"הזירה" , כמה הערות

go man1111

New member
"הזירה" , כמה הערות

א - היתה נפילה עצבנית בקהל ב - רז מדמון תותח בכל מה שקשור לאומנויות לחימה ג - אורי צבי פרשן מס' 1 ד - הקרב הראשון בקיקבוקס והפרי פייט היו גרועים ביותר

חכה תראה ת'קרב של זיו חנוקאייב...

בקשר לפרי פייט, הלוחמים פשוט חייבים לשפר את היכולת שלהם בעמידה, אני אמנם לא ראיתי ת'שדיור אבל אני זכור (למה הייתי בקהל)... ולא זוכר מה היה בקיק בוקס... לא זוכר אבלש היה גרוע ביותר, בהחלט לא הייתי קורא לו ככה, אבל אולי בטלוויזיה נראה אחרת..

MikeTyson

New member
פספסתי חלק מהזירה...

הגעתי בדיוק לקרב של רז מדמון. לוחם אמיתי אין ספק.

"הזירה",כמה תשובות,

א. "הנפילה" בקהל,היתה למעשה "הצלחה",חשבנו שיגיעו הרבה פחות בעקבות משחק הכדורגל ישראל-אירלנד שנערך באותו ערב,אין ליח ספק כי האירוע הבא בעזרת השם,האולם יהיה שוב מלא מפה לפה. ב. אכן רז מדמון "תותח" באומנויות הלחימה,ואני מקווה כי באירוע הבא הוא ינהל קרב,תחרותי,ולא ראווה. ג. תודה רבה על המחמאה. ד. לא כל הקרבות יוצאים מוצלחים,אם כי נהניתי לראות את העבודה הנכונה של פיטרמן,וטכניקת ההכנעה בקרב הפרי פייט. רצוי כי נשתמש בביטויים פחות "שליליים" לגבי לוחמים שעולים ל"זירה" ונותנים את כל מה שיש להם,נכון תמיד ניתן לשפר,ולפעמים מצליח לך בקרב יותר ולפעמים פחות,אז בואו נפרגן לכל הספורטאים העולים לזירה,עצם המעמד הינו גדולה בפני עצמה.במקביל, תמיד ניתן, וחובה להעיר הערות,ועדיף הערות בונות,למען הלוחמים. בכל אופן תודה לך על ההערות,מקווה כי תמשיך ליהנות משידורי "הזירה". בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

lironmarko

New member
כל מתחרה שעולה לזירה

הוא 100000000$ מבחינתי לא קשור לאיפה הוא מתאמן או מה הוא מייצג . עצם העלייה והבחינה של עצמו מעלה אותו ברמה מאחרים שמתאמנים ויכולים ולא עולים !!! כיפק היי למתחרים ! כיפק..

joker89

New member
אצלנו

אצלנו כולם הם לוחמים גם בזירה ז"א כל מי שמתאמן סדיר.. ככה זה כל אחד אצלנו מתמודד מול הקושי אבח כולם תומכים

daskaliano

New member
באיגרוף מתאמנים רק לזירה

אין איגרוף בשביל הFUN. זה ספורט זירה ובגלל זה מעטים הם המשתתפים בענף.

daskaliano

New member
בהחלט יש לפרגן על המאמץ לספורטאי

אולם - יש במקביל לתת ביקורת כי בסופו של דבר רק כך מאירים נקודות בעיתיות. בכל אופן יישר כוח.

למעלה