הזירה 25 כיוונים אחרונים

רענן טל

New member
הזירה 25 כיוונים אחרונים../images/Emo27.gif

NIGHT OF CHAMPIONS שלום רב לכל צופי "הזירה" אני שמח מאוד על ההיענות הגדולה לקראת הזירה ה-25 שתיערך ב 4 ליוני 2005 באולם אביב שברעננה. מערכת "הזירה" מקבלת המון פניות, הרבה רעש והרבה אוירה לקראת האירוע ה-25 בסדרת "הזירה". אני רוצה בהזדמנות זו להזמין את כל אוהבי אומנויות הלחימה בישראל להגיע לערב שיהיה הגדול מכולם עד כה. מגוון רחב של ספורטאים שכבר צעדו בזירה הרבה זמן ויציגו את הרמה הכי גבוה שהייתה עד כה בישראל:- רן נקש לוחם ותיק מאוד בקרב קיקבוקס שאמור להיות מסמר הערב, אלעד שמואל הכוכב החדש בישראל שהכניע בקרב משכנע את מאור עליה, ירון אברהמי, סשה דוביק, קדם איילון ועוד.., הגר שמואלפלד שעשתה מאז שחרורה מצה"ל צעדי ענק ואתם הולכים לפגוש הגר חדשה, אורן סנקביץ מול מאיר שורקי שניים שמוכנים לעלות מול כל אחד, מתי ואיפה שרוצים. מר מורדי גלאם המוביל את ישראל בתחום הגוגיטסו שיבץ מספר קרבות פריפייט מעניינים במיוחד. צוות המאמנים המקצועי ביותר בישראל מאחד כוחות לטובת קידום הספורט, עבודה משותפת, פרגון וכוונות טובות יסייעו להצלחת הערב:-אלון רצון, רותם דון, מורדי גלאם, בועז פולני, אורי צבי, גיא סקורניק, שלום אדמוני, אילן דותן, גדי בן זימרה, פיטר דונציס, בוריס מורוז, ודיסלאב מאייזל, סרגי דיואקוב, אורן גורגוב, מוחי חמדאקלו, קובי כהן, אילן תורגמן, אורן עמבר, רענן טל. מועדון שיעודד את החניך בצורה הבולטת ביותר יזכה בגביע המועדון המצטיין שיוענק למאמן המועדון בערב הזירה 25 – צפו לערב עידוד לוהט במיוחד! ערב ה-25 של "הזירה" קפץ מדרגה בתחום ההפקה, נערות הזירה בפורמת חדש , פירוטכניקה שלא תבייש אף ערב קרבות בינלאומי. אני כמפיק עושה את המאמץ הגדול ביותר בכדי להעניק לכם חוויה בלתי נשכחת. תודה לכם קהל נכבד שמגיע כבר עשרות פעמים להפקות ה"זירה", כל צופה נאמן מקדם את ספורט הלחימה בישראל עוד קצת קדימה, אני אומר בלב שלם מבלי להתבייש – גם יד אליהו יגיע. אם תרצו אין זאת אגדה. מצפה לראותם רענן טל

../images/Emo27.gifהמתחרים מזמינים אתכם...

המתחרים מזמינים אתכם לבוא ולצפות בהם בזירה!! כנסו לאתר http://www.cma.co.il/wmjsp/pnc/cma/default.jsp אתר CMA רצ"ב קובץ דוגמה... ובוא תראו קבצי וידאו עם קול של מגוון מתחרים המזמינים אתכם לצפות בהם בערב של הזירה כמו כן וידאו יחודי של רן נקש בהכנות לקרב!!!!- תקשבו איזה קוללל זה עושה שהרגל שלו מכב בפד!! יניב

מצטער על איכות וידאו כאן בפורום

בקובץ שצירפתי הוא צריך להיות עד 250KB לכן הרזולוציה לא משהו... תוכלו לראות את הקובץ ברמה יותר טובה באתר CMA יניב

מורדי מה פתאום!!!!

כנס לאתר של CMA ושם תמצא את מלוא הוידאו!!! כן בפורום יש הגבלה של מקום יניב

תודה אורי...../images/Emo6.gif ותודה נוספת ל...

