הזכות לשמירת סודיות

הזכות לשמירת סודיות

בכוונתי להעביר מסמכים רפואיים רגישים לרופא היחידה כדי שיקבע את כושרי עד לכינון ועדה רפואית. האם המחוקק הצה"לי מכיר בזכותי לדרוש שהיחיד שיעיין בהם יהיה סמכות רפואית? (משמע דרישה שאני אעביר את המסמכים פיסית לרופא) קציצת הקישור טוענת שמעולם לא שמעה על כך... כידוע החוק האזרחי קובע כי מסמכים רפואיים מוגנים ע"י חוק הגנת הפרטיות וצנעת הפרט. בעבר העברתי מסמכים רגישים... ש"אבדו עקבותיהם"... כך נאמר לי.. ואשר מכר מצא אותם ליד הפח בכניסה ליחידה.. האם מישהו יודע מה קובע המחוקק

אחי תיזהר

תיסמוך אך ורק על עצמך ( יש המון חרא בצבא ולפעמים אין מטאטא לנקות אז הוא מיצטבר ) תצלם תעתיק תעשה כל דבר ובכל דרך אפשרית על מנת שיהיה לך עותקים מכל מיסמך מהפשוט ועד היקר אל תיסמוך על הצבא תיסמוך אך ורק על עצמך גם אם אתה מכיר את הרופא וכו..... ותיזהר לאט לאט תגיד לי מה קורה בהמשך
יום אחד רק הרמטכל ישאר​

Section

New member
תבקש מהקצינה שתקבע לך

תור אצל הרופא יחידה ותבוא אליו בעצמך עם כל המסמכים. כל מה שאתה צריך להשאיר במשרד קישור זה את הפלט מהמחשב שהוא יוציא לך עם ההגבלות שקבלת. כמובן שאתה מוזמן לצלם את הטופס הזה ולהשאיר אצלך עותק. או לחילופין בוא אליו ביום הגיוס עם המסמכים. אבל, כששולחים את המסמכים לועדה רפואית תמיד נשאר עותק מהמסמכים במשרד קישור, ואל תשכח שמי ששולח את המסמכים זה הקצינה/מש"קית אז הם יראו את המסמכים בכל מקרה. ולטובתך תשלח כמה שיותר מסמכים כי הרופאים שם (בוע"ר) מאוד אוהבים להחזיר תשובות כמו- חסרים מסמכים, אז כדי שהטיפול לא יתארך עוד יותר ( בערך שלושה חודשים עד שקובעים תור) כדאי לשלוח כמה שיותר מסמכים (עדכניים מהחצי שנה האחרונה!!). כמובן שביום הועדה אתה מגיע עם כל המסמכים המקוריים אז אתה יכול להביא איתך עוד מסמכים, אבל שוב, מצד שני חבל להסתכן בתשובה שהמסמכים לא מספיקים ואז צריך לחכות שוב לתשובה מהחר"פ. בהצלחה.

למעלה