"הזכאים לתעודת בגרות" מי אומר את האמת ???

dkhkv5

New member
"הזכאים לתעודת בגרות" מי אומר את האמת ???

כ-50 אחוז מילדי העיר אינם זכאים לבגרות ועל כך ניתן ללמוד: א. כ-12 אחוז מהתלמידים נושרים מבי"ס תיכון וכלל לא מסיימים כיתה יב' ואינם נכללים בנתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. ב. הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה במכתב לעו"ד רפי בן חור קובעת שיש 61.9 אחוזי זכאות לבגרות בעיר תוך ציון כי ( ציטוט ): " הנתונים מתייחסים לתלמידי כיתות יב' שהתגוררו במעלה אדומים בזמן לימודיהם בכתה יב" ( לא כולל כ-12 אחוז נושרים ). התוצאה ברורה: 50 אחוז. כן 50 אחוז מילדינו אינם זכאים לדבר הבסיסי ביותר ת ע ו ד ת ב ג ר ו ת. בנוסף, ההשקעה הכספית השנתית בתלמיד בעיר מעלה אדומים 1,350 ש"ח בלבד. במודיעין פי 5 וגוש עציון פי 10 ( כן פי 10 ). להיכן נעלם הכסף ? למודעות פרסום אצל עיתון "זמן מעלה" ובתמורה מקבלים אפשרות לכתוב בעיתון ככל העולה על רוחם וכן לנושאים שאין להם שום קשר לרווחת התושבים המשלמים ארנונה שאינה קטנה יותר ממודיעין וגוש עציון. מדוע בני כשריאל מסלף את האמת ומציג בפליירים ובאמצעות שופרו "זמן מעלה" נתון שיקרי כי: 85 אחוז מתלמידי העיר זכאים לבגרות ???

למה נדמה לי שההודעות חוזרות שוב ושוב?!

כבר דנו בנושא הזה ,לא?! אולי אפשר לדון בעוד נושאים שקשורים לעיר? אני מוצאת כי מקבץ ההודעות בשבועות האחרונים נועדו למסע השמצה בלבד ! כל עוד זה היה עינייני וחדש -אין בעיה ,אבל אני מניחה כי אם אתם תושבי העיר ,בוודאי יש עוד נושאים עליהם תרצו לדבר ,אני טועה ???

dkhkv5

New member
לא דנו בסילוף האמת ע"י כשריאל

השבוע כשריאל טען באמצעות שופרו "זמן מעלה" כי 85 אחוז מתלמידי העיר זכאים לתעודת בגרות. מה לעשות שהעובדות שונות והם רק 50 אחוז ולדעתי יש לדון בכך שכשריאל לא מטפל כראוי בחינוך ועוד מנסה לסלף את הנתונים.

yfox5

New member
זכאים לבגרות

בני כשריאל אומר כי 85% מהלומדים במעלה אדומים זכאים לבגרות וזה נכון. בן חור אומר כי 61.9% מהגרים במעלה אדומים זכאים לבגרות וגם זה נכון כיוון שלא כולם לומדים במעלה אדומים. אז אין כאן מי שמסלף או משקר ומי שאומר כך או לא מבין את ההבדל בין לומדים במעלה אדומים ובין גרים במעלה אדומים או מסלף בעצמו את הדברים כדי להציג את אחד הצדדים כשקרן כשבעצם הוא בעצמו מסלף את הנתונים.

dkhkv5

New member
yfox5 - אתה כמו כשריאל מסלף את העובדות

במעלה אדומים ישנם ילדים שלמדו ביסודי, חטיבת ביניים ותיכון. מבין ילדים אלה רק כ-50 אחוז זכאים לתעודה בסיסית ששמה ת ע ו ד ת ב ג ר ו ת התוצאה ברורה כשמש: ל-50 אחוז הנותרים אין תעודת בגרות והעתיד שלהם נראה לא טוב. אז אל תבלבל את המוח ואל תסלף עובדות. ללא שינוי בהנהגת רשות העיר והזרמת כוחות חדשים לא ניתן יהיה לשפר את המצב העגום שיצר מחזיק תיק החינוך בעיר בני כשריאל.

מיכאל155

New member
סוף עידן כשריאל מתקרב

נתוני חינוך כאלה והתנהלותו הדיקטטורית של בני כשריאל מראים שהוא הולך להפסיד בבחירות.

eee2008

New member
במקום לטחון את סיפור הבגרויות

תגידו לנו מה אתם מציעים? מי הוא בן חור ? אני חושב שכולם הבינו את סילוף העובדות.

dkhkv5

New member
תשובה לשאלה: מי זה בן חור??

