבלה קידומת שונה עכשיו שוב לא נדע באיזה חברה כל אחד (אני למשל משלמת ככה וככה אגורות לדקה לכל שיחה לרשת סלקום ואחרי שזה יקרה איך אני אדע אם מי שאני מתקשרת אליו הוא באמת בסלקום?) ואת הזיקוקים לא ראיתי הייתי בעזריאלי הבטתי לשמיים וראיתי כלום....

Shark Alarm

New member
מסתבר שגם על זה חשבו ../images/Emo26.gif

דוגמא: את ברשת סלקום (052) וגם חברה שלך ברשת סלקום (052). חברה שלך לא מרוצה מסלקום ועברה לאורנג' (עכשיו היא עם המספר 052 באורנג'). עכשיו את מתקשרת אליה רגיל (ל- 052) ואת לא יודעת שהיא עברה לאורנג', את תשמעי צפצוף קצר או אפילו הודעה קולית שהמנוי עבר לרשת אחרת (כמו שיש לפני המעבר לתא הקולי) שזה למען האמת קצת מטומטם, כי אם את רוצה לדבר עם X, זה לא כזה משנה באיזה רשת הוא נמצא, את בכל מקרה תתקשרי אליו.. ד"א- עכשיו רוב המסלולים של החברות הסלולריות הן עם תעריף אחיד לכל הרשתות. והבידול של הקידומות נעשה לא רק כדי שנוכל לדעת איזה מספר שייך לכל חברה אלא כדי לפנות קידומות לעוד מפעילים פוטנציאלים בעתיד (כרגע יש רצון להוסיף מפעיל סלולרי חמישי- למה? רק אלוהים יודע (או משרד התקשורת))

למעלה