רן נקש ולמאמן שלו מורדי גלאם על הנכונות והספורטיביות לעשות את הוידאו! ולשתף פעולה למען "הזירה" יניב

ננדין

New member
תגיד יניב, מה זה קראטה עם קרקע?

זה הופיע אחד לפני אחרון ברשימת הקרבות באתר שלכם...

קראטה עם קרקע.....

בעמידה מותר קרב בסגנון קראטה בלי אגרופים לפנים וקרקע זה קרקע.... יניב

mordi glam

New member
קרטה וקרקע

הקרב עם חליפות למעלה קרטה מגע מלא עד התפיסת בגד ואז עושים ג'ו ג'יטסו אין ניקוד על סוויפים או אטוואנטג' נצחון בהכנעה או החלטת שופטים

ננדין

New member
בקיצור גיו גיטסו ספורטיבי טוב וישן!

או קרבות של דניס הישרדות כמו שהיה פעם לפני שהגיע ה BJJ לארצנו לא מזלזל בכלל ב BJJ אבל דווקא הקרבות האלו (אתם קוראים לזה קראטה+קרקע ואני גיוגיטסו ספורטיבי...) הם מסוג הקרבות שאני אישית הכי אוהב להשתתף ולראות!!! תביאו עוד!

mordi glam

New member
ג'ו ג'יטסו ספורט

בתור אחד שהיתאמן אצל דניס אז אתה צודק זה מאוד דומה אלה שברגע שמחזיקים אין יותר מכות וגם אני קורא לBJJ ספורט יש כאלה שיסכימו ויש כאלה שלא

ננדין

New member
מורדי, אין בירכיות בגרפלינג?

אני לא מחשיב BJJ כספורט אלה רק את הגירסה התחרותית שלו כספורט...

mordi glam

New member
בירכיות גראפלינג

סמישן גראפלינג אין בכלל מכות יש ניקוד והכנעות בריחים חניקות אך לא ברכיים ולא מכות ידיים

ננדין

New member
מורדי, כל הכבוד לך!!!

שאתה מעיר את הענף הזה בארץ... יש עוד הרבה כמוני בארץ שלא תמיד מגדירים את עצמם כחובבי MMA אבל מאוד אוהבים את הקרבות של הJJ הישן שהיה פעם בארץ (מה שבעצם מאוד דומה...) אולי אפשר למכור להרבה אנשי JJ בארץ את הרעיון של FREE FIGHT ע" הצגתו כקרבות גיו גיטסו ולא כBJJ מה שיוצר לחלק מאנשי ה גיו גיטסו בארץ דחייה פסיכולוגית לא מוצדקת... שוב, כל הכבוד! רון

קרבות ג'ו-ג'יטסו

קארטה מגע מלא בעמידה + הטלות ג'ודו + האבקות על הקרקע: הסוג הזה של קרבות מאפיין אני חושב את כל המקומות בהם לומדים ג'ו-ג'יטסו בארץ מימים ימימה (לא רק הישרדות אצל דניס). הג'ו-ג'יטסו הברזילאי שהגיע לארץ העלה את הרמה של עבודת הקרקע פלאים, אבל הסוג הזה של הקרבות המשולבים אכן היה בארץ שנים. גם אני הכי אוהב את הקרבות האלה. רן.

mordi glam

New member
רן ג'ו ג'יטסו

שלום חבר צודק מאוד רק שהיום בארץ כל קרב הוא לגופו יש כאלה שרוצים עם חליפה ויש כאלה בלי עם מכות למטה או בלי ולכן אף פעם לא נפגע בול תמיד אנחנו בערך או דומה לMMA

ברור שכל קרב תחרותי לגופו

שלום מורדי, אני דיברתי עקרונית על סוגי הקרבות המתורגלים ברוב מועדוני הג'ו-ג'יטסו השונים בארץ. ברור שבתחרויות כמו שאתם מארגנים נקבעים כללים ברורים לכל קרב בהסכמה של שני המתמודדים ומאמניהם: עם/בלי חליפה, עם/בלי כפפות (ובאיזה גודל), עם/בלי מכות לפנים, עם/בלי מכות על הקרקע... זה לגיטימי ומובן. רן.

למעלה