עו"ד רפי בן חור הוא איש ליכוד המתמודד לראשות העיר מול בני כשריאל ברשימה עצמאית "רפ" הנתמכת על ידי גורמים שונים ובניהם המפד"ל. יש לו שני תארים. האחד ביחסים בין לאומיים מטעם האוניברסיטה העברית והשני במשפטים מטעם המרכז הבינתחומי בהרצליה. חבר לשכת עורכי הדין בישראל ובעל הסמכה לעסוק בעריכת דין. לבן חור יש רקורד מרשים בשירות הציבורי ובין הייתר שימש כ- סמנכ"ל רכבת ישראל, ראש רשות הרישוי במשרד התחבורה, שליח עליה מטעם הסוכנות היהודית, יו"ר התאחדות הסטודנטים הארצית בישראל, נציג ציבור בבית דין לעבודה, נציג ציבור בבית הדין למשמעת של עובדי המדינה, דירקטור בחברות ציבוריות, סמנכ"ל בכיר במשרד התיירות, חבר מועצת העיר, יו"ר ועדת ביקורת, יו"ר האופוזיציה ועוד. בן חור פרסם מצע שבוא צויינו תוכניותיו ואני רק יכולה לציין את מה שזכור לי. - חינוך ההשקעה הכספית השנתית בתלמיד בעיר מעלה אדומים 1,350 ש"ח בלבד. במודיעין פי 5 וגוש עציון פי 10 ( כן פי 10 ). להיכן נעלם הכסף ? למודעות פרסום אצל עיתון "זמן מעלה" ובתמורה מקבלים אפשרות לכתוב בעיתון ככל העולה על רוחם ולנושאים שאין להם שום קשר לרווחת התושבים המשלמים ארנונה שאינה קטנה יותר ממודיעין וגוש עציון. בן חור יגדיל את ההשקעה בתלמיד לפחות כמו בעיר מודיעין באמצעות: א. הפסקת בזבוז הכספים הענק של כשריאל. ב. הקמת קרן מיוחדת לחינוך והשגת תרומות במסגרת קשריו ברחבי העולם. ג. העברת תיק החינוך מבני כשריאל לד"ר רות וולק הנמצאת ברשימת "רפ" בראשות בן חור. בנוסף, יפתח מחדש את מכללת מעלה אדומים שנסגרה לאחרונה. -תרבות הפרוייקט תקוע מעל עשר שנים ובכל מערכת בחירות כשריאל מציב שלט חדש המבשר כי: "כאן יוקם...." אותו הדבר נעשה במוזיאון "קסטל" במשך 15 שנה. בן חור יקים ויפעיל במהירות את בית התרבות והמוזיאון הנחוצים כל כך לרוח והנשמה של כל תושבי העיר. -תחבורה יפעל לשיפור התחבורה הציבורית שהדרדרה לאחרונה באמצעות: א. הכנסת מוניות שירות ( מיניבוס ) כפי שקיים בבית שמש. ב. תאום עם אגד לשינוי מסלולים ותחנות. יפעל להפסקת הפקק הענק במחסום / מעבר הגבול א-זעיים על ידי הקמת שני מחסומים תחליפיים - האחד לפני מישור אדומים והשני ביציאה מעזריה. אם התוכנית לא תבוצע ע"י הממשלה בדרכי נועם יפעל בן חור: א. בפרסום הנושא ברחבי הארץ לשם קבלת תמיכה ציבורית. ב. יוציא את תושבי העיר להפגנות גדולות עד לשינוי הגזרה. -תעסוקה יפעל להרחבת איזור התעשיה איזורי תיירות ועוד כדי ליצור מקומות עבודה חדשים. המצע של בן חור כולל נושאים רבים נוספים המופיעים בחוברת אשר אמורה להגיע לכל תושבי העיר.

yfox5

New member
dkhkv5

חזרה שוב ושוב על שקר לא הופכת אותו לעובדות אלא מעידה על זילזול בתושבי מעלה אדומים.

מיכאל155

New member
dkhkv5 צודק ו- yfox5 מסלף כמו כשריאל

לבית של הוריי הגיע פלייר ממטה בן חור שצורף לו מכתב רשמי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה המאמת את הנתונים הקשים בנושא חינוך כפי שהוצגו כאן על ידי המשתמש/ת dkhkv5.

למעלה